Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(18)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu ZIKI, unde e baiatul? Ca eu nu intru pe FB (uite asa, nu vreau io sa dau raportul unuia care trebuie sa ne stie pe toti... Da, in capul meu FB e o conspiratie, un fel de securitate care-si culege gratis informatiile pe care le punem noi de bunavoie)... Pup, Gabi |
SUBSCRIU !!!!!!!
Mami de
![](bebic.gif)
AMR 18 kg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anka-maria spune:
Io am spalat licuriciul azi la masina de spalat. N-are nika, a supravietuit. Numa' sa nu-l bagati la uscator.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariana2005/ariana2005.jpg)
ariana2005 spune:
..dupa o absenta destul de lunga..de citit v-am citit aproape zilnic insa de scris..putin mai greu..
despre noi..colici nu are, decand ii dau Colief, nu fac reclama, dar il recomand din suflet mamicilor cu copii coliciosi, mananca la 2-3, iar cea mai recenta realizare..azi noapte nu s-a trezit deloc.. a dormit de la 22 pana la 6 dimineata..in rest, ne bucuram de vremea frumoasa si iesim la plimbare cat de mult putem..
citesc putin din urma si mai revin
fluturas2010 spune:
Roxx..foarte frumoasa Catalina..
cat despre produsele pentru colici sincera sa fiu daca sunt colici adevarati nimic nu are efect..eu am acum fix 6 produse pe terminate..degeaba..si prietene care au bebelusi de varsta Clarei imi spun sa au ba Sab Simplex, ba Infacol, etc..ca la ele a mares super..si eu le arat ca am cand ma viziteaza..deci copii lor au minicolici si functioneaza orice..
astazi a urlat Clara de la 3 la 6 de plangeam eu langa ea si mama si catelusa si sotul prin telefon..nimic nu functioneaza, nici pozitia in brate, nici plimbatul, nici leganatul, nici biberon, suzeta, san..refuza tot si urla...
sper sa treca ca nu mai putem sa o vedem cum se chinuie si nimic nu ii distrage atentia..
roxx26 spune:
LORI, nici io nu spal ma toate jucariile! da zornaitoarele alea Lamaze sunt pe post de sosete, vin in contact direct cu pielea copchilului, cred ca d-aia se si spala!
Zumba mi se pare f ieftin - 120 abonament lunar, 8 sedinte, de 2 ori pe sapt, sambata si duminica, pe la Aviatorilor - acilea langa noi
MIMO, pe ala nu l-am spalat, doar am dezinfectat inelele de plastic.
LUCIA, n-are nimic daca se inroseste / intareste, se intampla, e unul din efecte. da cu Lioton gel, zice bine LORI
Am primit pozici de la botez! Yupiiii Bag nasul in ele si apoi ma laud si pe aici
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
acum am venit de afara
plecati de la 5
ne am parcuit, ne am dat cu caleasca pe bulevard
am ajuns acasa cu ei, i am dezbracat, i am parcat in patut cu bibele in gurita si dorm......e si geamul pe batant, asa ca au impresia ca s afara in continuare
iar ne sare baia, dar sunt schimbati de hainute, pampersul nush daca au facut un pipi chiar doi; asa ca daca o fi si o fi, facem baie si la noapte, asta in cazul in care nu mai au chef de somn
sper sa doarma ca sa dorm si eu ca asa ma dor niste talpi
dar deh, asa mai slabeste si mami si se plimba si baietii
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturas2010 Roxx..foarte frumoasa Catalina.. cat despre produsele pentru colici sincera sa fiu daca sunt colici adevarati nimic nu are efect..eu am acum fix 6 produse pe terminate..degeaba..si prietene care au bebelusi de varsta Clarei imi spun sa au ba Sab Simplex, ba Infacol, etc..ca la ele a mares super..si eu le arat ca am cand ma viziteaza..deci copii lor au minicolici si functioneaza orice.. astazi a urlat Clara de la 3 la 6 de plangeam eu langa ea si mama si catelusa si sotul prin telefon..nimic nu functioneaza, nici pozitia in brate, nici plimbatul, nici leganatul, nici biberon, suzeta, san..refuza tot si urla... sper sa treca ca nu mai putem sa o vedem cum se chinuie si nimic nu ii distrage atentia.. fluturas mami fericita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI |
off, tare rau imi pare de buburuza ta
ai pe cineva in Israel, sa ti trimita GALICOL BABY
azi am aflat de el de la un amic de al sotului
are si el o buburuza si cu asta i au trecut colicii
la o adik vb eu cu el si il pun sa mi trimita mie
nush cat costa
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Gata..imbaiat,masat si culcat copii..dorm bustean.
eu mi-am luat un codru de paine si bidonu de lapte si forumesc...altceva nu pot papa..nu inteleg de ce mananc paine la ora asta cand eu nu mancasem paine de 2 sapt dar asta e.
am o veste suuuuuper buna : bebele meu isi tine singur suzeta am stat ca blegii langa patutu lui juma de ora sa vedem ce face..prima data am zis ca din greseala..dar nuuu,ii cade,o ia si o baga in gurita..apoi pune ambele palmite peste ea sa nu mai cada..e criminal,ne-am topit. orice progres al lui pentru noi e sarbatoare mare care se lasa cu lacrimi.
de vreo cateva zile isi tot bate prietenii de la carusel,l-am legat cu o ata sa vina mai jos,cat sa ajunga sa il atinga..si zilnic a exersat cu ele,le prindea..le dadea drmul,le dadea pumni sa faca galagie..si tot asa.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
de doua zile il pun si in centru de joaca...si acolo prinde toate jucariile..cred ca l-a ajutat mult sa isi coordoneze mai bine miscarile.chiar daca stangaci..dar isi atinge tinta dupa cateva incercari.
Fluturash..imi pare tare rau ca plange micuta asa. stiu ca nimic nu functioneaza pentru ca asa e si la noi.
cred ca iar nu ii mai dau nimic de colici pentru ca a inceput sa vomite rau de doua zile si iar face greva foamei de innebunesc deja.
noi il mai linistim cu feonul,cand aude zgomotul se mai calmeaza..il mai tinem si catre burtica putin cat sa incalzeasca..si suzeta mai merge. dar nu in crizele alea mari,atunci nimic-nimic..stam si plangem cu el si avem 3 luni jumate
Shines spune:
Lori..ma ispitesti rau cu dulciurile..noroc ca nu ma bag gatesc orice de pe planeta asta pentru oricine,imi place f mult sa gatesc..dar la prajituri nu ma bag,inafara de clatite si chec..nu imi place si nu am rabdare
Lucia..si la noi s-a inrosit zona cu vaccinul..vreo doua zile. noi am facut infanrix,deci nu cred ca are legatura,e intepatura in sine..unii copii sunt mai sensibili la piele altii nu.
Tuuuunde bv voua ca va plimbati
Mami de Arianna..te asteptam mai des.
Ziki..vazut zambetul lu barbatelu tau,ff frumos si expresiv
Lori..da,asa mi-a zis si mie la piscina,ca nu va sta mai mult de 20 min..a stat 15 si gata. in schimb mi-a zis ceva socant..colacelul ii va afecta coloana pe termen lung din cauza raportului de greutate intre gat-coloana-picioare. nu am inteles prea bine sincer,mi-a explicat ea ce si cum. faza e ca eu nicaieri nu am auzit sa fie contraindicat colacul..ci din contra. acu ma apuc maine de intrebat alti doctori..ca m-a pus pe ganduri si macar sa ma lamuresc.
Dunga aia neagra o am si eu..e mai pala asa,dar tot se vede. in schimb pe mine ma doare operatia daca ating..zici ca e zona iritata,e super deranjant, a mai patit cineva ?
Irina
Angie..unde umblasi azi ?
gata..ma duc la somn ca ma trezesc iar la 5 si fac curse.
aaa..dupa toata alergatura asta..maine imi aleg si platesc cateva ore de relaxare pentru duminica la centrul asta unde am fost cu cami azi..e vb de spa,masaj,fitness si inca ceva..da am uitat. 4 ore in total..nu stiu daca ma tine,da ma chinui eu,ma sacrific cumva
nbuna