Zmeurici de iulie-august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Motana, multumim de link-uri . Mai incarca te rog inca o data partea 1 din partea a2-a ca nu merge.

Giova, frumoase pozele, finuta este un ingeras, se vede ca l-a cucerit pe sot.

Lucialu si voi va luptati cu caninul? Eu am senzatia ca nu mai trece perioada asta. . Ai vazut episodul cantaret din GA? Eu am revazut finalul de nu stiu cate ori, mi-a placut mult ultima melodie cantata de Callie.

Bely, bine ca si-a revenit Patri si are si pofta de mancare. Sa o tina tot asa!

Anemona, ma bucur ca si-a revenit repede Alex. Si eu am episoade din astea de descarcare cu precipitatii dupa ce adoarme Maria. Avem o perioada care pare sa nu mai treaca.

Alex@Sara, bine ca ati trecut si de aceasta operatie, sa dea Domnul sa fie bine!

cu mare intarziere Ayda, Buburuza, Pogos si Ivanoiuadela!

edit: mereu tin sa va zic si uit- cand pierdeti mesajul din motiv de nelogare, dati back, va apare fereastra cu mesajul, dati copy, va logati si dati paste la noul mesaj. Eu patesc des asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Neata si de la noi...azi,catre amiaza ca mandra acum s-a trezit .
Multumim de gandurile bune,speram si noi sa trecem cu bine peste toate hop-urile si sa uitam de spitale si doctori,mai ales ca de acum deja stie si e jale.Ultima oara am fost internate numai pe fisa,ca veneam la amaiza acasa si dimineata la 7 eram la spital.saracuta deja cand vedea ca ne dam jos din masina in fata spitalului,ma strangea in brate si isi baga caputul in umarul meu
Eu acum am o perioada cam sumbra,cred ca si vremea asta are mare contributie.Sper sa se incalzeasca cat mai repede sa putem iesi mai mult ca altfel ma sui pe pereti.
Am treburi de smotruiala azi,ca la mine eu sunt seful..eu centrez,eu dau cu capul..nu ridica nimeni un pai de pe jos.
Pupici si mai intram noi si pe aici,ca imi prinde bine sa mai vb cu voi

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Corina, gata, am pus linkul din nou de la the happiest toddler.

Clara, te rog mult, cand si daca ai un pic de timp si chef, nu dai si tu un ochi pe dvd-ul lui Karp (linkurile in gmail) si sa imi zici daca acopera bine, adica daca mai merita sa cumpar cartea sau n u? pliiiz. Stii ca mai ziceam ca la The happiest baby mi s-a parut ca dvd-ul a fost super fain, cartea era deja redundanta. Stiu ca ai zis ca asta cu toddlerii e ok, dar asa, comparand, :) merci merci. (stii ca nu te-am molestat in vreun fel cu Bryce si ca apreciem la maxim cum il educi, da?) pupiceeei!

Lucilau natural se intarca pe la 4 ani si copilasii... asa ca mai ai de asteptat :) Si eu ma gandesc cum sa fac sau cand, as vrea asa de la sine, dar parca nu atat de tarziu, sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

neata!
vai ce porcosoara sunt!
Pogos, Buburuza, Ayda sa fiti sanatoase si iubite! La Multi Ani!
Alex&Sara, si io sunt centratoare
Motana, asa-i ca glomesti?4 ani?!!! ma duc in padureeee!
Clara,
Corina, azi-noapte n-am pus aproape deloc geana pe geana, nu sh ce balaur ii iasa din gingii caz m-o terminat total, la 7 am strigat cu limba de moarte la tata-sau s-o ia, caz nu mai avea chef de somn, iar tzitzile mele ardeau mai ceva ca Anna Lesko.Nu m-am vaitat eu zilele astea, dar acuma m-a rapus: Zombilica ma numesc
Dupa ce imi primesc sanii inapoi cu proces verbal(le fac verificare tehnica), imi cumpar un sutien de castitate. Nimeni nu mai are voie sa ii atinga 2 ani si vreau si psihoterapie pt ei
N-am auzit mozica din episoi, ca l-am urmarit fara sunet. Oricum, a fost un episod taaare greu de urmarit pt mine, io nu am apreciat devierea spre musical. Adecatelea chiar nu am vibrat la ce or fi vrut sa faca ei acolo, caz fo 7 serii aproape m-au obisnuit cumva, iar accidentul lui Callie nu sh cat de potrivit a fost ca prilej sa cantaceasca. Si in jenere imi place arta, mai ales mozica si dansul.
Te pupilesc si eu, sper sa scapati si voi mai repede.
si mie mai imi vine (rar) sa plang, sunt cateodata la limitain special daca e si pe fond de multa oboseala acumulata.'trucul cu backul il faceam si io, dar acum o fo dus mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi ploua si e urat.
am fost sa vad un costum de urs polar pt. Marco si la intoarcere mi-a adormit piticul pe masina. asa ca acum e in pat, nici nu s-a clintit cand l-am dezbracat. Azi cu siguranta va mai trage un pui de somn, dar si vremea asta e de vina.

Lucialu mai da-mi odata nr. tau in PM. daca ajungem odata prin dacia te sun, poate ne vedem.
Clara ma bucur pt. tine. doamne ajuta sa nu poti face fata comenzilor.
Corinna ne-a fermecat pe amandoi. e bebe mic, miroase a laptic, ce mai....ne-a fost dor de unul. dar ne-am lecuit pe moment.
Alex@sara ce sa zic, doamne ajuta sa treci cu bine peste perioada asta sumbra. sa scapati de spitale si tratamente.

si o zi frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dragi mamici de zmeurici, imi cer anticipat mii de scuze ca dau buzna peste voi. Un micut de numai 8 zile are nevoie de suportul nostru, al tuturor din marea familie DC.
Are nevoie urgenta de 2000 de euro pentru operatie pe cord, cazul lui deja a fost deschis la bazar. Am pus si eu doua fustite tutu pentru Andrei, deci daca vreuna dintre mamicile de fetite isi doreste un tutu pentru micuta zmeurica, le gasiti aici :

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21815&n=Tutu-roz
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21816&n=Tutu-alb-si-rosu

Va multumesc, anticipat, din suflet. Haideti sa facem o minune de sarbatori!

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete . Am intrat sa va salutam si sa va rugam sa ne votati si pe noi http://apps.facebook.com/ready-for-goodnight/?id=3397
In rest suntem bine , papam putin mai bine , insa nu inteleg de ce nu depaseste si ea 11 kg , sunt tare suparata pe tema asta , sper insa, ca in curand sa le depasim si noi . Ma supara tare vremea asta , intrucat nu pot s-o scot pe afara sa -si mai consume si ea energia .
Pupam dulce toata tufa
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bunaa
incerc sa scriu cat doarme Anastasia , sper sa nu se trezeasca chiar acum

am facut comanda pt cartea cu toddlerii si cica maine o primesc, abia astept, sper sa gasesc timp s-o citesc, cu ocazia asta impusc 2 iepuri, exersez si cu engleza

ieri a fost sotul la cresa la care vreau s-o dau pe Anastasia si cred ca se rezolva, ne-a spus sa mai venim la inceputul lunii mai , a trecut-o pe o lista de urgenta, daca nu se poate acum atunci cu siguranta in septembrie are locul asigurat, sunt tare bucuroasa ca am rezolvat cu cresa, fara pile si cadouri, adica asa cum e normal

noce ma bucur ca sunteti bine si ca Filip s-a adaptat atat de usor, asteptam pozici de la plaja
la dico cred ca n-am mai fost de la 20 de ani....dar as merge daca as avea ocazia si cu cine lasa copiii

bely sanatate multa, si noi am dat-o in raceala dupa enterocolita, le curge nasul de azi dimi la amandoi

blanca ai primit cartea?

Motana papaya si cartof dulce eu ii luam lui Cezar si de la mega image, era fan cartof dulce, acum am vazut si-n auchan, cora, carrefour, peste eu i-am mai dat pastrav, dar are oase multe, ai putea sa-i dai salau , are putine oase si alea mari , se gaseste proaspat, noi luam din carrefour , auchan, cora, real

giova sunteti tare frumosi, ce-mi place gara din Madrid, finuta e dulce dulce

ClaraJ ti-am mai zis si iti mai zic inca o data, tare frumos explici cum faci tu cu Bryce, abia astept si eu cartea , cand mai ai timp mai scrie-ne , sper sa gasesc si eu rezolvare la niste chestii in carte, cateodata efectiv nu mai stiu cum sa fac ce sa zic...sincer am luat cartea mai mult pt Cezar pt ca eu cu el am mai mult probleme , nu ne asculta mai deloc, dar si pt Anastasia ca sa nu mai fac aceleasi greseli

pooh sanatate si de la noi

s-a trezit printesa, revin
poop toata gasca

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

apropo de idei de mancare pt masa de seara....si eu sunt in pana mai mereu, la pranz le dau ciorba/supa mai deasa cu multe legume si i-am rezolvat, seara de obicei le dau felul doi(pe la ora 7) si anume: ghiveci/tocanite de legume,
pilaf cu pui,
mamliga cu branza si smantana,
spanac/stevie la pranz cu ou seara doar cu paine,
piure cu piept de pui la gratar sau ficatei (asta mai rar ca nu prea le place)
mancarica de fasole verde
sau senvisuri cu unt si branza sau cascaval
sau pasta de masline (masline verzi sau naturale(cele maronii) cu caju inmuiat 2-3 ore se blenduiesc cu putin ulei de masline , putina apa si iese o minune de pasta , Anastasia o papa cu placere, Cezar nu prea

in seara asta o sa le dau pe la 6 pilaf si pe la 7,30 le-am promis clatite cu miere

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Salutare fetele!
Am o durere de cap pe care incerc s-o indepartez cu nurofen si pepsi,sper sa isi faca efectul.A plans Alex inainte sa se culce 40 de minute,vroia lapte,el nu mai bea lapte la pranz de mult,oricum bea 3 biberoane de seara pana dimineata,ceea ce mi se pare prea mult,si am vrut sa vad daca pot sa-l infrunt.Cu greu am reusit.De cand cu episodul gradinita a devenit rasfatat si mofturos.Nu mai mananca,cere de mancare si baga in gura un pic,restul se mazgaleste si arunca cu mancarea.
I-am cumparat o motocicleta micuta cu baterie,si ce credeti ca ii e frica,nu vrea sa se urce pe ea,doar o plimba de coarne.

Sa vedem ce imi mai amintesc,Giova frumoase poze,nu cred ca mai ai aceeasi parere acum ca nu ai ce vedea in Madrid,intr-adevar Barcelona e altceva, e mult mai turistica.

Alex @Sara sanatate multa,ma bucur ca reusesti sa mai intri sa ne spui ce mai faceti, toata admiratia pt tine.

Mergi la inceput