Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana HAi sa va zic un banc bun insa real... O prietena imi zica azi ca o colega de-a ei merge la 18 s la dr la Bucuresti la control.. Ii zice dr stiti ce aveti baietel sau fetita? tipa nu.. pai aveti sanse 50 % sa fie fetita.. Felicitari ... M-am super distrat, oripilat si socat in acelasi timp... 17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
:))))))))))))))))))))))))) ce tare !
Oricum e mai bine decat la nasa-mea care pe toate cd-urile avea scris Eduard, haine verzi , cos, carut albastru si s-a nascut fetita
Oana
14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
:))))))))))))))))))))))))) ce tare ! Oricum e mai bine decat la nasa-mea care pe toate cd-urile avea scris Eduard, haine verzi , cos, carut albastru si s-a nascut fetita Oana 14+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
ioii...
de asta e bine sa mergi in paralella doi doctori
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
oanaiasi spune:
sa va povestesc ce am facut cand a nascut nasa-mea???
M-a sunat , dupa ce a nascut ca ii era foame. sa ii aduc ceva de mancare. Si eu o intreb in telefon :ce face Edi?
ea: nu e Edi , am nascut fetita.
eu : bine , pa
si inchid telefonul, pac! (am socat, nu ma asteptam si am reactionat ca 
Stau 3 minute , ma reculeg si o sun , imi cer scuze , ii zic felicitari si inchid din nou
Mi-am revenit de-a binelea dupa vreo jumate de ora...
Oana
14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
May3 spune:
felicitari pentru fetite 

anca, da am extremitatile reci de felul meu.
mie numai la dus mi se intampla sa ma invinetesc. in rest sunt ok.
mai stie cineva ceva de annare?
ultima data zicea ca a sangerat si i-au dat injectii.
sper ca e bine.
13+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
DEci.. in gmail, in agenda putem sa ne trecem datele..
Eu mi-am pus mailu, telu, si in note am pus DPN, cand voi stii ce ascunde burtoasa o sa pun ce e , dr si clinica dupa ce aflu si eu ![]()
sanatos !
inutsa spune:
Ia trageti un ochi www.youtube.com/watch?v=C94e5pVEeVs&feature=player_embedded" target="_blank">aici.
Si fiica-mea s-a tavalit pe jos de ras cand a vazut 
de
si
14+
camady spune:
Seidana mi-am prins urechile in agenda de la gmail.Te rog sa-mi stergi postarea aia cu mami de razvan gabriel, daca poti ca eu nu stiu cum.
Am adaugat si eu in lista datele mele.
17+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady spune:
Fetelor cred ca v-am indus in eroare.M-am uitat mai bine acum pe rezultate si am vazut ca bebe masoara cap fundulet 11,09 cm . Probabil 16,7 e cu tot cu picioruse.
17+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Fetelor cred ca v-am indus in eroare.M-am uitat mai bine acum pe rezultate si am vazut ca bebe masoara cap fundulet 11,09 cm . Probabil 16,7 e cu tot cu picioruse. 17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori |
pfiu...m-am linistit.. de la 20 S se masoara cu tot cu picioruse

Si gata rezolvat mami ... in gmail

sanatos !
racheel spune:
Camady, felicitari pentru pasa 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
17+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!