Copiii din Glodeanu!
Doamne ajuta! Vreau sa anunt pe toti cei care ne-au ajutat ca se va difuza un reportaj despre copiii din parohia noastra care au primit ajutoare in cadrul acestui forum umanitar si pentru care intentionam sa amenajam o cantina sociala ajutati de o doamna cu suflet foarte mare care munceste enorm de mult pentru mediatizarea situatiei copiilor!
Va multumesc inca odata pentru sprijinul acordat!
Raspunsuri
desprecopii spune:
Multumim Comunitatii Desprecopii pentru implicare. SUnt curioasa parinte daca te vor lasa sa spui numele acestui site si al acestei comunitati care a ajutat...cei de la televiziuni au obiceiul sa ascunda mereu numele acestui site independent si incomod. In schimb stau numai cu ochii pe noi, iau subiecte si isi fac comod meseria de ziarist de pe scaun...
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
anangel_lexi spune:
Ma bucur mult, pe ce post e emisiunea? Sper sa o vad si eu, mai ales ca voi fi in tara atunci.
Numai bine va doresc!
P.S. Nu v-am uitat cu penarele, dar in perioada asta nu se prea gasesc.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
ancadragoman spune:
PARINTE NE BUCURAM CA SE FACE REPORTAJUL SI TE ROG SA MAI TRECI ODATA ADRESA COMPLETA CA TREBUIE SA TRIMIT NISTE PACHETE PENTRU CELE 2 FETE CARE TREBUIE SA NASCA
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
tudor_marian spune:
Voi anunta daca si cand se va face reportajul in momentul in care vom avea informatii certe!
Adresa noastra e Preot Tudor Marian, Com Glodeanu Silistea, Sat Cirligu Mare, Jud Buzau, Cod 127260!
Daca este vorba de hainute pentru noi nascuti, da avem nevoie insa cea mai mare nevoie a copiilor este de a primi mancare, alimente!
alex_andra spune:
Parinte, pregatiti-va bratele, pentru a cara multele pachete ce vor veni spre dumneavoastra, pana de Pasti
marius spune:
Ar fi corect sa se precizeze sursa acestui sprijin deloc nesemnificativ, corect din punct de vedere moral. Cu sau fara mediatizare, oricum cine doreste si poate, fie material sau chiar si moral, sufleteste, isi va rupe din ceea ce are fara sa ceara socoteala. Aici sta frumusetea. Eu unul de atatia ani, multi putini cati vor fi fiind, sunt multumit alaturi de cei din jurul meu pentru ca pot. Cand nu voi mai putea, vor venii altii.
Va doresc speranta de mai bine.
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
tudor_marian spune:
Sa dea Dumnezeu sa ajunga cat mai multe pachete pentru acesti copilasi insa as vrea sa precizez ca cel mai mult le lipseste mancarea zilnica! Ei au multe lipsuri, chiar foarte multe, dar eu consider ca cel mai mare minus pe care il au este alimentatia zilnica...In acest scop ne gandim sa demaram un proiect mai mare le care sper sa participati si dumneavoastra si anume acela de a amenaja o cantina pentru copii!
Multumim foarte mult celor care ne-au sprijinit in actiunea din iarna!
Dumnezeu sa vegheze vesnic asupra tuturor celor care se ocupa de acest site si de cei care, cu intentii bune sprijina actiunile lui!
Selene_Bunny spune:
Parinte, eu am vorbit cu dvs. la telefon acum cateva zile, o sa trimit, impreuna cu fetele de pe DC, niste pachete.
Am o rugaminte speciala, v-o trimit pe PM.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Roxi2003 spune:
Buna ziua,
am incercat sa trimit un e-mail pe adresa nicoletatintea@gmail.com. insa se pare ca nu functioneaza.
Cum as putea sa trimit si eu niste alimente (faina, zahar, ulei...) sau orice altceva este nevoie acestor copii?
Multumesc.
O zi buna!