Zmeurici de iulie-august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

ola, intru si eu un poquito!

Aici a inceput Semana Santa, ies oamenii pe strazi cu crucea, cu tot felul de statuete, se roaga. Eu cu ale mele, dimineata lustruit geamuri, jaluzele exterioare, balcoane, dupa amiaza un pic in parc si cumparaturi. De joi e totul inchis, e joia sfanta, apoi vinerea durerii, apoi Invierea. Poate deschid unii sambata totusi.

A avut si Pi febra noaptea trecuta. A dormit bine, ne-a incalzit si pe noi, era ca o sobita sub patura. Dimineata era ok, la somnul de pranz iar un pic de febra, acum pare ca s-a mai racorit.

Apropo de entero aici, mi se pare tare ciudat ca ouale nu sunt tinute la rece in magazin, Pi nici nu s-a atins de ele de cand am venit si i-am luat doar eco si de prepelita. Am vazut si carnuri cam la fel, fug din zona lor sa nu le vad.

Eu tot caut cacao pentru cozonaci, nu gasesc decat cu zahar

Anemona, Dienutsa, imi recomandati si mie o cafea buna?

Moni, stiu ca exista o firma cu 1 euro/kg (am uitat numele)si atlassibul cu 2 euro/kg.

Giova, suuces la serbare. Sper sa se bucure si Edi de ea!

Dienutsa, ma bucur ca sunteti mai bine!

Bely, insanatoseste-te, mami!

Motana, scutecele mexicane se numesc Moltex, le stii? Acum am luat Huggies cu gandul la voi si ne plac f mult. Ori ma inseala privirea, ori aici n-am vazut deloc Pampers, bine nici nu foloseam, dar asa de chestie ca uneori le zic pemparshi.

Intrebati de pregatiri, noi gatim vineri si/sau sambata. Face sotul cozonaci si pasca, probabil si niste peste, eu colorez oua cu spirulina, sfecla si suc de morcovi si fac un drob de ciuperci. Am luat si o tarta de cartofi cu oua inghetata sa o fac la tigaie/ cuptor (as fi facut-o in casa, dar daca am gasit-o de-a gata..)

Spor la treburi, mamici!
Stiu ca sunt denii frumoase saptamana asta, noi avem doar joi si vineri aici, deci slujbe luminate cui ajunge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la serbare a fost ok. Sotul a venit inainte de a incepe cu Edi. a dormit saracul doar 2 ore de pranz. acum e cam chiaun, cred ca-l bag la somn.
acum ca am scapat, sper sa reusesc sa-mi termin toata curatenia. Nasol ca e vreme frumoasa si stam mai mult pe afara, asa ca atunci cand suntem in casa, bag la greu.

Noce echivalentul la pampersul romanesc, in Spania e Dodoos, sau cam asa ceva. Dintr-alea foloseste si fina-mea si sunt la fel. Dar sunt super bune si Huggies. spor si tie la curatenie si alte cele.
Moniland atalassibul clar are si in Anglia. cauta pe net alte firme care aduc colete si vezi daca au sediu din orasul de unde il primesti.
super ca e bine la job si ca fetitele sunt pe maini bune.
am intrebat de tine, dar nu ai raspuns la apel. Poate intri mai des.
Blanca unde esti? cum a fost a 2-a zi de munca?

revin maine cu poze d ela serbare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova, asa am auzit si eu cu Dodos aia, dar n-am inteles daca-s facuti chiar de pampers.

Azi in drum spre supermercado m-am intalnit cu multimea de credinciosi care se plimbau cu o figurina cu Maica Domnului. Era f frumos. La intoarcere, pe aceeasi straduta, am vazut live un furt de poseta. Mai tare m-am speraiat eu decat dna.

Sunt incantata ca am gasit cacao pura la un magazin naturist, dupa ce tocmai imi spusese un roman ca nu se gaseste decat la rusi (care are e-uri).

Maine mai am mopul de dat si fructele de luat si-s gata.

noapte buna, mamicitas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hai sa zgriu si io
Va salutam, vaz ca suntem toate in focuri smotruesti. N-am mai dat pe aici, ca sunt inghesuita intre ciufica mea si curatenia de sarbatori. Bine macar ca si-p luat Monica fata de la Columbeanit, ca ma aduna sotul de la barfe sa ma duca direct la Inviere
Bely, Chance La Multi Ani sa ne traiti! Sa fiti iubite, sanatoase, fericite!
Am citit in diagonala. Am inteles ca Bely e racita, iti doresc sanatate!
Albertel e mai bine dar mai are niscaiva analize de refacut saracu',Sanatate pui mic!
Filipel e cu ferbica, poate ceva dintisori?
Evita bine merci la bunica si mami pe metereze la lucru, panicata ca nu-i cu fifita ei acasa
Gemenutele de Moniland sunt in pase bune cu bona si mami la munci
Giova asteptam pozici de la serbare.
Elenada, eu glumeam, dar dispe sa stii ca sunt cu tzitza
Flosideea, pai cam asta e, pe langa altele, ca nici pe afara sa scot sisica nu mai imi vine, ca dc lumea asta capie se uita stramb cand aveam o buburuza nou- nascuta, acuma cand e mai mare si papa si altele iti dai seama. Dar oricum mai sunt si alte reclamatiiSi e slaba mai, am asa un of cu treaba asta. Dc ne tine pana la 4 ani capiez clar. Si sigur nu mai am curaj sa mai fac alt bebe, ca e greu, eu sunt batraioara(dupa docomente, ticaloasele!caz de simtit ma simt buna de mers la tzopaiala ), iar unui al doilea bb sa nu-i ofer tot ce i-am oferit si ei ar fi o porcarie din partea mea.
sa aveti spor la treaba si mai intru eu, cica m-am scos cu masa de Paste, mi-a facut al meu o sorpreza, sa=i tina DD naravul! asa ca nici oua nu cred ca mai apuc sa vopsesc.
tufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Intru sa va urez un Paste luminos si frumos alaturi de cei dragi!!!
Noi ne luam o bine meritata vacanta la tara.
V-am pupat!

de si16+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna mamici!
Intra lumea mai rar ca-i vremea de smotruiala, dar sa vedeti ce-o sa bata vantul pe-aici cand se intorc mamicile la lucru....
Noi suntem bine, sanatosi, profitamd e vremea frumoasa, desi mai apare cate un vant din ala rece ca uiti ca-i sorele pe cer....
Eu am inceput sa-i dau lui David pampersi din aia tip chilotel tot de la Pampersm pt ca nu prea mai sta la pus pampersu', il fugaresc prin toata casa si tot stramb il pun. Asa ca in mare folosesc chilotel cand stiu sigur ca n-o sa faca kk, adica noaptea, si ziua dupa ce a prestat (cred c-ar fi aiurea de scos un pampers din ala cu kk de pe el...).
In rest, asteptam si noi Pastele, mergem si pe SV la bunica cealalta si la prieteni, apoi o ultima tura de cumparaturi pt botez si apoi ne reunim cu tati, abia astept.
Am inceput sa scriu la gradinite, mi-a placut mie una mai mult, dar nu au inca grupa de piticoti ca David, face una in septembrie, dar nush ce fac eu cu el pana atunci. Era cea mai aproape de casa. Mai sap, ca nu prea m-au dat pe spate gradinitele din zona in care stau eu. Eventual il duc la una care are transportul asigurat, doar ca va trece o vreme pana va merge el fara mami in masina straina. Mai sapam.
Motana, da, am cartea, ti-o aduc si tie cand ne vedem. Eu o trag la xerox de la maicamea (nu vrea sa mi-o dea mie, vrea s-o tina langa ea sa stie cum sa-si creasca nepotii).
Blanca, te-ai obisnuit cu noul program? Ce bine ca poti sta relaxata in privinta Evei, e namaipomenit.
Bely, multa sanatate mami!

Trebuie sa plec, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fete,

Mi-am intrat in paine bine de tot la job..astia m-au luat de buna..nu isi dau seama ca au trecut 2 ani si s-au mai schimbat lucrurile sau am uitat eu unele..nu las sa se vada si ma descurc f bine.
Ieri a trecut ziua imediat si azi pare la fel de aglomerat.
Abia ieri pe seara am fost la Eva, era in super distractie la ai mei..sa bucurat insa sa ma vada, nici sa arunc ceva la tomberon nu am putut duce ca a si strigat "mami, nu pleca"..i-am explicat ca nu plec si a inteles
Am luat-o acasa si mama azi e cu ea la mine acasa si prin oras, diseara tot acasa sta, maine la mama si apoi cu mine caci de vineri pana luni am liber.

I-a adus iepurasul o casuta de gradina cu tobogan, mama c ei-a mai placut.."catzutza mea" striga pe acolo si top pe ea sta.
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1071/cabana-winnie-forestiera-smoby/ asta e casuta...mi-au mai placut mie altele insa asta sa mulat cel mai bine cerintelor.
Eu o pun undeva pe gazon si e tocmai buna ridicata asa sa nu stricam iarba, aerisita sa nu stea tantarii inauntru si destul de spatioasa+tobogan...e super ok.

Acum tata vrea sa ii ia tobogan mai mare..facem loc de joaca ce sa mai..

Pup fetele si pe Moni pe care o inteleg f bine zilele astea.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Uliiasi, am folosit si noi scutece-chilotel, nu-s chiar asa ciudate la kk, doar ca eu i le scoteam tinandu-l in picioare.

Mie mi s-a parut putin ciudat la transportul asigurat de gradinite ca nu se cer scaune de masina. Cum ii transporta oare, fara scaune sau au ei? Altii spuneau ca transporta doar copii de peste 3 ani, dar si atunci le trebuie scaun sau inaltator, nu?

Blanca, draguta casuta, sa va fie de folos. Sa ne spui cum a reactionat Eva. Trece repede ziua cand ai treaba, sa ai spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

scriu pe scurt: scutecele chilot se pot rupe pe margini, la fel ca alea pt apa dar tot nu-mi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

So...s-a trezit junioru'...a baut un suc de portocale, apoi a anuntat ca face kk (era in pampersu chilotel). Eu l-am chemat frumos la olita, el bineinteles ca a luat-o in gluma, a alergat prin casa dupa care s-a ascuns dupa perdea si a facut kk in pampers. Cand i-am scos pampersu sa-l spal(l-am tinut si eu in picioare) l-am murdarit pe picioare, pe calcaie, presul, tooooot . Deci cred ca o sa-l folosesc doar noaptea de-acum...
Luci, da, am tras si eu odata mai tare de ei si mi-a intrat degetul prin bucata aia laterala, sunt foarte sensibili, trebuie sa fiu f atenta cand il pun pe el.
Noce, mami, cred ca tu ai mai mult antrenament, ca eu n-am avut noroc de data asta cu caca, cred ca ma duc sa trag un loz ca am umplut tot pe-acolo....
Gata, papam si iesim la plimbare.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput