Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
noi avem si patut pliant pe care il vom folosi pt cand va incepe sa stea in fundulet sa se joace, p post de tarc. si unu din lemn de care sunt ff multumita. a inceput sa se intoasrca p latu patului si asa k am pus aparatori prinse bine sa nu poata baga picioarele.
si eu mai am dunga aia p burtica, dar "jegu" a disparut de cand am nascut aveam si in zona buricului si sub sani. acu e curat.
cu paru ma confrunt si eu, doar k e blondut si nu se prea vede dar tot ma deranjeaza
Mayane tare ciudata dr la care ai fost. cum frate cu 2 caciuli groase??? apa filtrata??? pai ce imunitate isi face copilu ala dc il protejezi asa??? p vremea ei existau filtre ??? mama ei asa a crescut-o??? cred k vrea sa mai faca niset bani p spinarea pacientilor si nu stie cum.
cu operatia nu am nimic dc o ating, deja a inceput sa se retraga usor usor. doar acu cu schimbarea vremii mi-a dat niste junghiuri urate p int de am zis k mor. acu e bn
cu colacelu nu vad ce rau i-ar putea face.. k doar o tine la suprafata. greutatea nu se duce in jos sa forteze coloana. iar dc ii bagi in apa ei oricum dau din manute si picioruse sa ramana la suprafata. eu la ultima baita cu colacelu, dupa ce l-am dat jos, tineam mana sub ea, iar ea plutea...
Stefan Tudor si Andrei!!! multe lunite inainte si sa fiti sanatosi
Missexy!!!!!
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Andutza_B spune:
Mayane, desi e treaba serioasa ce povestesti tu acolo, ai un talent in a expune faptele... m-am prapadit de ras!
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 vasilasanti, dc ii dai p singura data p zi cate o picatura in fiecare nara, nu se intampla nimic. doar 3 zile. noi nu am pus apa de mare. am pus numai ser si i-a fost mai bine, sanatate multa si sa scapti rpd de mucisori Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) sarumana de raspuns SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor |
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
AMR 7 kg
Mitsu-bishu spune:
Mayane, 4500 lei?! Filtru... industrial? Sau de care? Eu zic sa fugi mancand pamantul si sa nu mai calci pe acolo. Si da, borsul face bine la lactatie, dar si berea
Anduta, s-a discutat pe aici de Cocyntal de la Boiron, care nu se gaseste la noi, super-bun anti-colici, Colocynthis (Castravetele amar) este unul din componentele lui, este faimos in tratarea colicilor, alaturi de carbunele vegetal (alt ingredient al Cocyntal). Eu la un moment dat ziceam ca fac preparatul in casa, dar nu am mai avut nevoie. Vezi ca se gaseste cam greut, poate trebuie sa faci comanda, da' eu zic ca merita...
Btw, deeaaaa, mai esti interesata?!
Ma retrag la alaptat + muls + trebi de-astea mamicesti...
Lavi, de Conrad si Aaron Victor
Shines spune:
Andutza..da,pe la 6 sapt era amortita zona si nu simteam mare lucru acolo inafara de niste gadilaturi...insa acu s-a dezmortit zona si simt durerea..ma jeneaza si chilotul peste. dr cica s-a dezmortit si doare asa repede ca m-am apucat eu de gimnastica prea devreme.si trebuia dupa 6 luni sa fac abdomene..ete scartz.
am hotarat ca nu scot copii afara azi. ca o fi ca n-o fi,asta e.mai bine sa fiu sigura. o sa ies eu diseara la 5 la spital si dimineata la 5..ei stau cu tati.
pana una alta ma apuc de smotruit.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Mayane spune:
Daca tot imi plang durerile, sa-mi laud si bucuriile...
De vre-o trei zile fi-miu sugeeee!!!
Fara muls si pus in biberon, fara tetina de silicon peste sfarc...
Am impresia ca e pompa de vacuum si ca vrea sa ma traga toata prin gaurelele alea
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
roxx26 spune:
Gagici, am primit mesaj tipul de la care am cumparat Camilia sa-mi spuna ca a primit din nou. Daca doreste cineva, va rog sa-mi dati PM!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
mirela2 spune:
neata
mayane unde ai gasit o mama pe d-rita aia?
auzi la ea 2 caciuli, filtru de apa.....pfoaaa
unde se crede ea, la polul nord??????
eu abia le pun un fes cand ii scot afara, din ala de li se invarte pe cap si raman cu urechile goale, oricat as trage eu de el
bors o sa fac si eu si sincer as bea si o bere, din aia dulce, reds
operatia nu ma mai doare, in sfarsit
de luni zic ca sun sa fac programare pt controlul de 3 luni, dar nush de ce n am tragere de inima
copii mei dorm acum
poate termin si eu cu mulsul pana la 12, dar slabe sanse, macar sa termin pana se trezesc ei, ca tre sa le dau apoi sa mance
dupa amiaza iesim iar in parc, abia astept
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Andutza_B spune:
Mitsu-Bishu, multumesc de informatii! Cred ca voi incepe sa ii dau.
Simo, da, si pe mine ma jeneaza chilotul peste (daca e marginea lui). Totusi, tot la controlul de 6 saptamani, cand am intrebat-o pe dr ce sport pot face pentru inceput, a zis ca absolut orice, nu e nevoie sa astept... Tu unde ai operatia, poate si asta conteaza. A mea e orizontala si e f f jos, deasupra pubisului, unde trebuie sa ma epilez, vreau sa zic.(asta e alta distractie )
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Shines spune:
Acolo o am si eu Andutza,foarte jos si e destul de mica,nu sunt ''ravagii'' mari. cu epilatul chiar e prob,la inceput imi era frica sa dau acolo..acu doar cu lama asa usor peste,dar tot ma zgarie pe creier.
jumate din dunga e ok,de culoarea pielii,jumate e mai rosie asa si mai tare..acolo facusem cateva cosulete din alea de puroi..dar s-au vindecat. eee..trece.
chiar Bebelu..imi mai zicea cineva ca de la schimbarile de vreme doare si inteeapa rau acolo de nici nu-ti dai seama de e uterul sau operatia la suprafata.
am ramas in pom..roxx,pentru ce e camilla? dinti sau colici ?
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)