Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Copilul meu formeaza numere la telefonul meu mobil apoi pune telefonul la ureche. Ai vostri fac la fel? (ce bine stau cu imitatia!)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si la noi scaunul auto sta fixat in masina. Cred ca ma dadea tati de Mara afara din casa daca il puneam sa mi-l monteze/demonteze de fiecare data.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ce fac fetele?

Noi ne pregatim de ....in rest nu prea mai am timp,fac ce fac si numai dimi si seara va pot citi,scrie....daca mai aveam si sera,curte asa cum are Bea(frumoasa si ingrijita,mi-am adus aminte de sera de la mami de acasa ...rosii de la ea din curteeeee)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mi-am amintit de intrebarea despre crema de protectie.
Noi nu avem, am imprumutat de la Yannis azi. Ei folosesc Uriage, desi a zis alex ca intra greu in piele. Eu o sa ma orientez ori spre Avene ori spre Bioderma.

_

Miri crema Bioderma SPF 50+ avem noi si intra greu in piele. Ramane albicioasa pe piele. Si nu se spala f usor. E perfecta pt vara, plaja, piscina, gama asta. Dar pt protectie...noua asa ne-a recomadnat dr dermatolog.

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/67-set-indigo.html" target="_blank">Set "Indigo", cercei si bratara

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Noi nu avem, am imprumutat de la Yannis azi. Ei folosesc Uriage, desi a zis alex ca intra greu in piele. Eu o sa ma orientez ori spre Avene ori spre Bioderma.

_

Miri crema Bioderma SPF 50+ avem noi si intra greu in piele. Ramane albicioasa pe piele. Si nu se spala f usor. E perfecta pt vara, plaja, piscina, gama asta. Dar pt protectie...noua asa ne-a recomadnat dr dermatolog.

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/67-set-indigo.html" target="_blank">Set "Indigo", cercei si bratara

Magazinul meu

Multumesc de raspunsuri, Mire...M-ai distrat cu grecul murdarit de covrigel sa vezi cand or sa inceapa picii sa pape inghetata
La Bioderma ma gandisem si eu ca-i merge bine gama asta piticei...

Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

cri...cri...cri...ce liniste e...pai dupa asa o zi probabil ca toata lumea e franta de oboseala.

azi e zi de notat in calendarul intarcarii pentru mine!!! a adormit singur!!!!!!!!!!!! adevarat, era super-obosit, doar juma de ora a dormit azi. dupa un bibe plin de lapte, am stins lumina si m-am intins cu el langa mine...a inceput sa se foiasca, sa se arunce in cap, sa se dea peste cap, din astea, cam vreo 5 minute...si ma asteptam sa vina sa-si ceara drepturile...ei, pana sa-mi dau eu seama, era deja adormit, cu capul pe burta mea. l-am pus cu griija in patut, a inceput sa maraie un pic, l-am luat in brate, l-am leganat putin si l-am pus la loc.....a trecut un sfert de ora....ma intreb cat o sa-l tina....oricum, mare lucru pt mine...problema acum e ce fac cu pline de lapte?!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

cri...cri...cri...ce liniste e...pai dupa asa o zi probabil ca toata lumea e franta de oboseala.

azi e zi de notat in calendarul intarcarii pentru mine!!! a adormit singur!!!!!!!!!!!! adevarat, era super-obosit, doar juma de ora a dormit azi. dupa un bibe plin de lapte, am stins lumina si m-am intins cu el langa mine...a inceput sa se foiasca, sa se arunce in cap, sa se dea peste cap, din astea, cam vreo 5 minute...si ma asteptam sa vina sa-si ceara drepturile...ei, pana sa-mi dau eu seama, era deja adormit, cu capul pe burta mea. l-am pus cu griija in patut, a inceput sa maraie un pic, l-am luat in brate, l-am leganat putin si l-am pus la loc.....a trecut un sfert de ora....ma intreb cat o sa-l tina....oricum, mare lucru pt mine...problema acum e ce fac cu pline de lapte?!

_

Cred ca trebuie muls....zic si eu . Poate te ajuta fetele carora le-a reusit intarcarea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

_

bravo...e un pas inainte...cu sanii poti sa "storci" un pic cat sa ii detensionezi,sa nu te doara,poti lua un paracetamol pt durere....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

mersi fetele pentru sfaturi. deocamdata e ok, sa vad maine cum o sa fie.

noapte buna pentru toata lumea!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

_

Mami a lui Cristi

Magazinul meu

Ms, stiam si eu ca-s bune dar parca as prefera una care sa intre mai usor in piele. Oare asa tb sa fie cele bune, sa intre mai greu?

_

Mergi la inceput