Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
Cris2010 spune:
Carmen, groaznic prin ce-ai trecut cu alaptatul.
Paula, citeam despre patania ta cu disparitia lui Raul si eram tare curioasa unde s-a ascuns.
pt Paul si Isa, delfinasii nazdravani.
Am vazut si eu conversatia dintre bebei, am ras cu lacrimi
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Ramona, petrecere frumoasa la inaugurare.
Noi avem trei mese diversificate - in jur de 9.30, 13.30 si 18, in rest fara numar, fara numar, de sete, de foame, nu stiu.
De vreo saptamana imi simt sanii tot mai goi, dar Natali tot suge, nu stiu ce mai gaseste de supt. Oricum, iar nu-mi accepta bibe cu lp. Acum, eu stau si ma intreb daca mananca suficient lapte...
Ce-am mai mancat zilele astea:
DIMI - fructe crude, diverse combinatii plus din cand in cand cereale Organix. (cereale am inceput sa-i dau de cand a zis Carmen ca sunt bune pt tranzit si dupa postarea Dianei tot in leg. cu cerealele).
Michelle, am vazut si eu nota cu 30 min, noi oricum masa de fructe o macam in maxim un sfert de ora. Poare merge intrebat pe site-ul oficila de treaba asta.
PRANZ - eu ii fac o baza de legume, maxim trei portii, dupa care adaug in fiecare zi carne , ou, ficat facute proaspat. Cand am legume simple, cateodata adaug o lingurita de faina de orez. Cand incerc o combinatie inedita, sau incerc ceva nou, fac o portie sa vad daca ii place.
Combinatii de legume (ultimile trei) :
- brocoli, fasole verde, ceapa verde, morcov, pastarnac, patrunjel verde, telina, dovleac;
- dovleac, dovlecel, telina, pastarnac, patrunjel, morcov, ceapa si ardei la fiert;
- brocoli, morcov, vasole verde, sos de rosii cu busuioc si usturoi;
DUPA-AMIAZA - fructe coapte sau aburite cu iaurt, branzica, smantana, unt, gris din kamut cu lp, mamaliga (nu-i place decat cu fructe).
Azi incerc papanasii fierti.
Cris2010 spune:
Crispro, dupa doua nopti nedormite, iti inteleg perfect starea de spirit.
rodyka spune:
pozele promise cu flori de portocal. si aici ... la magnolii inca n-am ajuns...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
coteasca spune:
Michelle, crissy, roxana, multumim
Rodi, am vazut ca diferenta de varsta dintre scumpele tale fetite e de 9 ani. Asa ai vrut sa fie sau Isa a venit neprogramata la fel ca tudorel al meu? Oricum sunt frumoase foc.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
rodyka spune:
acum la noi sunt 23º, va dati seama ce bine a fost la amiaza!!
azi a fost cam fitzoasa de dimineata domnisoara, dupa lapticul de la 6.30 la 10.30-11 nu vroia sa deschida gura pentru fructe, asa ca am incercat sa-i deschid apetitul cu o banana. a fost distractie pe cinste, a si mancat 3/4 din ea!! si apoi si cam 100 g din ce-i pregatisem eu. si ma gandeam asa sa nu-i mai fac pireu, sa-i dau bucatele de fructe pur si simplu, mai cu mana ei, mai cu mana mea, ca doar tot acolo trebuie sa ajungem, sa renuntam la pireuri... a baut si apa 50 ml (a luat asa un drag de a bea apa, cred ca e distractiv pentru ea sa bea din sticla direct!!). am iesit in oras, a dormit o ora, la amiaza am zis ca nu-i dau pana nu cere! la 3 isi baga degetelele in gurita, asa ca am luat un borcanel (200 g) de mazare cu carne si l-a terminat rapid, nu i-am mai dat nimic completare, poate asa o sa manance bine si la 6...
in alta ordine de idei, inafara de capuccino, nu am mancat nimic pana la 4!! ca nu mi-a fost foame! si apoi am probat rulada ce o facusem aseara si era la frigider, deci iar mi s-a dus pofta de mancare. dar nici eu nu m-am multumit cu o bucatica, mi-am umplut o farfurie!! .
ma duc sa culc o ora mititica, vad ca e sacaita ca nu si-a implinit somnul...
revin...
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka pozele promise cu flori de portocal. si aici ... la magnolii inca n-am ajuns... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Esti o comoara!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
lauri_ca spune:
I-am vazut pe cei doi gemenei cum vorbeau, mi-au placut la nebunie.
Asteptam filmulete si cu gemenii din delfinariul nostru.
Cris2010 spune:
Eladea, nu merge link-ul cu scaunele auto. Eu pana de Paste trebuie sa iau scaun orice-ar fi.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Rodi, am vazut ca diferenta de varsta dintre scumpele tale fetite e de 9 ani. Asa ai vrut sa fie sau Isa a venit neprogramata la fel ca tudorel al meu? Oricum sunt frumoase foc. |
eu nu m-am jucat de-a neprogramatul . am vrut doar o fata, tot ce am facut in tara asa e facut (apartamentul, casa, asigurarile...), aici la fel: pentru un singur copil. asa am considerat noi ca e mai bine, si asa a avut o copilarie destul de grea, noi am fost destul de putin cu ea fizic de la 2-7 ani, o duceam dimineata dormind si o luam acasa cand deja se insera, obosita si vai de ea... doar in ultimii ani de cand a invatat sa mearga si sa vina singura de la scoala a fost mai bine. si cum eu sunt innebunita dupa copii (si copiii dupa mine ), acum doi ani in vara cand am mers in tara si mi-am vazut si nepotica de 5 luni, am hotarat: mai vreau o fetita. al meu sot intr-o minte cu mine . n-am mai luat pilule, mi-am facut analizele in august, in septembrie aveam dat ok de la medic si in octombrie am ramas gravida . si cu Maria a fost cam tot asa, dupa nunta n-am mai luat pilule, am fost precauti 3 luni (la alea asa scria, se recomanda pauza de 3 luni pana a concepe un bb), si in luna urmatoare am ramas gravida. asa ca eu sunt precauta si acum, TREBUIE SA FIU, chiar ca nu mai facem altul! gata!! si mi-a dat Dumnezeu doua minuni de fete