A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Eu sunt...pe la bucatarie, cu aspiratorul....prin baie

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Am si o durere surda de rinichi. Aseara am facut febra mare, ma durea si in gat, nas infundat...si sunt in ultima zi de concediu medical , cik

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greentea spune:

Corina, eu mi-am luat test de sarcina Sure Check, a costat in jur de 10 ron. Pe el scrie ca rezultatul e garantat chiar si din prima zi a intarzierii menstruatiei. Eu am facut testul desi mai am vreo 4 zile pana cand tre sa imi vina. Dar am destule simptome si parca nu mai am rabdare. Sunt in ziua 26 din 30(cred).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Alina, nu esti singura cu cm asa lung. Si eu am minim 35 de zile. Mai sunt si alte fete ,decat eu si elena.
Numai ca eu nu am facut analizele hormonale de asta nu stiu sa-ti raspund.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Pai bine Gaby, dar la medic ai fost? Ti-a facut ecografie, ti-a spus daca ovulezi sau nu? Du-te fuga la medic, nu mai pierde timp pretios....bine, poate tu nu te grabesti.....

Mergi la inceput