Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Mersi seidana, deci ma duc direct la med de familie, ce recomandare mai imi trebuie de la med daca am dosarul de risc nu?
si mai vroiam sa spun ceva ,dar am uitat:( imi aduc eu aminte

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Da oana maine.. da numa vineri va zic... ... am prg maine seara , e acu depinde si de bebi poate nu osa vrea sa ne zica
Am putea face listuta... si si cu nr de tel... ca sa nu stam pe ace cand nu ne auzim multe zile

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

aaaaaa si Seidana,ce crezi? avem aceeasi data de conceptie

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Mersi seidana, deci ma duc direct la med de familie, ce recomandare mai imi trebuie de la med daca am dosarul de risc nu?

Zubi, mami17+
minunea mea

pai tu ai recomandarea ( prognosticul initial.. adica diagnosticul... au neuronul meuu)

Mergi la inceput

Citat:

aaaaaa si Seidana,ce crezi? avem aceeasi data de conceptie

Zubi, mami17+
minunea mea

Zubi or fi gemeni... ... oare aceeasi ora ?
No sa vedem care e prima la cracit si urlat..

Mergi la inceput

Aaa...

v-am zis ca am schimbat numele la bebe...
nu mai vrem nici Luca nici Victor...
acum lupta se da intre Alexandru si Andrei...
parca vad ca noi gandindu-ne la baiat, iese fata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Zubi, mami17+
minunea mea

pai tu ai recomandarea ( prognosticul initial.. adica diagnosticul... au neuronul meuu)

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Eu deabia m-am reglat cu burta.........naspa senzatii.Acum parca ma cam ustura in gat.Am fost racita si in ian.si in februarie........ar fi prea mult si in martie.Sper sa fie doar o senzatie.
Despre bebe............Are 16,7 cm, 150 bpm, 183 g.........si e fetita 100% spre bucuria sotului.De acum trebuie sa incep si eu sa ma obisnuiesc cu ideea.
Partea mai nasoala e ca placenta imi acopera colul uterin, insa dr a spus ca e prematur sa spunem ca acolo va ramane si ca sa mai asteptam.
Mi-a luat sange ptr triplu test.Rezultatele pe 5 aprilie.

Jade ma bucur ca ai dat un semn de viata, chiar eram ingrijorata.Cum a vazut dr.colul tau scurtat? Eu raman la aceeasi dilema.Mie imi face doar eco nu si consult si nu stiu daca vede lungimea colului, daca e inchis sau deschis.
Va pup.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.
Eu deabia m-am reglat cu burta.........naspa senzatii.Acum parca ma cam ustura in gat.Am fost racita si in ian.si in februarie........ar fi prea mult si in martie.Sper sa fie doar o senzatie.
Despre bebe............Are 16,7 cm, 150 bpm, 183 g.........si e fetita 100% spre bucuria sotului.De acum trebuie sa incep si eu sa ma obisnuiesc cu ideea.
Partea mai nasoala e ca placenta imi acopera colul uterin, insa dr a spus ca e prematur sa spunem ca acolo va ramane si ca sa mai asteptam.
Mi-a luat sange ptr triplu test.Rezultatele pe 5 aprilie.

Jade ma bucur ca ai dat un semn de viata, chiar eram ingrijorata.Cum a vazut dr.colul tau scurtat? Eu raman la aceeasi dilema.Mie imi face doar eco nu si consult si nu stiu daca vede lungimea colului, daca e inchis sau deschis.
Va pup.

16+si mami de Razvan 7 anisori

uff ce ma bucur sa te vad.... Ma bucur ca fetita e bine... ce frumos o sa ai un cuplu.... cum ii zice de e fetita? Victoria?
e mare bebelica.. eu ma asteptam la 17.6 sa imi zica ca are max 15.. nu mai am rabdare...
Deci pt col ma cauta inauntru.. aham... doctor nou.. neaparat azi la epilat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana , eu votez pentru Andrei!

Camady, ce bebelusha mare ai ! Felicitari! acum ca ai aflat sigur ca e pasa nu ne dai si un nume pt domnisorica?

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput