Zmeurici de iulie-august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Gata, mai intru doar sa-i spun GIOVEI ca mi-au placut la nebunie pozele de la Madrid. Si dumneavoastra, doamna, sunteti foarte sarmanta!!!

Va pup inca o data si mai apasat.:))

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Blanca te rog muuult da-mi si mie link-ul de unde ai comandat cartea lui karp cu toddlerii , vreau neaparat s-o cumpar si eu s-o citesc ,mersi mult

n-am apucta sa citesc nimic , am dat iar in febra serialelor, acum ma uit la Fringe,
Cezar e bine, si-a revenit, il mai tin si maine pe regim mai lejer apoi trecem la papa normala usurel, s-a saturat de banane, afine, pilaf

ma pun pe citit si revin

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Clara a zis f bine: cel mai indicat e sa fie citita cartea da capo al fine ca sa intelegeti exact ce recomanda dr Spock. Franturile expuse pot crea confuzii si idei gresite despre ce zice el.

adriana vezi la pagina 10 ca am dat link de unde poti lua cartea.

Azi am "cariocit" la greu. I-am desenat diverse si in scurtul timp cat nu am avut ochii pe ea avea obrajii colorati intens cu verde si albastru, ziceai ca si-a facut "rosu in obraji"

de si15+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Buna seara....intru asa putin cat ma lasa sefu mic ca am 3 pagini de citit,o sa raspund cum citesc...

Giova dragul de Edisor a prins frica sa nu plecati iar,sunt sigura ca va fi o chestie de cateva zile pana vor intra lucrurile iar in normal.pozici cand pui?eh,am vazut ca le`ai pus,le voi viziona diseara.
Alex@Sara ma bucur ca ai reusit sa mai scrii...prin cate ati mai trecut si voi...of,multa sanatate ii doresc Dariucai si tie multa rabdare si nervi de otel!!
adriana multa sanatate lui Cezar.pacatoasa mai este enterocolita asta,asa ma tem si eu de ea,slava Domnului ca am scapat pana acum.
Cornelia si eu tot zic ca`l mut pe Denis in patut sa doarma,si am ajuns si de pranz sa stau cu el in pat sa doarma,daca nu adorm si eu cu el cand il vad cum se cuibareste in bratele mele,ma topesc si nu as renunta la asta....pana si sotul,care mai zicea din cand in cand ca ar trebui sa il mutam in patut,acum il cauta si`n somn sa`l ia in brate.Denis de mic a fost foarte mamos,chiar si acum sunt singura care sunt "tocita" cu pupaturi,toata lumea ia cate un pupic,pe mine ma toceste efectiv...
si mie tare`mi place
noce ma bucur ca Filip s`a acomodat atat de usor acolo,bine,nu e de mirat la ce plimbat a fost mereu,bravo lui si bravo si voua ca aveti curajul s`o luati oriunde de la capat.sa ne pui pozici cand poti.
Motana cartof dulce si papaya gasesti in Carrefour,Real,Billa,Kaufland...iar ca peste,am preferat mereu pestele proaspat mai ales din Metro(somon in special prefera Denis).Uite ca si Giova a scris de Metro,asa e si aici,sambata primesc proaspat.hehe,videoclipul ala l`a descopit acxum ceva timp nepotica mea si cand am auzit refrenul nu stiam cum sa schimb melodia ca ei ii placea .scrie ca nu`i buna pt copiii romani .si la noi e "nurse before sleep",Denis suge,apoi imi da drumul,se cuibareste in bratele mele,ma mangaie pe fata si inchide ochii.dar asta e de vreo luna asa,si sa stii ca incet incet a ajuns sa doarma noaptea cap-coada.
lucialu chiar nu m`as stresa asa tare daca nu s`ar apropia cu pasi repezi prima zi de gradi....chiar nu vreau sa fie dojenit pe acolo sau mai stiu eu ce,mai ales ca n`a fost invatat sa bata,stiu ca e un episod,dar vad ca acum se transforma in serial ca dureaza de ceva timp,nu asa ca acum,la inceput erau mici palme la culcare,experimentate de mine si tati,acum deja e mai rau in loc sa progresam.ufff,am zis,am ajuns sa si visez asta....cel mai tare ma oftic ca uite,time-in`ul l`am incercat,inca de cand a inceput sa faca prostioare,iar de cele mai multe ori am scapat fara prea mult "efort",ei bine,acum nu tine ...voi incerca si time`out`ul,adaptat(vorba motanei) pt noi
clara asa`mi place mie cum scrii tu acolo....si cat adevar graiesti...sa stii ca pe mine m`ai ajutat cu acele sfaturi,acum pun in practica time`out`ul.azi,spre surprinderea mea,a fost nepotelul la noi si chiar a stat si doar de 2 ori i`am zis ca nu e voie sa`l loveasca.de m`ar surprinde asa mereu... .acum,vorba Motanei,fiecare adapteaza pe parcurs,nu voi lua nici eu litera de lege ce zice el dar sigur ma voi inspira.iti multumesc inca o data...
despre noi,mai nimic...wow,am 2 ore de cand ma chinui la mesaj....suntem tot mucosi,tusim,dar mai rar,s`a obisnuit cu Eurespalul,acum ia singur siringa ...oare`i pot face exudatul daca tuseste?ca eu pe vineri ar trebui sa`l fac sa fie gata saptamana viitoare...
nu mai scriu acum,revin mai tarziu pentru ca am un pampers mirositor de schimbat.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Intusa mersi muult gata am comandat-o , abia astept s-o prmimesc

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

ha-ha, Inutsa, vezi ca de data asta e dr Karp

Pune si tu poze cu fetita colorata

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Clara a zis f bine: cel mai indicat e sa fie citita cartea da capo al fine ca sa intelegeti exact ce recomanda dr Spock. Franturile expuse pot crea confuzii si idei gresite despre ce zice el.

adriana vezi la pagina 10 ca am dat link de unde poti lua cartea.

Azi am "cariocit" la greu. I-am desenat diverse si in scurtul timp cat nu am avut ochii pe ea avea obrajii colorati intens cu verde si albastru, ziceai ca si-a facut "rosu in obraji"

de si15+

bebe din burtica

Flosideea, esti super-draguta, multumim!
Daca ma crezi, nici nu prea am poze, imi place atat de mult tot ce vad in jur ca nu stiu ce sa pozez si ce nu. O sa fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

noce tre sa dau mielul de Paste. Noroc ca Karp nu stie

adriana lectura placuta!

de si15+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

atata imi e de somn....v-am citit dar nu stiu daca am putere sa raspund.

azi mi-a mai facut o criza Edi, din cauza ca i-am bagat bluza de pe el la spalat...si s-a pus pe un tipat...l-am luat frumos, l-am dus in camera naostra si am inchis usa...sa te tii nene...incerca sa o deschida, urla ca din gura de sarpe: ma-ma ma-ma. Nici un minut nu am rezistat, era pe jos, plin d emuci, rosu la fata...horror!!!
l-am calmat cu vorba buna si ferma, dar cum isi amintea de masina incepea showul. chiar a incercat sa de ain mine de nervi. Pana la urma s-a calmat in timp ce coboram scarile. cred ca tot blocul l-a auzit.

Am luat pachetul, binenteles ca ce i-am luat lui Edi ii sunt mici. zici ca nu stiu ce lungime are fiu-mio. parca m-am tampit.

Lucialu in care parc? dacia? sau mai e altul pe langa voi?
Blanca si eu ma gandesc la acelasi lucru. din acest motiv nici nu-l pedepsesc in scaunul de masa, ca si asa nu prea sta acolo. la gradi au un scaun, care cica e scaunul rusinii, si chiar functiona.
Inutsa ai grija cu carioca pe pereti. Noi cand am zugravit camera copiilor, am avut surpriza sa vedem ca a iesit carioca si prin noua vopsea. cica e uleioasa si trebuie dat cu ceva solutie inainte de zugraveala. Noi am raschetat tot pana la rigips.
Fetita imi voi dori toata viata mea, dar nu ma mai tin nervi. asa ca ramane doar dorinta.....
Alex@sara sa stii ca face bine cate o iesire. noi am mai iesit, e drept, macar de 2-3 ori pe an, si cate 2-3 zile fara ei.
Bely insanatosire rapida sa ai!
MD e de Rina, clar. ca tot ce am mancat acolo. de aceea am venit cu 1,5kg in plus.
Clara mersi. cum merge afacerea? ai comenzi?
Noce nu ai incotro...musai sa pozezi, ca noua ne e dor de voi.
Moniland ai inceput munca???? cum este?? Fetitzele????

gata, uite ca am si citit, printre urletele copiilor.
merg sa-i pregatesc de, pe maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

@#%%*&^#$^%am scris un mesaj si pt ca nu m-am semnat, l-am pierdut@$#%$$^%$&^%
Clara, spuneam in acel mesaj ca eu nici macar o secunda, o fractiune de secunda nu te-am judecat sa te cred nu sh cum. Eu consider ca aici suntem noi de noi si putem sa ne spunem lucruri fara sa ne stranga elasticul. Tu ti-ai facut timp si ai impartasit aici ce citesti si ce rezultate aiEu mi-am spus o parere. Nu ma indoiesc nicio clipa ca fiecare mama este cea mai buna pt copilul ei. Asa cum isi simte o mama copilul nu are cum sa il simta si altcineva. Si cred cu tarie in cei 7 ani de acasa si ca noi avem rolul nostru, ft important, suntem parinti si nu tovarasi de batut pe burta cu zmeurelele noastre. Spuneam doar ca e bine sa aplicam chestii pe care sa fim cata cat siguri ca le si inteleg. Ei sunt ft senzoriali, multe lucruri aparent banale pt noi pot starni ci ne stie ce in sufletelele lor. Si poate ca astea vor iesi mai incolo la suprafata. Asta nu inseamna ca eu sunt perfecta cu fiemea, uneori si eu mai scot fum si nu intotdeauna stiu sa fiu la inaltimea ei. De fapt la nicio inaltime. Asa ca din partea mea nu exista nicio critica sau judecata la adresa ta. Sigur nu.
Flosideea, poate fix acest punct pus ca o limita, termen, data inceperii cresei de catre Denis, iti da stresul si nu te face sa vezi padurea de copaci. Adecatelea sa te panichezi mai mult decat e cazul si sa iti pierzi increderea in tine, cum sa il iei sa il dezbari de un obicei prost. Vorba vine dezbarat si obicei, inca e nou intrat in viata lui si repet ca inca e o faza, adica compusa din cateva episoade, sigur nu serial, pt ca vei gasi pana la urma solutia sa il convingi ca nu e ok sa faca asa.
Alex&Sara va dorim o perioada luuuuunga de respiro si sanatate maxima!
Adriana, sanatate Cezarelului!
Blanca, bafta la BB2! sunteti curajosi, insa si mie mi-e dor de cand era pupa cat o gamalie. Ne-am uitat la niste botosei miniaturali de-ai ei si ne-am inmuiat ca pezmetii in apa, unde o fi zburat timpul?Eu inca mai caut un praf sa o dau cu el sa ii incetinesc cresterea
Giova, da acolo.
Inutsa, voi sunteti avansate. Uou, picturi murale deja!
Mie mi-a tapat parul azi donsoara, Doamne ajuta ca doarme! A fost tero la cote inalte. Si ii merge mintea brici, ca ma buseste si rasul cand incerc sa fiu Gigi duru'ca o cere si ma prinde cu temele nefacute
nb buna tufa! Mi-e dor de mqqm si de alinutsa, oare Alina cum o fi cu mama ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

LUCIALU - imi esti foarte draga si nici nu mi-a trecut o secunda prin cap ca m-ai judeca. Eu am mai explicat o data pentru a clarifica si mai bine lucrurile si a nu se crea confuzii. Nu te-am banuit nici o secunda de ginduri rele.:) Iti ofer o floricica. ;)

GIOVA - treaba merge bine. Incet, da' ne indreptam spre directia scontata.

Va pup inca o data,

Clara si Bryce

Mergi la inceput