Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc BUNA SEARA Eu sunt tare capiata. Am avut una bucata soacra de luni pana azi si credeti-ma ca am alergat ca un caine zilele astea sa rezolv din restante. In plus sunt neagra de suparare: la service m-au anuntat ca am de schimbat extra-piese (fata de cat am schimbat azi deja) de inca 2500 lei, de la padoc m-au sunat ca Isha a facut diabet si au bagat-o pe insulina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
Of Adriana nu-mi place ce aud.Dar cainele nu-l poti tine la voi?si Alice parca are caini si Cata,Michelle are pisica,etc....
soacra ti-o tocat nervii sau ce a facut?eu zic ca ea e singura varianta si nu-i ramane decat sa o suporti un pic pana va organizati altfel.La fel si eu trebuie sa o suport ca nu-mi permit inca o bona.
te imbratisez si fii tare!da' mai ce cretin sa-ti tranteasca asa replica!!!banuiesc ca nu era foarte apropiat.
pupici multi de la noi si sa te mai ajute si sotul cu una alta!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carla_2008 spune:
Carmen deja au scris fetele destul pe tema alaptatului ca raspuns la postul tau,daca nu te plictisec sriu si eu 2 lucruri.
Datorita forumului si nu numai eu am plecat sa nasc fixata ca NU EXISTA sa NU AM LAPTE si ca BEBE e SINGURUL ce poate regla lactatia.
asa...
si am nascut.prin cezariana la 35sapt.Mateo la incubator 3 zile ,deci el nu a supt.A ramas Carla.Mi-o aduce peste 2 ore de la operatie,o pune la titi,molfaie ceva pe acolo,nici un picur de lapte.Bun zice asistenta,trebuie sa mulgem putin MANUAL!!!sa nu cumva sa bag pompa!(citisem dinainte oricum ca cu pompa pot sa distrug si canalele si pungutele cu lapte-nu-mi amintesc denumirea lor).Eu nu stiu deloc maghiara, alea nu stiau deloc engleza,super ne-am inteles iti dai seama prin semne si cu ajutorul sotului putin.Asa ca m-a muls manual asistena pana a dat de primul picur de colostru,mi-a aratat ce trebuie sa fac si am continuat.Carla nu avea putere sa suga,statea pur si simplu.Am strans asa 5ml.La umatoarea masa la fel,Carla nu sugea ,iar m-am muls manual,si ii dadeau cu siringa sau canita pur si simplu.Nici nu aveau biberoane.La a treia masa iar aceeai poveste.Apoi mi-au dat-o in camera.Spre seara deja a incepu sa suga putin numai daca mi-o fixa cumva asistenta la titi,se chinuia si 15 minute ca sa mi-o fixeze in orice pozitie numai sa suga.Eu nu puteam singura.Eram disperata ca alea nu veneau la timp cand le sunam,ea plangea de foame,nu aveam ce sa-i dau,trebuia sa ma mulg intruna,trebua intre timp sa fug la incubatoare la Mateo pe tot holul cu carutul cu Carla sa-i duc si lui cei 5 ml mulsi timp de juma de ora!toata ziua asta faceam!somn deloc timpde cateva zile.era sa lesin.
Apoi mi l-au dat pe Mateo a 3-a zi si el direct a supt fara prea mare efort.
Carla la fel numai cu ajutor sugea,numai fixata de asistenta,horror...
Ideea care e: eu am fost la spital de stat.Asistentele cam toate erau tinere si totusi stiau cum sa mi invete sa suga,promovau la maxim alaptatul.cand mi-a vazut un biberon in geanta m-a certat ca nu care cumva sa-i dau din biberon daca nu suge,sa-i dau cu borcanelul(aveau ei niste pahare borcanele)sa bea asa.Ma mir ca la clinica la care ai fost te-au zapacit in asa hal!
Dar eu nu inteleg ceva,tu ai renuntat la alaptat cam la o luna 2 nu?din cauza ca Leti nu tolera laptele matern,sau ma insel??dar atunci tu de ce nu povesteai pe forum ce se intampla cu sani tai?eu nu am intrat in perioada aia poate ai spus,scuze
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Teodora Cristina (mericica) si
Raisa (ramonavlas), sa cresteti mari si cuminti, adevarate domnisoare!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
ma retrag si eu, ca parca ma ia somnul, ai mei dorm toti de cateva ore ...
sa nu uitati ca e 1 April, ziua pacalelilor!!!
noapte buna, delfinariu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna dimineata si capucino!! Si ceai!!!Haideti treziti-va!!
Adriana, urata zi ai avut!!! Dar cainele tau nu avea cancer? Acum a facut si diabet? Cat te costa pe zi padoc-ul?
Asa ma gandesc si eu cand imi e greu. Ca undeva tb sa fie o limita...Tu aveai o sora, daca retin bine poza de la cununie, ea nu te poate ajuta cu Rebe? Macar 2, 3 ore pe zi?
Alice, daca vecina continua asa, in curand va veni cu gaini, porci, de toate la tine
Cristina, ce faci mama? Imediat nu ne mai dai nici un semn de viata toata ziua...Te tine Vladut ocupata toata ziua?La multi ani Teodora, Raisa si bebe de CD!!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka![]() ![]() ![]() ![]() |
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Alina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Luna 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
neatza!
paula, mersi de cafea :)
:)) eu as prefera sa nu imi aduca nimic
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
paula, multumesc de capuccino , ma gandeam ca azi pregatesc eu cafeaua, dar vad ca tu esti mereu prima
io nu stiu ce am avut de nu am putut dormi , pe la 1.30 m-am pus in pat, la 2.30 a marait Isa ptr papa, pana la 6.30 am dormit cand s-a trezit iar, dar am pacalit-o cu doar 50 ml lapte si restul molfait titi goale, sa vedem daca asa papa fructele pe la 10... ei, daca nu asta e motivul, atunci revenim la portia de lapte intreaga de maine... ma gandeam ca, cum bea o sticla de lapte si noaptea, asta de dimineata as putea-o reduce in eventualitatea ca ar manca pireul la o ora rezonabila, adica nu la 12 si imediat la 2 ore legumele, ca ne dam peste cap si iesitul afara si somnul... sa vedem
am vrut sa-mi pacalesc sotul de dimineata, dar am uitat . anul trecut l-am facut sa mearga pana acasa la nasi, si ei pe alt drum tocmai veneau la noi
, iar acum 2 ani i-am zis sa-si sune in tara un prieten ca are nevoie de un sfat
, ce moaca a facut ala cand l-a auzit la telefon intreband ce-i baiul... anul asta tre sa nascocesc altceva...
CarmenAlbu spune:
Neata si de la noi mamici
Carla , da asta a fost motivul nu digera laptele matern, lucru aflat dupa ecografii, stomacelul ei nu era matur suficient, si acum este putin in urma. Frumos te-au tratat, eu am avut o singura moasa, care doar m-a intrebat odata daca vreau sa alaptez si pe urma a plecat si nu am mai vazut-o never again.Si mai cred ca dupa cezariana nu e chiar indicat sa stai in aceeasi rezerva cu copilul ci cred ca trebuie sa ti-a aduca ei la alaptat, la clinica asta nu au decat sistemul asta care pe mine m-a incantat atunci. M-am gandit mult ulterior si am ajuns la concluzia ca daca ar fi avut de la inceput numai lapte matern stomacelul ei s-ar fi obisnuit, mai e si atopica si cei mai multi copii atopici tolereaza greu LM, desi e cel mai bun pt ei. In fine eu am scris povestea asa cum o vad uitandu-ma in urma doar din punctul de vedere al laptelui, la noi au fost o serie de alte evenimente, si mai mult pentru ca viitoarele mamici sa inteleaga ca in momentul ala se pot intampla o multime de lucruri in capul lor, si au nevoie de sfaturi directe.
Am citit povestea sagetelelor si m-am emotionat tare mult, uf, ce frumos!!!
Btz, nu stiu ce sa spun cu ciupiturile de tantari, ce ciudat!! La noi intoleranta la gluten a iesit sub forma asta si nu pe tot corpul ci doar pe picioruse.
La fetita surorii mele la fel doar pe fara si pe maini intoleranta la banana ( i-a dat-o f devreme), sta in it, lucreaza si a diversificat fetita de la 4 luni jumate. Sora mea a avut lapte pt 2 copii, si a intarcat-o cand a plecat la serviciu, s-a chinuit mult cu biberoane ca nu accepta nimic, mie imi parea asa de rau, dar o inteleg, la ei matermitatea e 3 luni, pe urma iei mult mai putini bani si cum au ipoteca nu poate sta acasa mai mult.
Eladea, si eu am vazut odata un baietel de vreo 11-12 ani, imbracat impecabil cu niste maniere de adult si mi-am zis ca asa vreau si eu un copil , m-a marcat faptul ca participa cu raspunsuri pertinente in conversatiile de la masa si se ridica sa salute pe cei nou veniti ca un adevarat cavaler
Rodica, de cate ori ma uitam la pozele tale imi imaginam ca asa e, mai ales ca am si eu juma de fam in sp!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
Neata mamiciRaisa
Eu nu am mai intrat zilele astea...am citit asa pe fuga...am avut iar o stare nasoala
Sunt suparata rau ca de cand a racit Antonia refuza mancarea....mananca doar putin iaurt si in rest tzatza,tzatza si iar tzatza...o iau razna...Roxana numai la tine m/am gandit cand vad ca Antonia refuza sa manance
Se vede si la noi un coltisor de dinte...si de vreo 2 seri a inceput sa planga noaptea si se foieste in continuu
Urez si eu sanatate delfinasilor bolnaviori
A nu mai stiu cine zicea de zgarietura pe fata...acum 1 luna jum si Antonia s/a zgariat...i s/a luat putin pielea dar inca mai are semn