A.Optimiste(663)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Lia73 spune:
FELICITAAAAAAAAAAAAAAARI
lorena & felicityhope
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+7
cora79 spune:
LOREEEEEEEEE,FELICITYSA FIE INTR_UN CEAS BUN,SA AVETI SARCINI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI SI LA TERMEN
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
racheel spune:
felicity, amuzanta povestea, dar daca s-a prins atunci o sa fie
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Lia73 spune:
bravo fetelor
2 dintr-o lovitura
ati jumulit barza de tot
bebelinul meu scump
+7
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 LOREEEEEEEEE,FELICITYSA FIE INTR_UN CEAS BUN,SA AVETI SARCINI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI SI LA TERMEN "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
ce faci corita?
cum iti este?
bebelinul meu scump
+7
felicityhope spune:
Lia asa ii trebuie daca intirzie la intilnire.Eu in aprilie am un an de cind incerc (la mine s-a prins la fiecare 6 luni)Sa dea Domnul sa fie bine acum.
Multumesc de urari tuturor,sa ne dea DD sanatate,speranta si succes.Toate avem nevoie de asta.
Eu am plecat la servici- O zi super va doresc
Parents are the last people on earth who ought to have children
ankcta spune:
citat din mesajul lui felicityhope Prima si test de II Am reusit. Parents are the last people on earth who ought to have children |
felicitari!!!! SA ai o sarcin asuper usoara si negretoasa espte is9 luni un bb perfect sanatos!
Ancuta , in curand
madabout2003 spune:
Wow, inco o graviuta ! Felicitary Felicity! O sarcina frumoasa si fara emotii negative si un bebe sanatos si voios la termen! Felicitari mamico!
Fetelor a'ti observat ca gravidutele pleaca 2 cate 2: lia+ioana, bella+walkiria, lore+felicity.... cine mai pofteste?
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
ankcta spune:
Haideti k am inceput bine ziua si capitolul, poate mai apare cineva pan la sf saptamanii!
Ancuta , in curand
corina_s spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Wow, inco o graviuta ! Felicitary Felicity! O sarcina frumoasa si fara emotii negative si un bebe sanatos si voios la termen! Felicitari mamico! Fetelor a'ti observat ca gravidutele pleaca 2 cate 2: lia+ioana, bella+walkiria, lore+felicity.... cine mai pofteste? MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
chiar mada ...inseamna ca functioneza trasul de mana la odisee
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png