Atentie, se fura copii!

Atentie, se fura copii! | Autor: SuperMami_1

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca e pe bune sau doar vreo gluma proasta, dar e bine sa fiti cu ochii in patru…

Informatii utile despre modul de operare...
se fura copii!
Atentie parinti, se fura copii!

Author

Sotia mea s-a intalnit astazi in parc cu o mamica ce lucreaza la o sectie de politie din Bucuresti, la serviciul Evidenta Populatiei. Aceasta venise in parc impreuna cu copilul ei, o fetita forte draguta.

Dupa ce copiii lor au inceput sa se joace impreuna, ca deobicei si parintii ajung sa intre in vorba. Din vorba in vorba, mamica respectiva i-a spus sotiei mele ca ea sta mereu cu ochii numai pe copil si a atentionat-o sa fie foarte vigilenta, pentru ca exista multe grupari infractionale care pandesc parintii si cand acestia nu sunt atenti la copiii lor, le fura copiii! Se pare ca in cel mai bun caz copiii sunt dusi la cersit in tarile europene, insa de cele mai multe ori acesti copii ajung sa fie vanduti pentru transplanturi de organe!

Este adevarat ca de cele mai multe ori acestia fura copiii de la bunici, caci este mai putin riscant decat sa fure de la un parinte in putere, dar sunt numeroase cazuri in care copiii au fost furati si de langa tatici!

Gruparile infractionale actioneaza in special in parcuri, in supermarketuri, in mall-uri, unde pot zabovi si supraveghea victimele fara a da de banuit cuiva. Politia stie, dar nu da numarul real al victimelor, zice-se pentru a nu crea panica. Eu nu inteleg de ce nu trebuie sa avertizezi populatia in fata acestui pericol! Poate doar daca esti politist care vrei sa nu-ti pierzi scaunul, doresti sa ascunzi numarul real de cazuri de rapiri nerezolvate!

Dupa spusele acelei mamici, recent a fost furat un copil intr-un mall, iar camerele video si cercetarile ulterioare ar fi surprins modul de operare al hotilor. Copilul furat a fost dus intr-o toaleta, tuns rapid, schimbat de hainutele lui, i s-a pus o sapca pe cap si ochelari de soare si a fost scos din mall prin parcarea subterana, in timp ce difuzoarele anuntau pierderea copilului si semnalmentele acestuia. Infractorii se pare ca au fost un cuplu, barbat si femeie, dar acestia nu au fost nici prinsi si nici identificati macar. Politia este total neputincioasa in fata acestui fenomen, desi se fac mari eforturi pentru a stavili acest val de rapiri. Politiile statelor europene colaboreaza intens pentru prinderea si pedepsirea acestor criminali, insa deocamdata nu s-au inregistrat rezultate notabile!

Se pare ca in Bulgaria cazurile de rapiri de copii sunt si mai numeroase si mai bine puse la punct. Un alt caz, cu final “fericit” ar fi, dupa spusele aceleiasi doamne, acela petrecut in Bulgaria, cand un copil a fost furat dintr-o benzinarie, din masina parintilor, iar dupa trei zile a fost gasit in viata,taiat si abandonat in aceeasi zona in care a avut loc rapirea. La controlul medical s-a constatat ca baietelului ii lipseau jumatate de plaman, jumatate de ficat si un rinichi! Faptul ca acel copil a fost gasit in zona din care a fost rapit, da de banuit politistilor ca operatia de extragere a organelor copilului ar fi fost facuta foarte aproape de locul rapirii, dar nici in acest caz nu s-a putut afla mai mult.

Initial m-am intrebat de ce a fost lasat acel copil in viata, caci ar fi putut sa recolteze mai multe organe si sa omoare copilul, riscand mai putin sa fie prinsi. Din acest motiv devenisem sceptic. Apoi m-am gandit ca pedeapsa ar fi mai mica pentru mutilare, decat pentru un omor, asa ca s-ar justifica teoretic un astfel de gest.

Am inceput sa scriu acest articol pentru ca in ultimul timp mi s-a intamplat des sa aud astfel de povestiri, de la bunicii din parc, insa sincer sa fiu nu le dadeam crezare.

Acum doi ani sotia mea a vazut o tentativa de rapire de copil, la Piata Muncii (Bucuresti). O mamica tipa disperata ca un individ i-a smuls copilul din mana si a fugit cu el. Din fericire, un taximetrist a fugit dupa rapitor si acesta a fost prins, batut zdravan si dus la politie.

Acum o saptamana, in parcul Kiseleff din Bucuresti, o bunica imi povestea speriata ca disparuse un copil cu cateva zile in urma, iar altul chiar de langa casa ei de langa parcul Moghioros, din Drumul Taberei (Bucuresti).

Pentru acest motiv am vrut sa va avertizez sa fiti vigilenti, sa va paziti copiii si nepotii. Poate ca multe din cele ce se aud sunt simple povesti, insa macar acea femeie de la Evidenta Populatiei parea ca stie ce vorbeste.

Asadar, mare atentie!

Albumele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.gandul.info/news/ieseanul-un-copil-dintr-o-familie-de-romi-a-fost-rapit-la-bacau-suma-ceruta-pentru-rascumparare-50-000-de-lei-politia-a-arestat-rapitorii-8111707
Despre ce scrii tu, nu stiu, dar uite ce s-a intamplat azi in Bacau.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mai, chiar credeti in rapirile oteviste pt transplantul de organe ?
Nu citeste nimeni despre compatibilitati, despre procedurile de alegere, testare, pregatire ale donatorului ? Credeti ca donatorul se alege dupa poza ? Sau la intamplare ?

Intr-adevar exista grupari care rapesc copii, de obicei din familii dezorganizate, pe care ii pun la cersit, dar numarul este infim.
Majoritatea "rapitilor" de fapt fug de acasa si ajung sa vagabondeze .

Iar cazuri ca cel dat de Mamagiuliei ... Sa "multumim" conationalilor nostri care se intorc "scoliti" din tarile de unde autoritatile ii expulzeaza

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu cred in rapiri oteviste insa ceva zvonuri mi-au tot ajuns pe la urechi si mi-e greu sa cred ca iese fum fara nitel foc.Oricum vigilenta mea este maxima cand vine vorba de copii si ma refer atat la cei mici cat si la cei mari.Cei mici stau de mana cu mine cand mergem unde mergem,iar in parc sunt cu ochii pe ei ca pe butelie,intre noi fie vorba ma cam ia cu ameteala cand unul o ia hais si altul cea,iar cei mari spun unde se duc ,cu cine si ora la care se intorc acasa.
Locurile de joaca din mall nu ne atrag,in supermarket nu au voie sa plece de langa noi,in masina singuri la benzinarie sau in alta parte nu-i las.

O intamplare mi-a ramas intiparita in minte si mi-a tras un semnal de alarma.
Acum o luna am mers de la gradi direct in parculetul dintre blocuri.Era destul de frigut afara insa am zis ca o ora nu moare nimeni si i-am lasat sa se joace.De cand am intrat in parculet am remarcat un individ care statea lipit de gardutul de 2 palme, in afara parcului si studia fiecare mamica si copil,era extrem de atent la tot ce se petrece.Initial am crezut ca este un parinte insa nu era atent la un copil anume ci la mame sau bunici si copiii care le insoteau.Nu stiu de ce am avut impresia ca in momentul cand m-a vazut cu doi copii de mana ,singura si incarcata ca un magar cu ghiozdanelele lor si ceva cumparaturi ,i-a tresaltat inima de bucurie.
Am lasat copiii sa se joace si m-am asezat pe o bancuta in imediata lor apropiere,individul continua sa ne studieze si in momentul cand am inceput sa cotrobai in geanta dupa telefonul care suna a devenit si mai atent la mine si la copii,chiar am comentat cu fina mea (caci ea ma sunase) ca mi se pare suspect acest om si cred ca ma urmareste sa vada daca ma uit dupa copii.
L-am privit si eu insistent lucru care la cam deranjat si in cateva secunde a disparut.
Nu stiu nici acum ce urmarea insa inima imi spune ca nu avea bune intentii.
Am uitat sa precizez ca totul s-a petrecut intre orele 12 si 13.30.

Poate ca m-am inselat insa un pic de vigilenta nu strica nimanui.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

O relatare aproape identica cu cea postata de SuperMami mi-a ajuns si mie la urechi in urma cu vreo luna doui .Doamna care mi-a povestit a zis la fel , ca politia nu face public acest lucru pentru a nu creaa panica si pentru a putea gasi infractorii mai usor.Era la fel vorba despre un baietel care a disparut de langa mama lui dintr-un supermarchet si a fost gasit dupa doua saptamani in acelasi loc , operat si cu sacosa de medicamente langa el .Mie mi s-a parut putin cam fortata povestea si n-am dat foarte mare importanta , dar acum parca incep sa-mi pun semne de intrebare.In concluzie trebuie sa stam tot timpul cu ochii pe copii si sa nu-i lasam nesupravegheati. Sper sa fie doar o alarma falsa, dar e bine sa fim precauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

am vazut si eu stirea de azi la tv

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mailul este adevarat, stiu din sursa sigura.
Paziti-va copiii ca pe ochii din cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui craciunitza

Mailul este adevarat, stiu din sursa sigura.

Poze

Ce sursa? in ce sens 'sigura'? mama unui copil rapit? rapitorul?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ralu, nici eu nu cred in rapiri otv-iste, de fapt nici nu am acest post in grila de programe tv.
Ideea e sa fim mai vigilente/vigilenti cand suntem cu copii nostri.
Mie una, acest mail primit astazi de la sotul meu mi-a facut pielea de gaina si m-a facut sa ma gandesc ca pe viitor voi sta mult mai aproape de Rares in parcuri si locuri publice, desi el se imprieteneste usor la locurile de joaca si dispare foarte rapid din raza mea vizuala.
Eu, pe oamenii care fura copii si ii molesteaza/tortureaza si le distrug copilaria i-as tortura efectiv prin cele mai groaznice metode de tortura

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Exact, Supermami.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput