Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!

Multam de coffe, am inceput sa beau si eu cafea cu lapte ca altfel nu mai rezist. Inainte ma tinea pepsi-ul pe linia de plutire, dar am decis sa ne despartim o perioada.

Simply nu am niste poze foarte reusite (sunt facute cu tel) dar o sa le pun. Bascuta o stiti din pozele Iuriei de la mot.

Plateea imi dau si eu cu parerea, doar v-ati obisnuit cu mine. Cred ca i-au luat crema din bagajul de mana pt ca depasea 50ml (sau care e limita , ca nu mai stiu). pastaia si pe mami cea studioasa.

Pt mine azi e zi lunga, tre' sa stau vreo 4 ore fara Mara. Initial am tot facut planuri de mers si rezolvat treburile toti 3 dar mi-a propus tati sa stea el cu ea acasa si sa plec doar eu. Acum stiu ca par nebuna dar ma gandeam cum o sa adoarma ea la pranz fara tzitzi, tati nici nu stie sa-i dea sa pape frumos. Noroc ca se hraneste singura cu covrigei , sa supravietuiasca pana vin eu.
Aaaa....ma duc si la masaj. Abia astept si sper sa nu dau peste nenea lu dece.

Sa aveti o zi frumoasa doamnelor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!

Sorina de coffee!!!

Crema de protectie solara....si eu sunt in cautari ...am avut anul trecut de la babylove ...dar asa cum zicea si dece...se intindea intr-un secol ...as vrea si eu tot asa o crema care sa se intinda usor...la o pitica atomica care oricum nu sta locului ...hmmmm...sa inteleg ca nici voi nu ati gasit-o pana acum ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Mire ....spor la treburi si succes taticului sa o adoarma usor pe Maruta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am gasit o resursa de muzici "inepuizabila"... http://disney.go.com/music/browse?findBarID=86687&fbHeaderID=86690&fbLabelID=86688

enjoy! puteti alege soundtrackuri din orice film disney si functie ca playlist... ma felicit pt aceasta gaselnita!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia
pastaia si pe mami cea studioasa.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

mire... studiosa my ass....
stau si frec netul in loc sa invat, desi maine am examen...
da asa ma f..orumeste o leneeee...

bafta azi. si daca tot ai "zi" libera, mcar profita la maxim...
enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

aaa... crema de soare!
am luat anul trecut una de la nivea Kids. a fost super. factor 50 cred, dar a functionat de minune.
si l-am mai dat la inceput cu vichy kid's. tot suuuuper buna! dar cam scumpisoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza si de la noi!!

de cofee sorina

crema de protectie eu am si babylove si nivea , nivea e mai fluida si se intinde mai usor dar are parabeni

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sorina bag si eu o cafea repede de la tine. Succes cu trecerea la ora de vara. Ce face Diana? E mai bine?

Mire hmmmm... masaj. Sa-ti mearga la suflet.
Tomaca sa stapaniti sanatosi Trici, la cat mai multe drumuri fara gropi cu ea..

Si noi pe-aici. Ne revenim incet incet... Eu inca sunt pe injectii pana luni cred, dar nu mai conteaza atata timp cat ma simt mult mai bine.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Nyny...ce ma bucur ca sunteti mai bine! .. de intrebare..e bine diana, mai behaie, bagam humex pt tuse, cu ceai de coji de nuca, oscillo, cetebe...de-astea...mai mari sunt figurile, ca nu prea stie ea ce e aia boala..si are o mie de spume....

Mire...Mult succes la treburi, si..ooo, masaj zici.....sa-ti thneasca! Si mult succes lui tati de Mara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Si pentru cine n-are ce face si se plictiseste va las o lectura aici.

Este Povestea lui David

multa lalaiala ca de obicei, dar chiar n-am talent la scris....

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput