Zmeurici de iulie-august 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
lucialu spune:
Iulia, pai aia e ideea, ca sa nu imprastii kknelul peste tot. Asezi copilul pe spate, ii rupi rapid pe margini chilotii, si de acolo faci cam la fel ca si cu un scutec normal. Conditia e sa stea Davidelul pe spate, dar asta numa pt accidente dc apuca sa faca. Noi am luat chiloti ca al meu nu s=a uitat bine si m-am trezit cu ei pe cap, dar mi-au scos sufletul. La fetite e mai kkcioasa treaba mare ca sa zic asa
Blanca faina casuta-topogan. Sa o foloseasca Eva sanatoasa!
Mai tre sa calc, in noaptea asta fac sa ma scap si cam gata cu smotru. maine mai dau repede cu aspiratorul. Fac totusi niste sarmale sa fie hrana in frighider. Asta cred ca pe vineri.
Giova spune:
la ceas de noapte.
am pus azi poze de la serbare:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-04-19/14:26:29
in rest, cu treaba si pe-afara cu copiii.
pe edi il deranjeaza maselele de 2 anisori, asa ca e mai marait...cine stie cand or iesi? aseara a urlat si dupa ce l-am masat cu orajel s-a calmat dragul meu si a dormit pana dimineata.
scutece chilotei se rup in lateral. asa se dau jos cel mai simplu. si eu cred ca ii voi lua lui Edi ca si-i desface singur cand mi-e lumea mai draga.
Blanca super casuta. aaa...tu nu o iei pe eva sa doarma cu voi noaptea? bine ca trece repede timpul la job.
sper sa am timp maine sa deschid cap. nou.
acum va las,
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
Dienuta79 spune:
Buna dragele mele,nu prea mai am timp sa dau pe aici,suntem in febra cumparaturilor de paste,asa cum spunea Noce de maine sunt fieste si e inchis,doar sambata sa vedem daca o sa mai deschida.
Noce nu m-ai nimerit cu cafeaua,nu sunt bautoare
si nu stiu asa de bine ce sa-ti recomand.
Eu de cand l-am nascut pe Albert numai pampars de la DODOT folosesc,nu au nici o legatura cu Pampersul de la noi,eu una sunt foarte multumita,sunt de 2 feluri etapas si activity,amandoua sunt bune.
anemona27 spune:
Hop si eu la ore deastea.
Noce eu de 3 ani numai segafredo casa beau,am descoperit-o cand stateam in Valencia,si de atunci nu am mai schimbat-o.Dar e pt espresor,la ibric nu am incercat,eu beau doar espresso.
Scutece si noi tot dodot folosim,sunt foarte bune,chiar nu ma intereseaza cine le produce,si de vreo doua luni si noi avem dealea chilot in casa,daca nu sta la scutec,trecem la chilot.De desfacut,Iulia,asa cum ti-au zis si fetele,nu le scoti pe picioare,le rupi pe cusatura,eu nu am avut nici un accident cu ele.
Lucia,nu am inteles,pleci undeva sau care e surpriza?
Blanca ce bine ca sta Eva la bunici,o sa te obisnuiesti cu noul ritm,ai sa vezi.Toboganul e foarte frumos,sa se bucure Eva de el.
Andreea,eu am facut o singura sedinta de fotodepilare,nu am avut timp sa studiez aparatul pus de tine,eu dupa o sedinta mai am foarte putin par,chiar pare o treaba buna.