Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)
Raspunsuri - Pagina 8
eliza_cri spune:
NEATA
sugubna votat
Votul a fost adaugat!
(in total: 255 puncte)
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
eliza_cri spune:
sunset votata Votul a fost adaugat!
(in total: 37 puncte)
sashenca sanatate baiatului sa va afceti repede bine
gabriela eu folosesc niste ovule le bag cu cateva min inainte de act.
brocolina bine ai venit scrie repede 15 mesaje sa scapi de moderare sa te putem vedea in timp real.
va pupacim
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
lorin7774 spune:
salutare la fete
am dezertat azi..a plecat copilu mare la gradi si dupa alaptat m-am culcat la loc
deci, o cafea, ceva ???
Sun da, creste Miruna, ii cresc aripile si parca nu sunt pregatita pentru asta inca
JoAnn, la tine o sa se inamoreze la dublu...atunci sa te tii
super soare afara, poate iesim si noi mai tarziu
o zi frumoasa va doresc
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri sunset votata Votul a fost adaugat! (in total: 37 puncte) sashenca sanatate baiatului sa va afceti repede bine gabriela eu folosesc niste ovule le bag cu cateva min inainte de act. brocolina bine ai venit scrie repede 15 mesaje sa scapi de moderare sa te putem vedea in timp real. va pupacim mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele |
Cum se numesc? nu influenteaza laptele din tzitzi?
sunset_zuzi spune:
multumim pentru voturi
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
ral_eli spune:
diana.b tu ziceai ca nu gasesti clubul de pe fb. da-i un mesaj anei ca sigur e o eroare de la fb, si eu si siema am patit la fel. zuckerberg e suprasolicitat se pare si da erori
mami de Robert Petru
poze
Siuta spune:
Andreeacc, dar ce repede ati inceput voi diversificarea !Bravos pentru Ilincuta papacioasa.
Sashenka, multa sanatate lui Sasha. La voi se tin racelile in lant, dragii de voi.
Gabriella, sunt niste ovule care se numensc ContraceptM. Baga un google sa vezi ce si cum despre ele.
Am ras si nu prea la povestile voastre cu indragosteala fetelor.. caci am un feeling ca o sa mi se intample si mie cat de curand cu d'nsoara Anastasia.
Toma a patit-o zilele astea cu o constipatie tare urata.Ma gandesc eu ca ar fi de la LP pe care i l-am dat zilele trecute desi am inceput cu 20ml,40...pana la 90ml.I l-am scos si sper sa isi revina ca tare se chinuia mititelul.Acum am luat alt LP si mai stau cateva zile, apoi incerc si cu asta sa vedem ce iese.
Legat de matreata, si Toma are dar deocamdata nu ii fac ceva anume decat il spal zilnic. Poate ii trece de la sine.Oricum are o gramada de par si chiar ma gandeam ca va trebui sa ii tai macar bretonul cat de curand, ca ii intra in ochi.
Vroiam sa va intreb : voi de cand ati inceput sa mai tineti copilasii ridicati la 45 de grade? Al meu e asa de curios sa vada lumea dar nu prea are cum de la orizontala.
Ma duc la copii caci Anastasia tocmai ii povesteste lui Toma ca e o gaura in cer si azi nu ies afara asa ca trebuie sa se distreze impreuna( nu stiu cum, ma duc sa aflu )
ana_vio87 spune:
si asa cum nu mere Fb'ul am revenit pe forum ... am can=m mult de recuperat... ca am ramas pe lacap 17... asa ca revin mai tarliu:*
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele sa ne votati si pe noi va dam cate un pupic Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) Doamne ai grija si de noi |
eu am votat si o sa mai votez, haideti felete pe luna aprilie sa fie Alexia in calendar, si in mai cine se baga? ca daca tot ne obisnuim la vot sa facem un calendar de ursuleti... va bagati?