Drepturile mamelor
Raspunsuri - Pagina 13
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carinablanca
Concediul medical este neimpozabil. Concediul medical pentru boala obisnuita se impoziteaza cu 16% impozit pe venit. Se aplica acest impozit de 16% si la concediul de risc maternal? Multumesc |
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Da, exista aceasta posibilitate pentru acest criteriu indiferent daca esti sau nu insarcinata.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
lorelay_28 spune:
Adica sa particip la interiuri sau sa fiu data afara?
Multumes!
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
marius spune:
Ai acelasi regim ca al oricarui alt salariat daca motivatia este cea prezentata de tine si anume restructurare.
AnnaMaria93 spune:
Buna, ma numesc Anna si am 19 ani. Sunt insarcinata in 12 saptamani si in vara termin liceul. Am si eu o intrebare, nu am lucrat niciunde pana acum si as dori sa stiu daca am dreptul de a primii ceva bani dupa ce voi naste? Va multumesc
marius spune:
Termini liceul la zi? Si in cate saptamani vei fi in data in care vei termina?
marius spune:
In acest caz ori va trebui sa te angajezi ori sa fi la facultate acreditata (curs de zi) sau postliceal(curs de zi).
irinaelena spune:
Buna! Cum pot sa aflu daca in ultimele cateva luni, s-a publicat CCM pe 2011-2014 in monitorul oficial?