Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Dragelor, ma declar oficial panicata - mi s-a rupt o alunita maricica de pe spate, vine undeva chiar sub sutien, si acu cum port sutien zi si noapte probabil s-a frecat pe acolo. Cand am facut dus am gasit pete de sange pe sutien, altfel n-as fi observat. Am vazut apoi in oglinda, s-a ciupit binisor. Am pus un urgo maaare sa nu se mai frece, macar pana se cicatrizeaza acolo.
Am citit numai nenorociri pe net...cica astea traumatizate au risc marit de evolutie spre melanom malign. Brrrr. Deci ar trebui mers la medic. Unul bun, nu d-ala de sare cu bisturiul pe tine in doi timpi si trei miscari. La faze din astea se face si biopsie. Urata treaba, nu-mi plac lucrurile astea. Deci, ma intereseaza un dermatolog bun, care sa lucreze eventual (si) la o clinica privata. Mi-e sila de spitale si spagi. Sugestii?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Roxx, mie imi recomandase cineva care lucreaza la Medlife pe Chelemen Miruna / Medlife Grivita. Nu stiu insa sa-ti spun cum e, ca n-am mai ajuns la ea.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Tunde, nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar te inteleg. Eu ma mir zilnic cum reusiti voi mamicile cu doi copii sa va descurcati.

Si spor la invatat! Eu am inceput anul trecut un curs de mgmt, insa nu sunt in stare sa invat pentru examen, asa ca l-am amanat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am adormit si eu bebeloiul ! wow simo felicitari pt oltenash ! isi tine suzeta singur ! al meu nu o vrea nici daca i-o tin eu. nu stiu ce sa fac cu el, s-a invatat sa adoarma la tzatza.asta seara am incercat din nou sa il adorm cu suzi...ia suzi in gura si gangureste asa,o scuipa, cum il iau din patut si bag tzatza, gata, adoarme instantaneu ! sper sa reusesc sa il fac cumva sa adoarma singur....
roxx nu e de glumit cu alunitele, nu stiu nici un dr dermatolog, dar sigur te va sfatui cineva pe aici...trebuie sa mergi neaparat
fluturas printesuca colicioasa !
tunde liber la ha ? felicitari ! baga mare, mai uiti putin de stres si oboseala...te cred , cu 2 copii , eu abia fac fata cu unul sa fac si mancare, sa mai am timp si de mine. pe mine cand ma iau pandaliile ca nu am timp pt mine, sau sa fac papa, ma gandesc la voi ,mamicile cu 2, si imi trece. cel mai des ma gadesc la mirela cum se descurca ea cu gemenii, si gata, ma linistesc.
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat! ma bag la dus, la epilat, maine dim ma duc la probat rochii de mireasa !sa imi tineti pumnii sa imi vina bine una din rochiile care vi le-am aratat! va noapte buna

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, bafta maine cu rochiile! Te asteptam cu impresii!! (eu am si o tona de poze de la probe, al meu saracu zacea pe niste canapele, il lua durerea de cap ca mie nu-mi convenea nici o rochie si facea poze de zor...)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Simo, felicitari pentru progresele lui bebe. E super. De maine, gata, fac si eu instructie cu al meu sa-si tina biberonul, ca sa va intrecem :)

Si mie imi dau lacrimile la fiece progres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Neata, poftiti la cafea!
Iei, e prima oara cand reusesc sa fac asta! Si sunt si pe alt fus orar..
Deci bubu se foia de zor, ma sculai, facui bibe. Si purcelu' doarme linistit si io-i stau cu bibele la cap. Bun s-asa...
Azi am planuri mari dupa-amiaza, ma duc la shopping. Caut un ibric, pe asta de-l am acuma l-am prapadit ca l-am uitat vreo 2 ore pe foc.
In ultima perioada tot am facut prostii d-astea, sper sa nu dau foc la casa. Mi-e un sooomn, cred ca si 3 zile non-stop daca dorm si nu recuperez.
De azi cica intru la cura. Primul pas e fara dulciuri, sper sa reusesc, mananc parca sunt posedata, vorba cuiva d-acilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

ooo Anka..bun cafeiul
bafta cu slabitul.
eu mai am 200gr cica in plus..asa zice cantaru meu.
inca o zi ca ieri si sunt pe minus,da nu ma plang.
am facut cursa obisnuita de la 5 la 7..m-a si relaxat putin in masina cu muzica,traficul a fost lejer.
bubu mic s-a culcat la 9 si s-a trezit la 5,apoi acu la 7 a papat si somn iar.
buba mare inca doarme,a ratat trezirea de la 6 sa ne trimita sa dam mancare la curci
asa ca mai bag cornul in perna o ora.

apropo..pana la urma iesiti azi cu copii afara sau nu? referitor la stratul de ozon ?

sa aveti o zi frumoasa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata fetilii!!!

Am intrat de pe tel ca bubulina mea doarme si nu vreau sa o trezesc.asa ca rasp la cine imi aduc aminte ca abia am facut si eu ochi;)

fluturas imi pare rau ca va chinuiti cu colici asa urati. Dc dai drumu la aspirator sau feon nu se mai linisteste?noi am avut perioade cand stateam cu ele in priza ore numai sa nu o vad cum se chinuie si asa mai dormea

simo cum rezisti mami si cu copii si cu soacra? Jos palaria. Si mai ai putere sa stai si cu noi de vb. Esti tare ce sa mai.

Carmen bafta multa azi sa gasesti rochia perfecta. Te asteptam diseara cu poze

si noi tre sa mergem zilele astea la eco pt sold. Sper sa fie bn. Pediatra asa a zis k nu sunt probl. Dar eu stiu...

Na ca nu mai stiu ce s-a mai vb.

Aaa cu iesitu azi. Chiar nu stiu ce sa facem, sotu a tot citit aseara p net, ca nu avea somn, si cica zilele astea ar cam trebui sa evitam iesitu cu bb. Chiar nu stiu ce sa fac. ;(

pupici tuturor. O sa intru mai incolo de pe pc. Sa aveti o zi frumoasa

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata tuturor

SIMO ce fain ca isi tine singurel suzetica! ce domnisor mare s-a facut el! ah, ma tot minunez ce perioade frumoase traim fiecare dintre noi, si dupa aia bazai ca ce repede trec si maine-poimaine incepem cu "ba nu! nu vreau"
stiu ca e si asta o forma de baby-blues, dar eu una am ramas setata pe "drobul de sare" al timpului, cum o sa treaca si nu se mai intoarce. deprimant, stiu!

TUNDE normal ca te intelegem, dar toate suntem super-mame, cu unul, cu doi, cu 4 (lili_g), cu gemeni... incercam sa le fim pe toate dar ideea e sa nu ne stresam cand nu ne iese totul intr-o zi
iar ideea cu un masaj, ROXX, nu e de neglijat. chit ca-l face tati, ca e mai ieftin si mai romantic... pentru cine are voie

CARMEN mult succes la probat rochii!! ce zi frumoasa...
sa fie cu spor!

ROXX am o prietena care e mereu atenta cu tot in ce priveste sanatatea si foaaarte pretentioasa, si care a mers o vreme la un dermatolog (zice ea, printre cei mai buni) care ii prescrisese nu stiu ce demachiant si masca de fata perfecta pentru tenul ei, ma rog. ideea e ca o s-o intreb astazi cum il cheama (mi se pare ca era la Elias, dar ar trebui sa aiba si cabinet privat...)
ma interesez si iti spun. poti sa incerci, ce pierzi (vorba babei cu alaptatul sub usa la ceas de seara)

revin

AMR 12 kg

The mediocre teacher tells.The good teacher explains.The superior teacher demonstrates.The great teacher inspires

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

asssaaaa

am revenit cu un... SONDAAAAJ
serios, am nevoie de parerile voastre SI la faza asta.
aveti deja cumparat sau in plan de a cumpara patut pliant de voiaj, din ala cu plasa?

as vrea sa il iau pentru ca incepem sa ne mai miscam si noi din casa in casa, si nu as vrea sa doarma asta mic cu Flavia in pat, sa-i care vreo scatoalca in somn, si sa aiba patutul lui...
am vazut unul care imi face cu ochiul la Moonlight, ABC design...

mai aveti pareri?
va foarte multumesc

AMR 12 kg

The mediocre teacher tells.The good teacher explains.The superior teacher demonstrates.The great teacher inspires

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput