Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

si cu apRilie ce fac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

si cu apRilie ce fac??

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
varsta lui Tavis

vai... in capul meu dupa martie venea mai

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

sincer tare as vrea sa vina luna mai :) poate e mai cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Idalis, in jet varsa. De cateva zile i-a spus dr sa-i puna in LP cate o lingurita de fulgi de orez la fiecare masa si azi nu a mai varsat asa mult. Dar ca sa nu mai puna orez ce tratament ii poate da?

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Noi am fost la plimbare, si a fost bineeee. Acum Vlad inca mai doarme in carut, eu am pus gaina la fiert pentru supa si un ostropel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Mari, am vazut retele postate de tine. Noua pediatra ne-a spus sa macin orezul apoi din pulberea aia de orez sa-i pun in supiza, sau sa-i fac pilf. Am vazut ca in retetele tale e orezul intreg. Tu asa il prepari, iar apoi il maruntesti? sau dat la blender?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

cristina nu-s medic si nu recomand tratament. Dar varsaturile in jet nu sunt ok, poate fi reflux gastro-esofagian. Ideea e ca bebe trebuie sa se hidrateze, chiar daca varsa. Daca ia bine in greutate e ok, daca nu trebuie intervenit. Cel mai bine sa consulte cel putin 2 medici, sa explice cat de des vomita , la ce interval, cantitate etc. Daca e pe LP poate incerca sa schimbe laptele, debridadul ajuta si el la asta, dar repet trebuie intrebat medicul. Intai sa depisteze cauza si apoi va sti cum sa actioneze. La fel de bine poate sa nu fie nimic grav si sa se rezolve prin mese mai dese si mai mici cantitativ.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMELUSKA, traiasca blenderul! dar eu pana acum nu am facut orez deoarece am avut cerealele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

buna fetele! noi am fost afara,a dormit de la 14 la 17.10..S-a trezit cand am luat-o in brate s-o aduc sus,ca altfel mai dormea!!
acu am papat lp,si mergem iar afara o ora !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua fetele!!!ce faceti???

si noi astazi ne-am trezit la 9....pe la 12 ne-am culcat 30 min
iar de la 3 am dormit pana la 5....si acum pana la 8 knd facem baita numai dormim....
fetele voi cum protejati bebelusi sa nu le intre apa in urechi????

astazi am introdus si noi carnita de pui de casa....i-am dat cateva lingurite de pireu cu carne....si completare lapte.......

va pup

Mergi la inceput