Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Btz, daca nu face temp, si Paulica se comporta normal, eu zic sa stai relax. Poate trece de la sine intr-o zi doua.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

btz, e f posibil sa fi facut de la nuci o reactie alergica...la un moment dat si eric a patit-o, dar nu mi-am putut da seama de la ce...niste pete mai mari, rosii, pe picioare, care dupa un timp dispareau si apareau altele, in alte locuri...

se scarpina? s-au inmultit? unde mai exact i-au iesit? daca e alergie, se rezolva cu Claritine...dar asta la sfatul medicului...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

btz, e f posibil sa fi facut de la nuci o reactie alergica...la un moment dat si eric a patit-o, dar nu mi-am putut da seama de la ce...niste pete mai mari, rosii, pe picioare, care dupa un timp dispareau si apareau altele, in alte locuri...

se scarpina? s-au inmultit? unde mai exact i-au iesit? daca e alergie, se rezolva cu Claritine...dar asta la sfatul medicului...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Sunt pete rosii,unele mai mari,altele mai mici,iar in mijlocul lor simt o umflatura si o mica albeata, iar ca locatie doar pe fata si una in podul palmei drepte.Atat.Caci l-am dezbracat la pielea goala sa il verificam complet.
Fac poza si pun acusi.
Deci Claritine.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
si capucino pt Rody!!!

multumesc

BTZ-
Citat:
RODY ne primesti si pe noi la tine?Promit ca iti fac cea mai buna placinta cu branza si stafide din lume

sigur ca te primesc, chiar si fara promisiuni dulci! compania conteaza . ce mi-ar placea sa fiu mai aproape de voi, sa ma pot intalni cu voi, sa iesim la un suc pe o terasa... asa ma ia cateodata un urat

btz, dar Paul a mancat biscuitii sau doar a baut din sucul in care Ovi a inmuiat biscuitii?

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Eladea am pus POZE

RODY,nu a mancat,doar a baut.Daca stiam ce a facut tatal lui nu ii dadeam sucul acela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Bogdan-Andrey de Senty_mery
Gabriel Catalin de pro_mihaela

Nu mai pot ajunge la Iasi.. trebuie sa mai ia sotul pe cineva in masina. Dar luna viitoare poate ne intalnim.. Off, eu care vroiam sa va vad.. Poate totusi nu e chiar asa rau, sanatate sa fie, poate ne obisnuim si noi mai bine cu mesele astea.. Oricum sunteti niste dulcete de fete!
Sanatate Bambo!

Btz, se poate sa fie alergie.. E nasol ca i-ai dat seara si nu stii exact cum a aratat pe timpul noptii, dar cred ca de-acum si-a atins alergia punctul culminant si se vor estompa bubutele. lui Paul!

Am citit si eu stirea cu stratul de ozon AICI, il scot afara, ii pun sapcuta in cap si stau mai putin..

Dragaica, ai si tu dreptate, nici eu nu sunt pt uns toata ziua cu creme, oricum ar fi, incarca pielea bebelusului. Dar pt cand va fi expunere directa si soare puternic (in orele recomandate) il voi da.. asta este, incerc sa cumpar o crema cu cat mai putine bazaconii si gata.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

ALINA in timpul noptii nu avea absolut nimic.M-am hotarat sa ma duc la medic cu el pt o consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

prima data cate un pupic pentru sarbatoritii de azi

Bogdan Andrei
Gabriel Catalin

Btz eu nu am inteles daca a papat efectiv nuci sau doar sucul in care au fost inmuiati biscuitii??

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Sa inteleg ca Iulia mea e singura care n-a renuntat la mesele de lapte noaptea?

Citeam info pus de Oana si la ora aceasta nu prea inteleg daca e vorba de mese de noapte care musai se scot la cei pe LP sau si la cei cu LM. Eu stiam ca sunt predispusi cariilor copii pe LP care are zahar si concluzia mea a fost ca-i ok sa-i alaptam noaptea.
De parca as avea de ales . Ca eu probabil produc putin si atunci de aceea se trezeste de 4-5 ori pe noapte.

Oricum fericite mamele care pot dormi o noapte intreaga.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Matei adormea la 19.30 si papa ultima masa la ora 22 noaptea...adica mai bine zis ii dadeam eu prin somn sa manance ca mi se parea mult de la ora 18 sa stea pana dimineata la 8 nemancat...si daca saream masa de la 22 aveam doar 4 mese fara ultima de LM ceea ce iar nu era bine

am tot citit si peste tot zicea de eliminarea meselor din cursul noptii
de ex. http://pediatrucluj.blogspot.com/2011/03/bebelusul-la-9-luni.html

"Daca bebelusul dumneavoastra are dintisori ( in mod normal ar trebuie sa existe 4 incisivi - 2 superiori, 2 inferiori) puteti sa inlocuiti legumele pasirate cu bucatele mici, pentru a-i stimula masticatia si a ajuta astfle la dezvoltarea maxilarului si mandibulei; ii va face placere sa se serveasca cu manuta si, chiar este indicat sa-i permiteti
Insist asupra renuntarii la masa/mesele de noapte daca nu ati facut deja acest lucru, din cauza efectului nociv asupra dentitiei cu aparitia precoce a cariilor dentare cu dificultati de alimentatie consecutive, pierderea dentitiei temporare precoce dar si anomalii ale dezvoltarii mandibulei care vor necesita multiple interventii ortodontice. "

asa ca eu am mutat masa de la ora 22 la ora 20

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

CRIS eu de vreo doua saptamani il invelesc pe andrei cu paturica si e ok, nu mai patesc nimic, sunt mari de acum. in sacul de dormit transpira, chiar daca e subtirel, de 1 TOG, adica pentru 20-24 grade.

si noi cu patura...de acum sunt mari nu se mai poate intampla nimic!

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu mamici, mi-ati dat un impuls sa merg sa caut primavara pentru voi. si am gasit-o: de-aici

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

oare de cate ori ti-am zis ca imi place tare de tot Spania?!?
cred ca incep sa ma repet...

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
am facut sinuzita azi noapte imi venea sa ma dau cu capul de pereti..ma dureau toti dintii..capul..nasul usturimi in gat...azi am luat Sinupret macar nu ma mai doare capul

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

ai grija de tine si trateaza sinuzita cat mai repede
eu am facut punctie acum 2 ani ...sinuzita o tratam de 4-5 ani fara rezultat

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Oanna doar a baut sucul in care au fost inmuiati biscutii aia.Atat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Parca m-a calcat trenulasa ma simt

Paula- aveai secretii cand ai incercat aspiratul? Daca era pe uscat e normal sa nu fie prea placut,cand sunt secretii multe e altfel..eu dau aspiratorul la minim cand il aspir...mie nu mi se pare traumatizant...mai rau e cu pompita care nu scoate nimic sau sa nu poata respira...

Eladea- ma mai consolez si eu cand aud ca nu numai la noi sunt mofturi oricum Antonia e asa incapatanata numai cum vrea ea sa fie...altfel e jale cand i se pune ei pata

Otilia-si David noaptea de 2 ori

Mergi la inceput