Buna dimineata!!! La multi ani Anca, multumim de tratatie!
La multe lunite si la multi ani si pentru Kendra! nu mai stie nimeni nimic de nikolici? ultima data era tare suparata ca parca era bolnavioara Kendra...offfff, multa sanatate ii uram!!!!
cu riscul de a starni invidie va spun ca la noi e o vreme superba, soare si se anunta temperaturi de 19-20 de grade asa ca haideti la Zalau!!!
Mari, lui Darius, dupa ce a spart gingia si s-a simtit coltisorul dar nu se vede, cam in 2 zile s-a si vazut! acum deja sunt marisori amandoi dintisorii, s evad fff bine! deja este inflamata gingia de sus, dar inca nu se simte/vede nimic!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
neatza! multumim de cafeluta!
Daca Zalaul Adelinei e prea departe, va asteptam la Bacau. E soare si frumos si la noi. Ieri a fost foarte cald incat am lasat copilul fara caciulita pe cap.
Sa aveti o zi cu soare pt fiecare!
mari, eu zic ca in o saptamana incep sa se vada ceva mai bine.in 2 deja sunt crescuti bine bine.
adelina, eu te invidiez cel mai mult cu vremea.aici e de kk maka de vreo cateva zile si mai anunta la fel si saptamana care vine.deja turbez in casa.asa m-am saturat de vremea asta.