A.Optimiste(663)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lilimara
Asa si eu..am facut testul in z27 din 28 pe atunci si stiam ca sunt am simtit-o dinainte de a-l face.Si dupa ce l-am facut am zis "asa bravo fetita lui mama" si a fost fetita...am stiut-o si pe asta Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
ma si eu simteam ca este fata desi imi doream din tot sufletul baiat

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ioana_iasi spune:
buna seara fetelor....felicitari ELLA si Felicity ma bucur mult si va asteptam cu mult drag la odisee impreuna cu bella,lia si wilchira?(daca am gresit numele scuze)
Lorena dumnezeu sa te intareasca si poate fii un semn ca urmatoarea luna va veni un bebe sau si ma rog sa fie asa ca bebe de acum sa se prinda bine acolo la locusorul lui,totusi mai fa un test maine cu prima urina.
Doamne ajuta !
cu respect si drag Ioana.

4+ ,teodor de 2 ani,tati si
eu!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor va multumesc din suflet pt urari dar nu a fost sa fie nici de data asta va rog din suflet sa ma starga careva de la titlu......ca ma doare prea tare era prea frumos sa fie adevarat ma bucur nespus ca am dat tonul la gravideala dar imi pare rau ca nu am apucat sa ma bucur prea mult timp au inceput mici sangerari si deja sunt convinsa ca nu e bine nu cred ca e de la implantare ca e prea tarziu sa se implanteze acum....au trecut mai bine de 15 zile de la ovulatie am repetat un test acum iar liniutza e asa de palida, abia se vede.....as vrea sa fac o poza sa vedeti si voi dar nu am rezolutie buna la aparat si nu iese nimic clar moni, am vb cu sotul la tel, a incercat sa bage ceva minciuni, ca e la pescuit, dar de fapt a recunoscut ca e in timisoara si maine vine dar voia sa-mi faca o surpriza de ziua mea dar nu a putut sa se abtina si mi-a zis adevarul asa ca am profitat de ocazie si am intrat acum repede pe contul lui si am sters mesajul......asta ii mai trebuie sa mai sufere si din cauza asta daca nu e bine acum el nu va stii niciodata ca a fost ceva acolo.....o sa port doar eu povara asta offfff am o stare de nu stiu cum o sa trec peste sunt intr-o depesie de nedescris am momente cand imi vine greu sa-mi mai traiesc viata nu stiu de unde am atata putere iertati-ma ca stric frmusete de capitol.....de fapt nici nu cred ca voi mai intra o vreme....pur si simplu nu stiu daca o sa pot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
progesteron ai luat?
baga repede 2-3 utrogestan vaginal daca nu mai sangerezi sau ia p gura daca sangerezi si maine fuga la eco.Poate sa fie un hematom .Hai curaj si astept vesti

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
magddalena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui corina_s
in ce zi ti-a iesit 7? ![]() http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
Pai am facut analiza luni pe 28 martie la 24 de zile dupa chiuretaj mie mi s-a parut ciudat ca ar trebui sa fie mai mica de 2 dar doctorul mi-a zis ca din moment ce nu e peste 40 e ok.De ce ma intrebi?nu e bine?

m-am aperiat si eu credeam ca am ramas asa repede sper ca nu ....
elenusht spune:
Le felicit pe toate fetele care au primit o asa veste frumoasa cu doua liniute! Cen-as da si eu sa vad liniutele alea! Sunt in butoi...mai am vreo 10 zile pana la testare, dar de abia am avut ovulatie...Lorena mergi repejor la doctor, poate se poate face ceva...
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Mihaelafalt spune:
Buna seara. Astazi nu am avut timp sa intru deloc,am fost plecata de acasa si acum vad 3 gravidute.
Felicitari la toate ma bucur foarte mult, sa aveti sarcini usoare, fara greturi, cu
sanatosi si la termen.
Lorena scuza-ma ca nu am inceput cu tine dar am vrut intai sa felicit, asculta te rog sfaturile care le-ai primit inainte, ia ultragestan si maine dimineata direct la doctor. Te rog nu fi suparata, poate e bine, nu obligatoriu daca sangerezi trebuie sa se intample ceva rau.

si ai incredere ca e bine.
gabyv spune:
FELICITARI FELICITY & ELA sa va dea DD bebelusi cuminti in burtici.
S-a dezghetat barza fetelor!!!! 

Lore, poate nu e nimic, du-te la medic sa te ajute.
Si te asteptam cu vesti!!!
Eu ma apropii de urati, desi azi am avut niste stari de greata...
dar asta e in imaginatia mea.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
magddalena spune:
OFF LORENA imi pare rau dar poate nu e nimic ca daca a iesit a doua linie pala ceva trebuie sa fie sunt femei care au sangerari toata sarcina capul sus!!
eu am o mare nelamurire......mi-a iesit betaHCG-ul 7 si trebuie sa fie mai mic de 4 din cate vad ca ati zis voi?oare e posibil sa fie sarcina??offf sunt tare suparata si bucuroasa sau nu mai stiu nici eu contrariata nu stiu ce sa simt daca e bebe si e prea devreme dupa chiuretaj??si nu o sa fie totul bn?ce sa fac ?sa mai repet odata betaHCG?plec luni in vacanta cum sa fac?sau astept sa ma intorc?
FELICITARI ELA un bebe sanatos si o sarcina usoara!!

pt lore suntem alaturi de tine
si 
pt voi toate ca ma ascultati..
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu ma bucur pentru voi dar spuneti-mi va rog si mie ce se intampla cu mine.
Aseara am facut baie si am stat in pat la laptop vreo 3 ore dupa aceea, credeam ca dupa asa o pauza ma dragostesc cu sotul meu ca au trecut durerile, m-am ridicat din pat si m-am dus la baie sa urinez si credeam ca nu mai pot ajunge inapoi. M-a luat o durere de burta, toata burta ma intepa si nu mai puteam merge si ma durea tot mijlocul cu spate cu tot, deci nu numai in dreapta unde am chistul. Cand am ajuns in pat nu mai puteam respira durerea mi se urcase sus in partea dreapta, in fata inimii si dupa in umar.A fost o durere groaznica sotul nu stia ce sa imi mai faca. Am luat un nospa mare am asteptat vreo 30 minute si dupa mi-a facut sotul un nospa injectabil si in 20 minute am adormit.Dimineata nu mai simteam nimic, ca si cum nu ar fi fost doar o oboseala foarte mare. Ce s-a intamplat vroiam sa ma duc la urgenta dar am renuntat cand am vazut ca durerile se amelioreaza, initial credeam ca imi vin uratii si se sparge chistul, dar nici un semn de ei, cu toate ca acum ii astept, sunt in ziua 44 de ciclu.
Dati-mi o parere ce poate fi si ce sa fac daca se repeta.
gabyv spune:
Miha, nu stiu ce sa-ti zic... eu m-am simtit odata asa, iar cand am ajuns la urgente era o criza cardiaca. Stiu ca pare ciudat, dar asa am simtit si eu si tot pe wc m-a luat.
Ce-ar fi daca ai vb cu un medicul de familie, poate isi da cu parerea despre ce se intampla.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen