ups, e cazul sa ma citez pe mine de la un alt topic :) "mie nu mi-a placut "portretul lui DG" - nu mai tin minte de ce, oricum m-am enervat pe la inceput si n-am mai citit-o. poate ii dau o sansa ..."
nu i-am dat. asa ca nu stiu ce hram poarta dorian si daca corespunde cerintelor.
personajul meu ar fi cam din acelasi loc si din aceeasi epoca, da' e
Am zis io ca nu e el
Sherlock Holmes ? Asta nu era cu cocaina? ... Si din cand in cand olecuta de morfina?
uh, nici intrebarea n-am pus-o ca lumea... da, era s.h. si morfina mergea mana-n mana cu vioara.
(merit penalizata drastic, da' azi sunt varza total, am primit o veste neasteptat de buna (dar care e momentan inca sub conditie) si de proasta in acelasi timp adica ceva foarte complicat, si tre sa rezolv de urgenta partea proasta ca sa ma pot bucura de partea buna, in ipoteza in care partea buna se va realiza)
descomplicateala rapida si de succes atunci! si sa ne povesteti mai multe cand vei iesi cu bine la liman
Incurcate par itele la tine... Dar dupa o pastila amara, boamboana dulce e si mai dulce. Iti urez sa iesi cu bine din situatie!
Titlul: cu rang nobiliar
Actiune: intalnire de gradul III in desert...