Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Hello, ce fac fetele?
aud ca Mara a facut rost de bereta...bun; ca eu aveam de gand s-o caut pe aici prin H&M...deci n-o mai caut.Cred ca-i sta f bine!

am muuuult de recuperat...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sarumana de incurajari...nu stiu ce sa zic..simpli..ayanna...
nu zic hop pana nu sar...
incerc...s-o tin asa...
am fost la cumparaturi...i-am dat samanance....acu ne jucam sa-l obosesc...sa nu ma chinuie prea tare...

n-a mai tras de mine...bine, nici nu-i ofer ocazia( daca ma vede intinsa pe pat vine pusca)...
apa nu prea vrea deloc...
lv a baut aseara..adik asta noapte...si dimi...
vedem...
eu nu sunt pregatita ...ideea e ca n-am sa fiu pregatita nici la 40 de ani...asa ca tre sa rup buba cumva...
aseara..m-a ajutat si el..sa zic asa ca nu s-a trez de 100 de ori...si k urlete...
poate asta e momentul....habar n-am...oricum sunt debusolata

cred ca doar 9 luni sunt doar ai nostri...odata cu nasterea...ii pierdem putin cate putin..intr-un fel sau altul...dar asta e viatza....tre sa le luam asa mai in gluma..ca altfel intram in butoi...cel putin io..

mire..fiecare mama...decide ce si cum si cand...asta nu inseamna ca e mai buna sau mai putin buna...din punctul meu de vedere...toate se intampla..cand trebuie...la fiecare in parte...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata !

dece..............si eu zic sa nu te opresti........

daca ai inceput fa pana la sfarsit mai ales daca coopereaza si el.........

sper sa se intarce si sa puteti dormi mult si bine.........

stiu ca e greu.dar eu zic, cat mai incolo cu atat mai greu..........
asa ca daca va fi sa fie, sa fie intr-un ceas bun si jiji mic sa bea laptic de care vrea si sa uite de tzitzi........

tre sa faci mare chef daca reusiti.......

gata atat am putut scrie..
sunt cheauna,.........
mai rau e ca la sarcina cu ivan.........
macar acolo am vomitat odata dimi si era ok...........akuuuuuuuuu greataaaaaaaaaaaaaaaaaa all day, all night(stiti piesa aia?)
all day, all night...WTF??????
la gente esta mui locca.........
cred ca deja aberez...................

ma duc sa dorm ca pic jos de pe scaun,....

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Hello, ce fac fetele?
aud ca Mara a facut rost de bereta...bun; ca eu aveam de gand s-o caut pe aici prin H&M...deci n-o mai caut.Cred ca-i sta f bine!

am muuuult de recuperat...

va pup

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

ca te-ai gandit la noi.
Tot pe meleaguri straine?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply, dece

Bea
eu cred ca daca e fetita ai greturi mai mari. Cel putin eu am stat numai in baie, sora mea a fost ok la amandoua sarcinile (baieti). Asa ca am tras eu concluzia asta....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ce liniste pe aici

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

pe unde umblati? e cald afara si sunteti la plimbari? la noi e cam frig

Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

pe unde umblati? e cald afara si sunteti la plimbari? la noi e cam frig

Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Si noi p-aici, de unde plimbare? E un frig si la noi... si bate vantul..

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

da, cam frigut si prin bucuresti, vantul e pacatos de fapt....dar tot am iesit putin afara.

aseara iar a adormit de unu singur. eu langa el, ca pavaza, sa nu se arunce in cap din pat. l-a tinut 2 ore, mai mult oricum decat seara precedenta. s-a trezit pe la 12 si nu aveam chef de dansu ploii asa ca am cedat...si tot la tztz. in 5 minute s-a dat singur la o parte si a adormit. pe la 4 a inceput insa tztziala....si pt prima data ever a cazut din pat de langa mine. era la margine, ca-mi amortise partea cealalta de fund....era f obosita, ca ieri am fost toata ziua la scoala. cand il am langa mine, chiar si la 3 noaptea, dorm iepureste, adica am grija sa-l tin sa nu cada....se pare insa ca de data asta am adormit bustean, si pana sa apuc sa reactionez, il si vad cazut....noroc ca aveam o patura din aia pufoasa, gen nurca chiar langa pat, impaturita si a cazut pe moale, nici macar nu s-a trezit. l-am pus la un moment dat in pat la el, peste un timp iar s-a trezit, iar la tztz..........am dormit cu el pe mine, inspre interioru patului....asa mie-e ciuda insa, ca la un mom dat reusisem sa-l dezobisnuiesc de a dormit cu mine in pat......ma bucur insa de faptul ca poate adormi si de unu singur. primul pas e facut, nu? trebuie doar sa mai exersez dansu ploii, variatiuni pe tema

hai ca m-am intins cat o zi de post....

simpli, ma tot gandesc la tine si ma astept, acum ca nu mai alaptezi, ca din moment in moment sa ne anunti si tu un nou membru in familie

lorex, cum de te-au lasat britanicii aia sa te intorci pe plaiuri mioritice?!

gata, ma duc sa prospectez niste idei pt masa de seara.

a, dece, multa bafta si nu te lasa!!! in ritmu asta, pana la pasti jiji a si uitat de tzitzi....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Am terminat si noi cu shmotrul pe ziua de azi ..sunt fix fresh-presh.

Bea...aiurea cu greturile, da' poate, cum a zis Mire...poate e fetita..Eu cu fetele am avut greturi pana pe la 22 de saptamani, m-au lasat nitel, si m-au luat din nou prin luna a 8-a..
Ana...sorry de cazatura lui Stefan...bine ca nu s-a lovit, si nici nu s-a trezit!

Mergi la inceput