Zmeurici de iulie-august 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
blanca000 spune:
Da fete, multumesc de sustinere..voi vedea cum timpul le va rezolva pe toate.
Ideea e ca mie imi place ceea ce fa cla job, sa fiu activa, sa dau ce pot intelectual...acasa fac asta mai pe jumatate caci intre pampersi, papica si haine de casa nu prea e loc.
Si aproape imediat ce ma intorc imi si iau zborul catre o insula din Grecia pentru 5 zile..asta-i jobul n-am ce-i face.
Insa inainte de toate primeaza dragostea de mama si dependenta de Eva
..caci la noi eu sunt super dependenta de ea si ea de mine normal.
Oricum momentul a venit si trebuie sa il gestionez cu intelepciune si dragoste sa nu suferim nici una.
Noce ar fi bine sa pot renunta pe parcurs daca as vrea/putea insa ce imi mai e 2-3 luni pana la "full term" sa ii zic asa..si dupa, banuti ioc..si diferenta de la indemnizatie la salariu la mine e substantiala.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
noce spune:
Chiar ma gandeam acum pe drum ca berbeaca acasa n-am vazut. Stiu ca femeile berbec sunt mame f bune si f active. Mi-ar placea si mie o fetita berbec.
lucialu spune:
Neata!
Blanca
O sa fiti bine, amandoua, ai sa vezi.
Giova, ai PM
Noce, eu am facut amaranthul impreuna cu mei si legume, pt ca sunt bobitele mult mai mici. Am impresia ca ar fi mai bun cu cruditati, ca salata, bine amaranthul fiert, normal. Nu stiu daca ambele sau doar amaranthul au un gust usor amarui. Cand citisem despre quinoa, o tipa spunea ca o spala nu sh cum ca sa ii ia gustul amarui. De data asta a papacit si pupa, tot cu grija, sa nu isi strice silueta![]()
Trebuie sa cumpar quinoa, banuiesc ca e pe aceeasi linie cu cele doua.
Ieri la cireasa de pe tort a facut mancare libaneza gagica lu' Nastase. Mi-a venit sa ling ecranul la ce salate a preparat![]()
Noi stam prin casa, cu ploile, dar mai ales ca tot incerc sa fac curatenie.
Mi-a pus parul pe bigudiuri pupa si aseara m-am jeluit la sot, chiar sunt praf. Vrea mereu la san, dar nici nu sta cuminte, se foieste si dc ar fi dupa ea i-ar baga pe amandoi in gurita impreuna. In plus isi infige gherutele in sfarcul liber de imi iasa ochii ca la melc. Am strans ceva gunoi de prin camera, cum am maturat pe sub mobila si acolo a fost ea prezenta, dupa care s-a suit in pat
Chiar o iau pe campii. Blanca nu ai nevoie de insotitor in Grecia, pe insula?![]()
Motana spune:
lucilau, si Darisia imi framanta tzitzi cealalta cand tragea la una de ma capia, asa ca i-am zis ca nu, s-a ofticat, de cateva ori am cedat, dar apoi am zis gata, nu mai, si ma acopeream, i-am dat un iepuras in mana sa il frece acolo si sa stii ca a invatat. Acum cand mai are tendinte de framantat rade asa si face nuuu! Cand o mai las stie ca are voie dar asa, cu palma deschisa, sa acopere, nu sa ma frece cu degetele, si se multumeste asa, si in somn cand ii vine sa ma mai tina de tzitzi tot asa ii desfac palmutza si ea stie, o acopera si gata, e fericita! :)
uliiasi, cand ajungi pe aici, dai un semn si iesim in parc :) Ai cartea de care vorbeai? Parca am auzit si eu de autoarea respectiva, candva undeva, nu mai stiu. The happiest baby il aveam pe un dvd dar tre sa vad daca l-am aduc cu mine in Ro sau l-am lasat pe acolo.
Giova spune:
si de la mine!
Noi facem mancarica si curatenie, asa mai light, caci geamuri, perdele, le-am facut cand a venit soacra. acum nu mai am chef.
Blanca ai un job fain, vezi lume multa si pe gratis. asa ca nu te mai tot gandi si framanta. este o etapa normala, care oricum venea.
si cum ai zis si tu, vei stii sa gestionezi situatia si sa nu sufere Eva dupa tine.
Lucialu aoleu...te cred ca te framanta pupa de nu mai poate. greu va fi cu intarcatul...te-ai hotarat pe cand?
Motana la 4 ani copiii se autointarca? cam mult aveti de asteptat.
Chiar asa fetele care inca mai alaptati v-ati gandit cand ii veti intarca pe zmeurei? Stiam ca dupa ceva timp, laptele matern nu mai are aceleasi proprietati ca la inceput, si sunt carente mari de vitamine. o fi adevarat?
ma reintorc la
. Imediat trebuie sa culc piticul.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
Motana, esti geniala cu iepurasul! L-am bagat si eu in functiune, ca de cand incerc sa-l dezvat de framantat si uneori intelege, alteori, cand e obosit, se enerveaza.
Lucialu, meiul are un gust usor amarui, la mamaliga se simte, cand l-am facut cu legume parca nu s-a mai simtit, doar ca i-am pus eu la sfarsit ulei de masline extrafeciorelnic si cred ca dadea ala o usoara amareala. Dar la noi copilul e fan ulei de masline, ar bea cu cescuta, deci ii pun in toate si ma straduiesc sa-mi placa si mie.
Azi caut si eu amaranth, mei si quinoa, sa vad ce gasesc.
Giova, mie imi place alaptarea, nu l-as intarca deloc, doar cu scop sa-mi creasca fertilitatea, dar mai vedem la 2 ani. Vitamine iau eu zilnic, sigur ajunge si in lapte ceva.
bely spune:
Olá tufa,
Cum orice minune tine 3 zile asa si Patrícia, a mancat super bine timp de-o sapt. si acuma pauza
macar mananca bine pranzul dar cina nu prea si sa nu va spun ca deja a renuntat la laptele de seara dar la inlocuit cu 1 iaurt tot e bine de cat deloc. Eu tot racita, adica nasul infundat si inca nu am gust/simt la mancare/miros.
blanca nu ti-e usor stiu, deja am trecut prin asta si din pacate prea devreme, foarte greu mi-a fost, am zis ca daca nu dau in depresie atunci in veci nu o voi mai face.. prima sapt. e cumplita dar trebuie sa fi tare pt ca e spre binele tuturor din toate punctele de vedere. Curaj mami
giova super flacaii, vaiii si ce mare imi pare Edilinul
, bine si voi sunteti inalti![]()
noce ce tare ai fost cu berbecele, nici nu mi-am dat seama ca e asa dar dupa ce te-am citit am stat si am reflectat putin si intr-adevar cam asa e, ce modesta sunt![]()
uliasi acomodare rapida si sa va fie bine in capitala
lucialu spune:
Motana, nu merge, i-am zis, face tambalau. E ft ciufi dc nu ii fac pe plac, asa a fost de cand am venit acasa cu ea. Eeee sunt multe, ideea e ca pt tzitza e capabila de orice. Si nu s-a schimbat deloc odata cu diversificarea si inaintarea in varsta.
Noce ce spui tu acolo la noi se aplica doar la somnul de noapte, adica la inceput cand o adorm. Atunci savurez si eu fenomenul.
Giova, sincer si ieri as intarca-o, de fapt e asa dual, ca dc ar fi si ea mai blanda si cu pauze mai lungi cu siguranta nu mi-as pune problema. Eu tot sper sa o lase ea, acuma mi-e si mila, ca e inca varza la gingiute, mai sa- i fac eu bucuria ii lipseste. Insa chiar nu stiu cum as putea eu sa iau initiativa, fiind vb Blanca non-stop botic in botic. Uoaf! Tre sa ma uit la pozici, ca nu am apucat sa le vad.
Bely, lasa ca stiu si problema cu mancarea, o cunosc ft bine.
Era fan oua, acum nici din alea nu a mai vrut. Si nici nu am sarit calul cu ele. Din toate ciugule ca o pasarica, abia astept sa plecam in concediu, sa mai schimbe aerul, poate ii va veni si pofta de mancare. Ft dificile zmeurelele astea ale noastre.(cu cine or semana?
)
Ma uit la telecirucul cu Columbeanu. Sper sa isi ia Monica fetita, sa o scape de ta-su ca ala e de pe alte vremuri
Dc era pe vremea lu Cescuta sigur i-o lua.
blanca000 spune:
Da da, eu sunt berbeaca cu ascedent in berbec asa ca va dati seama...activa chiar sunt, invart totul, mut si muntii daca e..de aia ma gandesc si ma agit.."eu fac totul bine..ceilalti nu"-nu e buna deviza mea dar incerc sa ma autoeduc.
Berbec vreau si eu al doilea bb - fetita/baiat...pe Eva leu am vrut-o daca mai tineti minte cum tineam eu picioarele incrucisate in ultimele zile de rac ![]()
![]()
...asa ca daca vreau sa imi iasa trebuie sa prestez la greu in iulie...ba si august ca merge si un taur
.
Ma duc sa ma spal pe cap caci am venit de la coafor cu o freza
..eu am cerut uscat cu difuzorul dar imi sta nene ca o matura folosita...bleah..si cum J. mi-a adus de la Paris sampoanele preferate ma duc sa ma rasfat..cat doarme Evita.
Pupacei.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Dienuta79 spune:
Hola tufa!!!!
Eu sunt f suparata ,Albert de vreo 3 zile are febra mare si nu-i scade nici cu apiretal,nici cu dalsy,de 3 zile ne plimbam de la urgenta la pediatra lui si nimeni ni stie ce are.Aseara iau aparut niste bumburuti pe picioare si vreo cativa pe burta,m-am gandit ca o fi vreo boala a copilariei,mai devreme am fost iar la pediatra lui ,care mi-a zis ca nu are nici o boala a copilariei,a luat vreun virus ceva si mi-a dat trimitere la urgenta sa-i faca acolo analizele la sange si sa-i ia si un exudat,pentru ca ei pana luni sunt liberi
Am venit putin pe acasa sa manance si sa doarma si cand se trezeste plecam spre urgente,mititelu cunoaste toate spitalele si plange de pe la intrare.Mi-e groaza cel asteapta mai tz ,sper sa nu fie ceva nasol,revin mai pe seara cu informatii,va pup.