Nu uitati sa donati 2% din impozit!!

Nu uitati sa donati 2% din impozit!! | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Ba mai mult...v-as ruga sa atentionati si colegii sau cunostintele sa nu neglijeze treaba asta.

Surprinzator de multa lume nu doneaza cei 2% pur si simplu din lene, chiar si la mine la servici am vazut treaba asta. Ba chiar au inceput sa ma descoasa ca ce ma bag de unde stiu cum sunt folositi banii, cand le-am spus ca oricum ii ia statul care am vazut cum ii cheltuie au zis ca sa fac eu formularele si ca li s-ar parea normal sa le depuna contbila sau fata de la personal...imi vine sa- strang de gat...nu m-as enerva daca nu ar comenta persoanele care au salarii de ordinul miilor de euro (declarati in CM), deci la care cei 2% chiar inseamna ceva.

sa va mai spun ca cele de la personal sau contabilitate nu au fost deloc incantate de propunere??? Si ca nici ele nu au donat?? nici in anii trecuti, de altfel.

Ok...am refulat..altceva vroiam sa spun.

Sunt convinsa ca multa lume de aici are deja conturata o idee cui va dona cei 2%, dar cum putem deosebi care caz este mai important??

Eu vin cu o propunere:
Pentru www.institutulinimii.ro//" target="_blank">FUNDATIA „INIMA TRANSILVANIEI

Despre www.ziuadecj.ro/eveniment/situatia-la-institutul-inimii-e-ca-in-lista-lui-schindler--62898.html" target="_blank">"Lista lui Schindler" cititi aici.

Le-am scris celor de la Fundatie sa-si actualizeze formularul de pe site, ca e ramas cu 2009.
Le-am propus sa-si faca si o pagina de Facebook pe care sa ne-o punem pe paginile noastre si sa ne sensibilizam toate cunostintele, acum sa vad cat de intepeniti in uitare sunt...nu as vrea sa fie din cei care se lamenteaza "au ce rau ne e" si atat, ca am mai vazut eu bugetari saraci, dar care nu ar fi stat 5' dupa program sau care nu ar fi facut nimic sa-si schimbe situatia.

Edit: de ce am postat la legislative.....

Imi trecuse pe la ureche intr-o alta discutie, cum ca exista si pentru firme posibilitatea sa redirectioneze parca 10% din impozitul pe profit in conturi umanitare.

E vreun contabil pe aici care stie despre ce vorbesc? E adevarat?
Daca da...imi spune si mie baza legala si modul de contare?....sa il arat unor contabili care nu stiu, nu de alta.....

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare