Zmeurici de iulie-august 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
Corinna1982 spune:
Hai mai Elena, cum sa-ti lipseasca partea sensibila ca nu ti-a placut episodul ala din GA?
Am zis ca trebuie sa ai un anumit nivel de sensibilitate, adica oi fi eu prea sensibila. Si pe mine m-a enervat partea aia cu pupatu' in ritmul muzicii care a fost din alt film, nu se potrivea deloc cu restul. Eu nu sunt fan musical, nu am avut rabdare sa vad niciunul. Mie mi-a placut cum a jucat Callie si faptul ca si ea era ingrozita ca ii auzea p'aia cantand, inclusiv pe ea. Si m-a impresionat ultima melodie cantata de ea, chiar mi-a transmis dorinta ei de a trai. Vezi? Eu sunt aia prea sensibila
.
flosideea spune:
lucialu sa stii ca in mod normal autointarcarea se face pana`n 4 ani....acum,ce mi`e 2,ce mi`e 4 

.si eu tot astept,poate-poate scap de tras bluze`n public,dar am ramas cu asteptatul sa stii :)
ayda_m spune:
La multi ani tuturor ce poarta nume de floare!! Multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Eu am avut o sapt cu Raducu...a avut febra de luni noapte si nu i-a scazut pana vineri...plus ca marti i-am facut si vaccinul de 6 lui desi nu as fi vrut...dar marti nu a avut nimic, nici febra, nimic in gat, nu tuse, nu mucisori, si dr a decis sa-i facem vaccinul...dar seara si-a facut iar aparitia febra...a avut numai 38.1-39...greu a fost...nici pofta de laptic nu a mai avut, vineri am alergat sa duc proba de pipi si kk...mai ales ca incepuse sa faca si diaree...vineri nu a mai facut febra deloc si mi-a dormit fff mult..adica vreo 6 ore toata ziua, el care dormea 3 ore in 3 reprize...si seara am observat bubite pe spate, ieri pe piept, burtica...pe frunte...eu banueisc ca e roseola infantum..
Blanca ma poti ajuta? stiu ca Eva a avut...cum s-a manifestat la voi? a facut si kk moale? si mai ales ati avut voie sa iesiti afara? mie dr de familie mi-a zis sa stam in casa 5 zile...ca vineri seara l-a vazut si ea dar nu mi-a zis ce are exact, doar ca e ceva viral...si sa nu-i mai dau nimic, sa-l las asa mai ales ca nu mai face febra...
In rest suntem bine, eu obosita...Andreea energica...asteptam Pastele sa plecam si noi vreo 3 zile la ai mei.
Va pupam!
poze noi
minunile noastre
blanca000 spune:
Ayda eu pe Eva am scoso afara cand a avut roseola infantum..nu e contagioasa si desi face parte din categoria bolilor de piele de copii nu este acelasi lucru.Nu am tratat-o cu nici o medicatie.
Asa a fost si la noi febra de aproape 39 3 zile la rand seara si apoi a aparut eruptia pe corp, pe trunchi mai ales (burta, spate).
Am fost eu ea la medicul nostru dermatolog care ne-a confirmat roseola si ne-a zis ca asa cum vine asa pleaca si copilul devine imun forever la ea.
De kk nu mai tin minte..sorry.
Dar atata vreme cat nu e diaree apoase si de multe ori pe zi zic sa nu te impacientezi.
Sanatate multa..
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ayda_m spune:
Blanca multumesc mult! Ne-au trecut si noua bubitele..chiar ca 3 zile au tinut...scaunele si-au revenit la normal...i-am dat ieri putin ceai de menta si cateva lingurite de smecta si acum face normal. ieri chiar a si papat fructe si putina supica...desi abia suntem la inceput de diversificare.
Va pupam

poze noi
minunile noastre
blanca000 spune:
Buna...de pe scaunul de la job....
Am facut curat, mi-am personalizat PCul si biroul, acum citesc despre Rhodos sa fiu in tema si de maine sa vorbesc si cu fetele despre una alta....nu am chef deloc..ce caut eu aici!!!!!!...asa ca am intrat sa va citesc si..pauza.
Eva e bine, in nisip la curte la ai mei, tipa si canta in telefon, o doare in bascheti
...
Sper sa fim bine...
Eu sa imi revin si sa ma acomodez..greu nene..
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
pogos spune:
Buna mamici!
Dienuta, sanatate lui Albert mic!
Vad ca vorbiti de disciplinare...grea sarcina. Am doi copii incapatanati si razboinici, Doamne Doamne. Tudor sa zic ca e un pic mai sensibil decat Ana, insa la incapatanare sunt la fel.
Si la noi da roade treaba cu time out, mai mult la Tudor. Ana, de cand e si Tudor, e un pic mai indaratnica. Ar face tot ce stie ca nu e bine si ce ne derenjeaza (asta probabil sa ne atraga atentia), dar in rest e un copil bun si istet (avem deja doua diplome la activ la concursurile de la gradinita). Nu le putem avea pe toate
Trebuie sa mai am si eu parul un pic pe moatze.
Clara, esti documentata f bine
Multumim ca imparti cu noi din cunostinte.
giova, am vazut pozele din Spania. Foarte fumoase locuri ati vizitat, iar finuta e o scumpa.
lucialu si Tudor ar framanta la tzitzi libera la greu, dar ii tot dau manuta la o parte si pana la urma renunta. Dar data urmatoare o ia de la capat, ce zice...poate merge. Si pe mine ma batea gandul sa il las sa se intarce singur....dar nu stiu cand va fi asta. Si sa stam asa pana la 4 ani, mi se pare cam mult. Eu ma gandeam ca pana la 2 ani sa facem si pasul asta...dar sa ma lase inima mai intai. Ca una e sa zic si alta e sa fac
Ideea e ca ma cam supara uneori prin casa. Ca nu pot sa ma asez undeva ca tzop si el in brate la mine si imi ridica bluza. Nu conteaza cine e la noi. Si daca nu il las se supara de mama focului. Si atunci ma gandesc ca e cazul sa terminam cu asta. dar dupa aia imi trece.
blanca
si rabdare cu serviciul. Bine ca Eva e linistita si e bine.
Ce pregatiri faceti fetelor pentru Paste? Faceti cozonac? Mie pasca imi face mama, doar din branza de vaci iar cozonac as incerca sa fac eu. Sa vedem ce fac cu teroristii, daca ma lasa sa bucataresc.
Ma duc sa culc un energizat. Pup
Giova spune:
Hello dragelor!
Nici nu am avut timp sa deschid compu in weekend. acum sunt pe fuga, cine stie daca ajug sa-mi spal si azi frigiderul
.
Profitam de timpul frumos si stam mai mult pe afara.
Azi noapte a fost prima noapte dupa 2 sapt. cand nu a plans Edi, a dormit cap-coada, la el in pat.
Andreea nu stiu nimic de aparatul asta. daca e ok si-si face treaba habar n-am. aici e 30 euro pe sedinta si zona, epilarea definitiva. acum nu stiu de cate sedinte sunt nevoie. poate iti spuneAnemona caci ea a facut prima sedinta.
Motana am inteles. daris numai lapte de la tine papa?
Corinna asa e, Marco a mers in colectivitate de la 14 luni. Dar la bunici nu l-am lasat fara noi. Mai dormea la ai mei cand eram si noi acolo si ieseam seara in oras. la 2 ani jumate l-am lasat 4 zile acolo, noi am fost la munte. si a plans la greu. poate e si vina cumnatei, ca l-a luat la ea sa doarma, si el nu era invatat, cu toate ca el a vrut. si de acolo s-a dus totul....
Un an ne-a trebuit sa-si revina si sa inteleaga ca nu ramane acolo definitiv, ci doar pt. cateva zile cand avem si noi treaba. sunt curioasa cum va reactiona Edi acum, caci mergem de paste iar la Alba.
Elena tare greu va mai e. dar lasa ca va mai relaxati si voi si peste cateva zile ii vezi pe pitici.
Ayda sanatate maxima, of numai bolnavi sa nu fie piticii.
Dienutza cum mai e Albert?
Blanca inceputul e intotdeauna greu. maine va fi mai bine
.
Pogos ma bucur ca ai aparut. la noi nu merge cu time out-ul, la Edi. marco nu are nevoie, tot il laud, dar merita dragul meu.
Nu fac nicio pregatire de paste...voi vopsi cu Marco ouale joi si atat. mergem la alba si fac bunicile de toate.
va
si o zifrumoasa sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

La multi ani! Bely!!!!