Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
liuda1 spune:
fac analiza pe text
scrie madama aelita
Citat: |
apropos de ulei mult :la Paella se pune o cana de ulei,ca sa iasa buna,cine face dietetic nu mai iese paella adevarata.dar tinand cont ca acolo sunt mai multe portii si ca o paella o mananci o data la nu stiu cat,si da,e grasa,dar nu mananci mereu,inchizi ochii,mananci si dai cu basca |
daaaa, maaaaaa, tu inchizi si ochii si guraaaaa
mai taciiii!!!! da la tine e valabil, ca tu ciuchesti de doo ori si esti satula doo zileee!!!!!!
a scris aelita
HELE faci mai putina maioneza! eu fac asa cu uleiul ala dar nici nu o pun toata,se arunca din ea.ca la o salata de vinete cat fac eu din 3 vinete,pun jumate .sau la o salata boeuf depinde catai platoul faci !sau daca vrei sa o faci doar pt mancat in farfurie,poti sa o faci mai subtire si pui mai putin;cu putin ulei iese subtire,nu se incheaga si flescaie salata,dar daca e pt mancat peste brocoli spre exemplu,merge si subtire. hai ca mai mult de o lingura nu mananci la o portie! |
omorati-oooo ca se baga si asta sa scrie despre mancareeee!!! deci de aici se vede cum mananci tu!!!! cica "mai mult la o lingura nu mananci la o portzie" ASTA TU< TANTI AELITAAAAA tuuu!!!! Nu io, sau alte tanti de pe aci, care cand mananca, apoi mananca, nu ling lingura de 2 ori zi zic ca au mancat!!!!
bai nene, sa ai noroc sa fii din neam din ala "nemancator" din ala de nu simte foame,
Ase aveam io o vecina!!!! bai nene, aschieeee, zlabaaa, de e incovoiataaaaa, si odata stand de vorba zice aia, ca eri ea toata ziua a avut treaba si uitase sa manance, cica seara, cand venise barbasu' si o intrebase ce a mancat ziua ea a realizat ca nu mancase decat o juma de covrig.... Cum sa uitzi breeee? ca pe mine cand ma ia foameeeaaa zici ca lesin, ma ia cu calduri, palpitatzii.... toate senzatziile odata!!!!Io daca stau acasa parca am magnet la frigider, sa mai vad, poate o mai fi aparut ceva bun in el... si daca nu e nimic bun in el ma ia cu idei, ce sa fac bun!!!!
ma uitam si io la aiaaa, zic pai daca aveam noroc sa ma nasc din asa neam - tare fericita eram.... (si ce era incovoiata ea, ca acum e cat scobitoarea, am vazut-o zilele trecute, numai ochii bulbucatzi in cap au mai ramas din ea... ca cica nu mai e vecina cu mine, cica mi-a gasit veecinu alta vecina!!!!)
asa a Aelita nu mai da tu acilea exemple cum mananci tu o lingura de maioneza la o portzie, ca iti zic io, ASA FACI TU!!!! Dar oamenii normali mananca altfel ca tineee!!!! oamenii mai simt si foameeee!!!!!
a scris aelita
Citat: LIUDA ce faci? ai dormit in noaptea asta? azi fac 15 saptamani HELE,bai,asta e pt LIUDA? si ea sa raspunda:bine,si eu am 5 saptamani |
nda, io o sa raspund da, si eu azi am intrat in 4 ani, 7 luni si 1 saptamana!!!!!
Helenutza23 spune:
sa va zic, sa va zic.
cred ca a miscat bebelina mea. o sa fiu mai atenta si zilele urmatoare. totusi nu cred ca mi s-a parut. vai ce superba a fost senzatiaaaa!!!!
fetele va pup, va urez un wk placut!
Biribu spune:
Hele felicitari !!!
hmmm, mi se face si mie dor si mai trintesc un plod
Vreau si eu dieta ca a Liudei cu tort si eclere
Sa va zic eu ce maninc: superdieta lui peste dar vad ca da rezultate, sa vedem ca mai am 10 kile abia apoi fac si eu figuri pe aci ca mai as vrea unu-doua in minus
Deci iaurt degresat, oua, spanac, migdale si berries(adik afine/mure/zmeura - pot fi si congelate nu musai proaspete). Astea 5 chestii o saptamina pt 4 kile in minus. vedem
uite ca la astea am facut eu clik, altele n-au mers de nici o culoare. poate si pt ca ma-ndop toata ziua cu fructele alea si-s dulci si nu ma mai apropii de congelator sa scot inghetata.
Aelita santate lui Andres, urasc treaba cu vomitatul, schimbatul de lenjeri in miez de noapte, offf, nasol!
Lala congratulationes pt kile si tie!
plec sa dau zapada de pe alee evident ca la noi a nins iarasi, s-a pus de vreo 20j de cm macar mai scade fundu'
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
liuda1 spune:
heiii, unde santetzi???
Nu ne putem lauda decat cu 3 ore somn la pranz, afara nu a fost frumos azi, 8 grade, am inghetzat la iezi si cai!!!! A vazut diana locomotiva cfr si a ramas cam dezamagita ca n-are ochi ca cele din desene!!!! Haha, afla si pe unde fata caii, adica pe unde iese manzu din burta! Ce mai zi educativa!!!
Pup ca plecam la plimbare, dupa atata somn iesim noaptea, haha!!!
aelita spune:
LIUDAaaaaaaaaaaaaa MOOOORRRRRRRRRRR ma doare burtaaa de ras!! nu mai poooot!!!
rand dupa rand,te citesc si fac pe mineeeee
nu esti sanatoasa,fata,uite ,nu-mi stamancarea bine-.n burta de atata ras
nu mai pottttttttttt
HELE a miscat dejaaa?? a miscat ??? mor de dragggggggg !!!!!!!!
aziam fost plecati,la un gratar,departe spre Toledo,s-au jucat copii tare tare tare,in padure-
lala77 spune:
NNeata!!!
Fetele mele s-au trezit la 8.Asa ceva nu s-a mai vazut.Ieri am pus-o pe Alice pe role si am omorat-o biata. Apoi am venit acasa si dupa somnul de pranz am avut musafiri cu copii si s-au jucat in curte si spre seara am sarit coarda.Deci au cazut late. Dar si eu...
Anna traduce din engleza in romana: thank you=teshi a locul tau si thank you very much= tinje lumina imediat.
Albinutza, te pup si iti urez sa-ti revii repede!!!!Nu-ti face griji pt stagnare, e probabil si din cauza stresului. Trece!
Biribu, incet incet se duc si kg tale.
Cum zapada de pe alee!????Brrr!!!!!!!!!!!In aprilie?
Aelita, vad ca v-ati distrat frumos!
Liuda, deci facusi educatie copilului.Si eu as vrea s-o pun pe fiica-mea sa se uite cand fata capra. Mai am 3 care trebuie sa fete si poate prindem una live.
Noi de luni ne mutam la ferma inapoi. Deci atat imi fu cu viata la oras.De luni munca!!!!
Anna a facut ieri kk de 4 ori. Normal ca de fiecare data fu pe ea.Si l-a intins peste tot, si pe mine...Of, nu cred ca scapam in veci de asta.
Hele, felicitari pt bebelina fotbalista!!!Poate te-or lasa greturile!
Ma duc sa mai beau o cafea!!!
liuda1 spune:
neatza la pranz!!!
Lalo macar sa fie cu noroc kk de anna!!!
Aelitaaa ce razi tu....
Eri am umblat brambura, am ajuns la 12 noaptea acasa asa ca dimineatza ne-am trezit la 10!!! Am zis ca nu dormim la pranz, si diana n-are treaba, dar io lesin de somn!!!
Aaaa azi intrebarea a fost ''intzeleg ca bebeii cresc in burta, dar cum ajunge acolo'' m-a cam prins nepregatita, nu stiam sa bag varianta ''zozid si oul'' gen alice sau sa-i manglesc ceva!!!
Hai mamiiii ce nu stii cum ajunge copilul in burtaaa????
Raspunsul ''bebele se formeaza in burtica cand mami si tati se iubesc foarte tare'' n-a dus dupa el alte intrebari!!! Ca daca insista o bagam pe aia adevarata, nu ca n-ar fi si asta adevarata, dar bagam cu ''fecundarea''!!! Cred ca o sa-mi vina repede timpul sa dau explicative clare, ca vad ca le ruguma fooo doo zile si iar vine cu o intrebare esentiala!!! trebuie sa-mi pregatesc discursul clar!!! Cum sufletul meu sa explic mai ''rafinat'' chestia de unde iese semintza coditza, cum intra in mama, si cum ajunge la ovul, ca sa nu ma extermine in intrebari!!!
Ia zicetzi voi ce ati zis, adica cum explicaratzi la cei mici, daca ati facut-o!!! Adica vreau varianta adevarata adaptata celor mici, ca barza si alte variante din copilaria noastra nu ma complic ca duce la balbaiala!!! A mea stie ca iesi prin operatzie, ca avea cordon, nu stie numai cum ajunge acolo, vad ca acum asta e curiozitatea ei!!!
lala77 spune:
Liuda, eu i-am spus ca mami si tati se iubeau dar simteau ca lipseste ceva in viata lor. Si s-au rugat la DD sa aiba si ei un copilas frumos. Si atunci, un spermatozoid a fecundat un ovul si s-a format bebe. Si i-am spus ca spermatozoidul e partea masculina si are forma unei mici sageti ,iar ovulul e ca un ousor; iar fecundare e cand sagetica asta se intalneste cu ousorul.Si am mai batut eu campii cu celule, blastom, placenta si cordon ombilical...
Nu m-a intrebat nimic in plus...Deocamdata.Dar e clar f interesata de subiect.Pt ca intr-o dimineata, in drum spre gradi am zis franturi din ce am scris mai sus si mi s-a parut ca nu e f atenta si am profitat sa schimb subiectul. Si ea mi-a spus brusc "continua".
Helenutza23 spune:
neata
la noi copilul e urmare a "si s-au casatorit si au trait fericiti pana la adanci batraneti si au avut multi copilasi frumosi asa ca tine, iubitzelulule". mai stie din diverse povesti ca nu stiu care imparateasa/imparat asa mult isi dorea un copilash si s-a rugat la Doamne Doamne pana cand i s-a implinit dorinta.
deci cam asta stie el despre conceperea copiilor.
mai nou e ingrijorat sa nu cumva sa ma doara cand o nasc pe surioara-care va iesi prin buric nu ca la alte mame pe care le taie doctorul pe burta si curge sange. faza asta o stie ca am nimerit un reportaj pe discovery si a vazut pe una cand ii facea cezariana ca avea 4 bebelusi. ma rog, i-am zis ca la mine o sa fie usor ca eu am decat unul si e simplu. ei acum e varsta cand ii roade pe ei curiozitatea mare dar nici nu pricep mare lucru de aceea le poti spune orice-ti trece prin cap. evident, chiar si adevarul, insa noi nu am optat pt varianta asta ca mie una mi se pare ca ei inca nu proceseaza cum trebuie anumite informatii spuse direct. dimpotriva, le place sa le infloresti un pic. oricum nu cred ca va fi vreunul care sa nu stie ce si cum atunci cand va fi momentul
fetele, in wk asta am reusit sa manac si eu mai diversificat. bine, cu greturile de rigoare dar... am riscat ca prea am poftit la anumite preparate
...si am inceput de ieri sa iau materna.
15+