buna ziua,
imi doresc de foarte mult timp o pisicuta birmaneza sau persana, daca are cineva un pui de pisica si vrea sa-l ofere, am fi tare bucurosi sa-l luam in familia noastra.
suntem o familie iubitoare de animale, o sa-l rasfatzam si iubi mult
Sa inteleg ca o sa-l iubiti in functie de rasa? Sau preferati doar cele doua pentru ca va place "modelul"?
Succes la cautari!
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Daca doriti o pisica, gratis, mergeti la adaposturi, sigur au pisici mai mult decat dragalase .
Insa pisicile de rasa costa, pe buna dreptate.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
iubesc animalele de orice rasa, ... la mine in oras nu exista adaposturi...
si stiu ca pisicilede rasa costa.. si inca cum...dar mai sunt persoane posesoare de animale de rasa.. si cand le fata animalutele le daruieste unor persoane iubitoare , nu le vinde si nu fac afacere din vanzarea puiutilor(caini, pisici, etc).
o persoana care daruieste cautam, si din fericire am gasit...un puiutz de pisica birmanez, dar mai am de asteptam o luna pt ca are doar o saptamana
atunci daca ai gasit , sa-ti traiasca pisica si peste o luna sau cand credeti ca e ok, sa o aduci acasa .Numai bine.