Copiii din Glodeanu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Scrie un comentariu la ea pe blog sau pe direct parintelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxi2003

Buna ziua,

am incercat sa trimit un e-mail pe adresa nicoletatintea@gmail.com. insa se pare ca nu functioneaza.
Cum as putea sa trimit si eu niste alimente (faina, zahar, ulei...) sau orice altceva este nevoie acestor copii?

Multumesc.

O zi buna!

Roxi, sterge punctul de dupa gmail si va merge. asa am patit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaraluca

Citat:
citat din mesajul lui Roxi2003

Buna ziua,

am incercat sa trimit un e-mail pe adresa nicoletatintea@gmail.com. insa se pare ca nu functioneaza.
Cum as putea sa trimit si eu niste alimente (faina, zahar, ulei...) sau orice altceva este nevoie acestor copii?

Multumesc.

O zi buna!

Roxi, sterge punctul de dupa gmail si va merge. asa am patit si eu

Ana Radut

http://anaradut.weebly.com/
cititi Povestile Anei pentru pitici neastamparati
exclusive for RACE lovers
www.lucianradut.ro

Anaraluca,

multumesc , asa a mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Copiii din Glodeanu vin la Bucuresti

Invitatie la Tārgul National al Produselor Ecologice, Traditionale si Naturale, (produse in ferme si gospodarii taranesti) din Parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice

Va asteptam cu drag!
P.S. Copiii vor fi prezenti la tārg doar sāmbata. Tārgul este deschis īntre orele 9.00-18.00

Vor vinde felicitari facute de ei. Si pot primi hainute/carti/alimente/jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Multumesc Simona pentru ca ai pus linkul! am ajuns azi la targ si l-am cunoscut pe preot, le-am dus copiilor ce am putut asa din scurt.

Erau 18 copii la stand, au felicitari foarte frumoase, va incurajez sa ajungeti la ei, mai ales daca stati aproape de Man. Casin/H Sofitel.

Nicoleta, fata a carei adresa de email este data pentru informatii suplimentare, este o tanara care m-a impresionat, fie si numai prin faptul ca a decis sa aloce o zi de sambata pentru a sta alaturi de ei la stand. Insa face mai mult de atat, i-a ajutat cu transportul in Buc si inapoi, si face tot posibilul sa faca acest caz cat mai cunoscut.

Copiii de la stand erau mai maricei, peste 7 ani - eu am cerut o lista cu ei pe varste, astfel incat cine vrea sa ajute mai concret sau un anume copil sa poata sa o faca. O voi posta aici cand o primesc.

Au nevoie de rechizite scolare: caiete, carti, coperti,stilouri, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

LYADA, eu am deja pregatit un colet mare. Urmeaza inca vreo doua. Contine haine, incaltaminte si jucarii. Pentru diverse varste, deocamdata, 98% pentru fetite. Urmeaza si pentru baietei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si noi am fost azi la standul copilasilor,am reusit sa vorbim cu ei,cu parintele,cu invatatoarele ...pana in momentul cand parintele a pomenit de fratiorii care mananca din pumnisori malai inmuiat cu apa si zahar .Si gata.mi s-a rupt filmul,am inceput sa plang si a trebuit sa plecam ca simteam ca ma sufoc,numai puteam respira din cauza emotiilor.Sotul meu a vorbit si cu Jany,si a intrebat-o ce fel de carti ar vrea... a lasat caputul in jos si a zis: Carti cu povesti.A intrebat-o :cu povesti si poze?...nu.Numai cu povesti-cred ca in mintea ei are impresia ca daca e si cu poze pot fi mai scumpe
O sa le pregatim un colet cu carticele,rechizite si altele,si ni s-a spus ca putem lasa de acum la acel stand lucrusoarele pentru ei,cat timp va fi organizat targul acolo.
Jos palaria,pentru toti cei implicati

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Lyada,te rog,imi poti trimite si mie pe PM lista cu copilasii?Ca voi mai merge la o tura de cumparaturi pana de paste si sa iau pt fiecare cate ceva

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
shoping... https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Parinte, azi am dus la Posta doua colete mari si grele (cate 10 kg unul).

Contin asa: haine de copii, haine de adulti, incaltaminte si jucarii.

Sunt donate de mine, de alex_andra, de mara95, de myky791 si de Dana Morun.

Mai am vreo doua colete de facut, insa astept sa vina lucrurile. De la mama mea, de la dianaalex, de la inca o fata de pe Picasa, de la inca una, tot de pe Picasa, preluate de moni_iulia...

Sunt multe si o sa ma ocup de ele in masura posibilitatilor financiare.

De asemenea, va rog sa imi spuneti daca nu cumva exista vreo persoana de incredere in Buzau, in oras, care sa primeasca niste lucruri si de la care sa le luati apoi dvs.

Multumesc.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Buna tuturor,

Ma gandesc ca vine Pastele si poate am putea sa ne mobilizam impreuna pentru acesti copii, sa strangem alimente, rechizite, carti si ce mai e nevoie si sa mergem la ei in sat. Eu incerc sa adun prietenii si familia, sper sa reusesc sa strang cat mai multi...

P.S.: si eu sunt data peste cap de ce am citit pe site, copii care mananca malai cu apa, copii "salbaticiti" sau baietelul care aproape a inghetat in casa .

Mergi la inceput