Prietene la bine si la greu - 114

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

poate cineva oare va rog sa copieze "ce mai papa copii nostri" de pe prima pagina intr-un mail, eu nu pot deloc sa accesez multumesc

multumesc

Bubu mult mai bine, scapat de febra ramasi prieteni M

revin

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

ai incercat sa intri cu userul comun? ca la mine merge

ce ma bucur ca e bine Bubu si ati trecut peste asta

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

incercat, se deschide insa nu pot vedea decat micul dejun, daca dau scroll imi apare nu stiu ce fas de mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

incercat, se deschide insa nu pot vedea decat micul dejun, daca dau scroll imi apare nu stiu ce fas de mesaj

ti-am dat share, sa-mi zici de ai primit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu printre 2 alergaturi, am reusit sa ajung azi in parc unde ne-am intalnit cu Matei, care a crescut mult de cand nu ne-am vazut si face tot felul de chestii , inclusiv www.youtube.com/watch?v=njtni9T5uYs" target="_blank">mangaie copilasii pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

astazi eram asa mandra de mine...ma vedeam un fel de Jamie Olivier de Rahova.... m-au adus mucosii imediat cu picioarele pe pamant... tot ce le-am pregatit a fost cah ( si pui cu curry, si burgerii chiar si iaurtul cu menta) mai bune au fost urzicile de ieri

asta e...am fost la plimbare tura doi si,ca si ieri,am avut parte de companie

Dragos si Eva _30.11.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

danku, cum conservi urzicile? decat oparite si tocate?

Le bag la congelator.
Prima serie am bagat-o deja facuta, adica gata de pus in farfurie, blenduite, in borcanele Nestle. Scot unul de la congelator, decongelez, incalzesc si, pac, in farfurie.
A doua serie este doar oparita. Adica am bagat la congelator, cate un ... ghem de urzici, cat sa-mi iasa vreo 2 portii, avand in vedere ca asta este un fel de mancare de seara/dupa-amiaza.
Bona a zis ca sa nu-i mai congelez facuta deja, ca poate nu sta bine cu usturoi cu tot. Ea a sugerat sa le pun doar oparite.
Nu sunt tocate (astea nefacute). Cand le gateste, baga si piciorul - Brown - in ele.

Daca o intrebi pe Pinky, ea ti-ar spune ca e mai bine s ale conservi in nasuc cu degetel cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Deci am murit de ris cit de scump e Mateiut-bebe-aztec (de la caciula) cum il mingiie el pe Iulian pe gluga . Si mi-a placut si ca inoata prin pietris
Eu azi am mai scris un raspuns lung lung si cind sa dau send a disparut si m-au apucat furiile
Vroiam sa-i spun dragei mele coquelicot ca imi pare tare rau ca o vad asa indoita si chinuita, din pacate nu poate nimeni sa-ti ia greutatea deciziei asteia. Tu te cunosti cel mai bine si pe tine si pe 'Tei ca sa vezi cum negociati situatia asta, ar fi bine sa fii sigura ca n-o sa te macine pe dinauntru plecatul in excursia asta, ca atunci mai bine pas, oricit de minunata ar fi destinatia. Eu te , ca atita pot
Mai vroiam sa o intreb pe Lumi ce face azi Alexa?
Sa-i spun duamnei licurici sa nu acorde foarte mare importanta tantrumurilor si nervisorilor Amaliei ca e doar o faza, nu inseamna ca are probleme de educatie. Cel mai important e sa fiti voi calmi, sa nu va lasati enervati de iesirile ei si atunci isi va da si ea seama ca nu asa rezolva lucrurile. Parerea mea pam-pam + un pupic
Mai stiu ca m-a intrebat dankutza niste chestii dar i-a raspuns gabitza inainte, mai am de adaugat doar ca autoarea cartii de bucate se numeste Lisa Barnes si sa-i spun gabitzei ca eu n-am pisat menta cu nimic, am tocat-o cu cutitul ca pe patrunjel dar data viitoare incerc cu piulita de usturoi sa vedem ce se intimpla
raluci pina la urma cu ce l-ai tratat pe Bubu?
floricik of, draga de Zburly. Cit mai dureaza situatia asta in care stati toata saptamina despartite?
Nu mai stiu ce si cum vroiam sa zic. Dupa cum v-a zis si many am fost la un casting de gradinita impreuna azi, eu mai fusesem la unul de dimineata impreuna cu Lila. Imi dau seama ca e chestie tare complicata sa gasesti gradinita potrivita, oricum sigur ce-am vazut azi cu many nu ne-a placut niciuneia, iar ei saracuta i se facuse si cam rau dupa ce ne-au pus sa ne urcam pe o scara d-aia tip melc pina la etaj. Vlad este in continuare o minune de baietel, incredibil de vorbaret si fireste neasemuit de chipes M-am simtit tare vinovata ca saracutul de el se bucurase asa tare ca l-am dus la copii si multe jucarii si apoi l-am smuls de acolo cind am terminat vizita si l-am pironit in carucior, era asa de dezamagit...
Ma duc la ale mele, va pup si va doresc o noapte cu somn lin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si eu tot cu cutitul am tocat menta.... ce a mai ramas in pachetel am bagat la congelator...altfel nu am stiu cum s-o "conserv"

multu Danku de explicatiuni

Matei si Santi sunt adorabili....

Ma duc la nani..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

astazi eram asa mandra de mine...ma vedeam un fel de Jamie Olivier de Rahova.... m-au adus mucosii imediat cu picioarele pe pamant... tot ce le-am pregatit a fost cah ( si pui cu curry, si burgerii chiar si iaurtul cu menta) mai bune au fost urzicile de ieri

asta e...am fost la plimbare tura doi si,ca si ieri,am avut parte de companie

poze

multumim frumos pentru poze, foarte reusite

data viitoare poate lasam comoditatea deoparte si luam aparatul sa facem si noi niste pozici

fetelor, vreau sa va zic ca eu una am ramas "interzisa" cate poate face mamica de gemeni gabitza, adica pe langa faptul ca iese singurica cu ei afara si ii supravegheaza foarte vigilent, le mai face si atatea feluri de papica buna, si mai face si pozici printre multe altele! Jos palaria!

pe mine ma trecusera transpiratiile cand i-am dat jos din carucior prima data pe amandoi si au taiat-o ca potarnichile, unul intr-o directie si celalalt in alta, Emi mai avea putin si iesea din parc, huh... mai trec biciclete, copii cu role in viteza si bubulacii in bataia pustii, Emi a luat-o la goana spre leagane, daca nu-l tinea o tanti nici nu ma gandesc ce ar mai fi fost, ca eu alergam cu Dragos in brate rosie toata sa-l prind sa nu dea leaganul peste el... vai di mini ce greu mi s-a parut! Noroc ca a aparut gabitza si a varsat sacul cu jucarele in iarba si s-au mai potolit si ai mei.

Mergi la inceput

Lumi, sunteti mai bine acum? Pe noi ne paste o raceala, Emi e primul ca de obicei, are mucisori si tuseste, urmeaza Dragos nu peste mult timp si dupa aia eu
Uite aici vom merge noi http://www.halkidiki.com/zinozis/index.htm cu 3 familii cu copii mici, noi am rezervat un apartament, ceilalti doar camera dubla ca au cate un copil, ei au mai fost, noi vom merge prima data. Mi-a placut ca e chiar pe plaja privata, nu trebuie sa urci/cobori scari, zona e inverzita, sunt copaci, umbra, exista restaurante si magazine in imediata apropiere.

Mergi la inceput

vaaai ce simpatici sunt Matei si Iulian!

Mergi la inceput