Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
gemenii sunt mortali, am ras cu lacrimi cum se certau ei acolo
cred ca unul ii explica celuilat ca trebe sa aiba 2 sosete in picioare, nu una
noapte buna delfinariu
Alice_Elena spune:
am intrat sa va zic si eu noapte buna. nici un eveniment major la noi, dar dupa cum zice crispro, mara rade la orice si doarme de rupe :))
nu gasesc vitaminele alea pe care mi le'a rec doctorita, la 4 farmacii am cautat.
am facut si piata azi, am avut si musafiri, a trecut ziua repede.
dimineatza iar a facut kk la olita.
sambata e ziua lui marius, si o sa avem musafiri. nici nu stiu ce sa pregatesc...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
tu mamici, mi-ati dat un impuls sa merg sa caut primavara pentru voi. si am gasit-o: de-aici
Isa iar a facut mofturi la papa, n-a vrut nici iaurt cu avocado, nici iaurt simplu, nici branza... tot cerceta vasul, lingurita... asa ca am renuntat! nici biscuite nu i-am dat! laptele la culcare si gata, o sa manance mai bine maine (sau la noapte ). mi-e si rusine sa mai zic ca Isa abia daca se trezeste o data pe noapte, cand vad cat de greu ca e voua cu atatea treziri si cu maraiala peste zi . as vrea sa va incurajez cumva, sa va spun ca va fi mai bine maine . eu dupa o noapte nedormita deja ma simt pierduta...
edit: pozele sunt facute cu tel, deci nu sunt prea clare... si am gasit in telefon o poza de mai demult, cat de mica era Isa, dar ca o papusa
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bambi_bv spune:
CarmenAlbu, eu acum am apucat sa citesc povestea ta despre alaptare.Mi s-a parut senzational cum ai povestit si vreau sa spun ca i-am dat mail surorii mele (care are abia 8 saptamani de sarcina) sa citeasca si sa bage la cap.Imi pare rau sa aud prin ce ai trecut, insa mi s-a parut ca in povestire ai subliniat foarte bine aspectele importante ce trebuie stiute de orice mamica novice!
bamboletta spune:
Salutare
Bumblebee-nici eu nu cred ca ajung vineri suntem toti 4 virusati ramane pe alta data
Rodyka-ce primavara frumoasa e la voi
Crispo-sigur ii mai ies dinti lui Vladut
f tare video cu gemeni
am facut sinuzita azi noapte imi venea sa ma dau cu capul de pereti..ma dureau toti dintii..capul..nasul usturimi in gat...azi am luat Sinupret macar nu ma mai doare capul
David a prins la unghie doarme cu mine in pat..jumate de noapte in patut jumate cu mine..se trezeste f des...mai nou ma musca de mama lor de dintisa iasa odata
a inceput sa mearga in 4 labeface 2-3 pasi se mai odihneste apoi iar
Antonia l-a luat pe nu in brate...ii spun sa-si stranga jucariile..imi zice ca nu poate...cand ii dau ceva sa se imbrace ca nu-i place..la mancare la felnimic nu-i convine si numai pe invers face...trebuie sa-i spun de 10 ori un lucru si abia daca ma baga in seama imi vine sa-mi iau campii
n buna delfinariu
rodyka spune:
a adormit mai greu Isa in seara asta, avea chef de joaca inca la 22.30, mai ales ca a venit si vecina cu baietelul in vizita...
ma pun si eu la un film, ca e ceva vreme de cand nu am mai vazut unul de la cap la coada...
noapte buna, delfinariu
PS: Diana, pe unde esti de n-ai intrat in seara asta?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
aelita spune:
Sa cresteti mari !!!
Sebastian Petru Andrei
Stefan Andrei
Tudor Andrei
Aida Alexandra
Bogdan Andrei
Denisa Maria
Gabriel Catalin
Bine ai venit,Andreea!
TOTAL DE ACORD CU CARMEN
Citat: |
La Columbeanu Ilinca Eu nu stiu ce ar trebui sa faca sa demonstreze ca nu a uitat, sa se apuce de frecat oale, maturat pe jos, mancat afara cu muncitorii, ca doar ala era nivelul parintilor ei.. Eu ma gandesc ca daca a invatat, a muncit, nu a stat leguma de canapea ca atatea alte dive sa-i pice din cer, nu a facut avort, etc, are un vocabular exceptional, un bagaj de cunostinte generale cum nu am intalnit la tinere de varsta ei ( si predau absolventelor de jurnalism, relatii publice s.a.). Eu am venit din parinti bugetari, am ramas fara ei la 14 ani, am muncit pt tot ce am, si cand mi-am permis angajati i-am avut, daca imi scartaie o usa le vor unge pe toate sa nu trebuiasca sa spun in fiecare zi, nu mi se pare ca si-a tratat urat personalul, ci i-a tratat ca pe angajati ,nu ca pe frati atata tot. Cred ca cel mai trist lucru din lume e sa-ti ia cineva copilul , striga si ultima celula in mine de indignare pentru situatia prin care trece o mama, si omul ala nu o pedepseste pe ea neaparat ci pe copil, uff, ce m-am infierbantat, scuze, nu am raspuns postului , ci am spus ce am simtit, si respect toate punctele de vedere, doar am simtit nevoia sa ma descarc pentru ca citesc subiectul de ceva vreme in presa. |
Nu stiti cat poate manipula presa!
doar ea acolo in sufletul ei poate sti care e drama ei,a lor.
eu nu stiu nici ce a facut,nu prea cunosc decat asa in mare,dar maaari chestii grave nu am auzit despre ea.oricate defecte ar avea,nu merita sa ramana o mama fara copil,nici copilul nu merita asta ! nu stiu care ar fi solutia,daca exista,daca nu or fi ca atatea alte familii intrate intr-un cerc vicios ...dar nu poate sa imi inspire altceva decat mila !! o mama fara copilul ei poate sa fie cea mai rea femeie din lume,dar tot mama ramane!
sunt putine lucruri pe lumea asta pt care sa ti se ia copilul:sa fii criminala,drogadicta...si nu cred ca ea e vreuna din astea..
Oricum ar fi ea,trebuie sa privim obiectiv problema lor,sa nu ne lasam influentati de parerile din presa.NU MERITA ASA CEVA nici o mama pe lumea asta! noi,in primul rand noi ca mame nu putem sa ne bucuram de o asemenea durere.a nimanui .poate sa fie asa cum e desenata in media,poate sa fi uitat de unde a plecat,si ce???cine ii ia dreptul de a fi mama pt asta?nu trebuie sa demonstreze nimanui nici ca e desteapta,nici ca e umila,pe mine putin m-ar interesa daca ar fi cu 8 clase sau daca a plecat dintr-o familie de jos,daca a uitat apoi si a devenit alta,asta nu o face mai putin mama.sunt chestii total diferite.caracterul,inteligenta,trecutul ei ,nu au legatura si nu sunt motive de bucurie ca i s-a luat copilul.
imi pare foarte rau pt ea !
de dragul copilului sper sa se ajunga la o intelegere.
sper ca in Romania sa nu mai fie o femeie linsata in media pe principiile pe care este ea acum pusa la zid,doar pt ca ceea ce a facut ea pana acum in viata le-a facut O FEMEIE.
Otiliav spune:
Roxana sigur are ceva Theo. Dintii sunt tare pacatosi ca dau dureri cu mult timp inainte sa ii vezi si nu stii de ce plange copilul.
Elisa mea ieri facea ce facea si o dadea in plans. Fara motiv ca initial am crezut ca s-a lovit sau si-a muscat limba ca am mai patit asa. Intr-un final dupa cateva reprize de plans imi da prin cap sa ma uit in gura ei si surpriza era o masea noua aproape iesita complet.
Dar s-a comportat asa de nasol ca ma pusese pe ganduri. La un moment dat Iulia vroia un ponei sa se joace si ea i l-a luat dupa care a impins-o cat de tare a putut ea. Evident ca Iulia a facut un mare buf si a inceput sa urle. Elisa nu se potoleaa din plans. Circ in toata regula. Si eu vroiam sa lucrez
Bine ca nu a plouat ca le-am scos afara si mi-am mai incarcat si eu bateriile.
Am zis ca daca mai e frumos mai bine ies cu ele si-i dau mancare de la borcan decat in casa sa o iau razna.
Rody noroc cu tine ca ne distragi atentia cu poze. Chiar ca o papusica Isa. Are atatea rochite ca eu daca as fi sora ei deja as fi geloasa
Bubster poti pune comprese cu rivanol daca sanii sunt umflati. Pediatra Anei a si stors niscaiva infectie din sani si dupa aceea mi-a zis de comprese. Eu ma mir insa ca de abia acum reactioneaza organismul pentru ca fata mea si in general fetitele au criza aceasta hormonala la scurt timp dupa nastere.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
Sa inteleg ca Iulia mea e singura care n-a renuntat la mesele de lapte noaptea?
Citeam info pus de Oana si la ora aceasta nu prea inteleg daca e vorba de mese de noapte care musai se scot la cei pe LP sau si la cei cu LM. Eu stiam ca sunt predispusi cariilor copii pe LP care are zahar si concluzia mea a fost ca-i ok sa-i alaptam noaptea.
De parca as avea de ales . Ca eu probabil produc putin si atunci de aceea se trezeste de 4-5 ori pe noapte.
Oricum fericite mamele care pot dormi o noapte intreaga.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eladea2005 spune:
morning girls!
mai, noi la orice ora ne-am culca, tot matinali suntem... aseara la 10 juma a adormit, da tot inainte de 7 s-a trezit...
Otiliaaaaaaaaaaaaaaaaa, si noi papam noaptea!!!!!!!!! des!!!!!!!!! cum saracia sa-i scot mesele astea????? HELP! CA-S HABAUCA DE CAP DIMINEATA!
Rodiiiiiiii, minunate poze...mor dupa copaceii aia...erau si in Turcia ceva de genu, oleandrii parca le spune...minunati....
Roxana, uf draga mea...eu zic sa incerci sa-l duci la un homeopat, nutritionist...paote, paote....empatizez la maxim cu tine, stiu cum e...
crispro, ufff, nu te invidiez...imi aduc aminte de Eric ...n-am avut o noapte intreaga cu el...si chiar si acum se trezeste aproape in fiecare noapte... nu stiu ce sa te sfatuiesc...multa putere si rabdare, in rest...sa asteptam sa mai creaca...
Bambo, toti sunteti bolnaviori???? ofofof...multa multa sanatate...cat despre mofturile si figurile celor marisori, stiu ce zici...si noi avem...ieri am fost cu Eric la magazin sa fac ceva cumparaturi si a vazut niste oua colorate la caserola(nu stiu de ce au bagat astia asa devrme oua colorate, ca Pastile sunt peste 3 sapt...) eric zice: 'vreau ouale alea colorate'...eu zic 'nu le luam, e prea devreme, hai sa mergem sa facem noi acasa'...eric: 'nu, ca eu le vreau pe astea'...evident, am iesit din magazin tot urland, si asa a tinut-o o bucata buna din drumul spre casa....am zis ca nu-l mai duc cu mine la cumparaturi...
trebuie sa merg si eu azi sa cumpar crema pt protectie solara, ca noi stam mult afara( suntem la ai mei, la curte, asa ca iesim rapid...avantajul statului la casa...)
va pup! revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...