Prietene la bine si la greu - 114
Raspunsuri - Pagina 5
grigore_tina spune:
Gabitza scutecele sunt foarte ok.Nu am probleme su ele.Nu s-a iritat.Absorb foarte bine.Eu ii dau chilotel noaptea si il tine pana dimineata(si nu e plin).Il pun la 20.00 si azi a stat cu el pana la 10.00 cand s-a trezit.
Fata nu are decat nr. 5 (de la 12 kg).Lui Geo ii sunt un pic mari ca el are 10 kg si putin.
Pentru Buc poti sa te vezi cu ea sau te costa 3 ron coletul (indiferent de greutate) cu posta )plata prin bt)
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!
grigore_tina spune:
Licurici eu eram cu nu bebe2 d.p.d.v. financiar.Acum zic nu pentru ca nu vreau sa il neglijez pe Geo.
Ma duc sa imi spal mobila .Revin mai tarziu.
Intre timp va spun ca sunt foarte fericita.Am dat comanda pe mytoys.de de tricicleta pentru geo si era la reducere (31.5) euro iar aseara am primit cupon de 10 euro reducere la ea.Am comandat-o acum cu 21.5 euro (transportul e 15.95 euro pentru noi dar am dat cu 2 prietene comanda si am mai luat si alte chestii asa ca nu se simte).Aceeasi tricicleta la noi e fix 400 ron .
gabitza35 spune:
mersi...noi cred ca suntem pe la 12 kg,asa ca ne vor veni mai bine...
Dragos si Eva _30.11.2009
poze
grigore_tina spune:
Cu placere.
Cred ca tu ai intrebat be babyphone.Eu am unul de la primii pasi.Simplu,fara monitor.A fost cam 110 ron.Si acum il folosesc.Efoarte ok.Mai au in selgros unele simple la 80 ron dar nu stiu marca.
Dankutza jucarii folosite mult si mai educative:set 12 cuburi din care faci puzzle:el face turnulete;tabla de scris cu creion special (nu scrie pe altceva);galetusa cu lopatica si forme pentru nisip.Azi luam lego.Multe carticele;turn cu inele din plastic gen ala de la ikea;traco-ciocan luat de coque din ikea simulte jucarii de pus forme in ele care pot fi de asemenea trase cu o sfoara de copil(deci jucarie 2 in 1).
floricik spune:
Salutare.
Asa cum a scris si Monis am facut ieri un biznis impreuna.
Licu, imi pare rau ca esti suparata. Te cred ca fiind si gravi obosesti mai repede, rechinasa te solicita la maxim. Sigur e o perioada prin care trece...intra in contact si cu alti copii? Ca eu cu Ema am stresul asta...sa nu fie o salbatica pt ca nu socializeaza cu alti copii. La mama e un amarat de parc(Many stie) unde sunt putini copii si mai mari ca ea. Si Ema se mai arcuieste si se arunca asa pe parchet( niciodata nu cade pe covor) mai ales cand e cu noi. Nu stiu ce-i face mama, dar daca-i zice ca nu e voie la cutare lucru nu pune mana...daca zic io sau tac-su... Aaaa ca tot ma intrebai, cat stam in week-end cu ea nu vrea sa se dezlipeasca de noi. Daca ies din camera plange...probabil se gandeste ca plec.La pranz nu mai vrea sa o culce mamaie, intinde bratele spre mine doar ca problema este cu nu adoarme cu mine...sta si 1 ora asa cu ochii deschisi si iok somn...e grele... Cu agentia a mai inceput sa mearga..trimitem oferte la greu...mai greu cu cumparatul chiar daca-s tarife bune.
Tina ce pret bun ai gasit la trici. Daca mai dati comanda si sunt preturi asa bune poate luam si noi ceva.
Crissa, bafta multa maine la munci. Asteptam impresii.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
grigore_tina spune:
Floricik data viitoare cu placere.Acum am fost cu o comanda data pe graba si nu aveam timp sa stau sa astept banii.Tura viitoare ne auzim.
raluci_b spune:
poate cineva oare va rog sa copieze "ce mai papa copii nostri" de pe prima pagina intr-un mail, eu nu pot deloc sa accesez multumesc
multumesc
Bubu mult mai bine, scapat de febra ramasi prieteni M
revin
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b poate cineva oare va rog sa copieze "ce mai papa copii nostri" de pe prima pagina intr-un mail, eu nu pot deloc sa accesez multumesc multumesc Bubu mult mai bine, scapat de febra ramasi prieteni M revin mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
ai incercat sa intri cu userul comun? ca la mine merge
ce ma bucur ca e bine Bubu si ati trecut peste asta
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Salutare la ceas de seara,
Azi am iesit la plimbare dupa mult, mult timp. Am fost cu Vlad si Lili fara Liluta, a fost tare fain si relaxant ca am iesit din casa. Am fost la vizionat o gradi, eu am fost dezamagita, dar Vlad nu. Cum am intrat in prima sala de joaca, parca era acasa, nu a vrut sa mai mearga cu mine, l-am lasat si l-am gasit tot acolo cu doua jucarii in mana, fara basca si desbracat, adica in elementul lui. Si ca tot am zis ca nu face crize, a facut azi cand am plecat de la gradi. Dupa ce l-am pus in carut s-a mai tanguit vreo 10 min. Si ca un non cra-cra a invatat sa deschida sigurantele de dulap (tigex) si insira tot , nu stiu ce am putea inventa sa tinem dulapurile inchise.
mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!
grigore_tina spune:
Many sertarele se insira si la noi.Dulapurile sunt legate cu ciorapi(sa nu radeti).Dar macar pe aia nu-i desface