Zmeurici de iulie-august 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
Dienuta79 spune:
Buna dragele mele si multumim ptr incurajari 

Am mai scris si sambata un mesaj dar inainte sa-l trimit mi-a inchis albert pagina si nu am mai avut cand sa scriu altul.
Albert este bine acum,la sange iau iesit bine analizele,doar ca era ceva problema cu cuagularea sangelui,dar mi-a zis ca e posibil sa fie de la siropul pe care il dadeam eu ptr febra,asa ca peste 3 sapt tb sa repetam analizele la sange.Pana la urma a avut un virus ,bubitele iau disparut in 2 zile si el este bine acum.
Nu stiu cum se prind virusii astia de noi,este a 2 oara cand patim la fel.Ieri am fost la peste,s-a incalzit iarasi,au fost 26 de gr,s-a trezit si somnorosul meu,va pup.
bely spune:
corinna multumesc pt urari
dienutza ma bucur ca Albert e bine.
Eu tot cu raceala asta ma confrunt si dureri de cap, off deja am inceput sa iau antibiotic ca prea galbene secretiile le scot pe nas,plus dureri de cap continuu si capul super greu mi-l simt
Motana spune:
Clara, merci, am citit dar nu am apucat sa mai tastez 
Giova Daris numai lapte matern, da, are platit pe timp nelimitat, zi noapte :)
Giova spune:

haideti la o
.
Noi ne pregatim sa iesim putin afara si pana la posta. am calcat hainele de serbare, costumul de urs.
Nu stiu cum fac cu Edi, caci serbarea incepe la ora 15, dupa Marco la gradi mergem la 14:30. si edi atunci doarme
. vom vedea.
Motana e super asa, sanatos si ieftin.
Dienutza ma bucur ca e bine Albert. chiar imi zicea fina-mea ca in Spania copiii sunt predispusi la entero, fac foarte des. probabil cum e si asa de cald....
Bely mai da si la altii raceala aia, nu o tine doar pt. tine
.
Chance
! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa si toti cei dragi!
Blanca ce a zis Eva cand te-a vazut?
Alina, Alinutza pe unde sunteti mamici?
gata, s-au terminat hainele, iesim si noi afara.
Ieri am dovedit si frigiderul ala. Azi am altele in plan, sa vad daca ajung sa le fac.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
uliiasi spune:
Mamici, pliiiiizzzz, mai puneti odata linkul de pe care ati comandat "The happiest toddler on the block". Multumesc frumos!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
laura.s spune:
Iulia, cartea o gasesti aici.
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
pogos spune:
uliiasi www.books-express.ro/book/9780553384420/The-Happiest-Toddler-on-the-Block.html" target="_blank">aici poti comanda
bely spune:
giova as da-o cu ,are placere dar cine o vrea??
.. mor incet cu tot cu ea
. Serbare placuta va doresc!
Slaba miscarea pe aici, cred ca sunteti in focuri cu pregatirile, sa aveti spor la toate
chance La multi ani sanatosi 
uliiasi spune:
Multumesc mult de tot, fetele!
Revin. 
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Moniland spune:
Ma mai stiti ?!
Din 28 martie sunt la serviciu unde lucrez efectiv 7,30 ore din programul de 8 ore. Nu ma plictisesc, in schimb imi lipsesc fetitele. Ele sunt bine mersi cu bona si se pare ca se inteleg bine toate 3.
Intrebare: un colet din Anglia cine imi aduce cel mai ieftin, ce firma de transport? Aveti idee?
Va puuuuup si imi este dor de voi.