Puiuti de Sept-Oct 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Anca, eu merg la Luci la Gallenus, nu e ca banii sunt o problema si de asta nu am facut torch-ul. Nu l-am facut pt. ca nu mi-a zis luci. Oricum, ma mai linistesc cand aflu ca mai sunt care nu l-au facut

Am facut in sapt a 12+ - a si db testul si a zis ca rezultatul e ok, dar nu a zis nimik de triplu. Adica a zis ca nu mai trebuie facut. Voi faceti si triplu indiferent de rezultatul la db test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ma scuzati ! am citit acum ce e ala Torch . :)))) am facut analizele alea inca din primele saptamani.

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Loredana, deci avem mamica de Arcadia. Foarte tare!

Seidana ...e destul de urata situatia ...iar bancile - ce sa mai vb- te jupoaie de viu...

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

oana nu e nimic f special la Arcadia. preturile la consultatii/ecografii sunt aproximativ aceleasi cu cele de la cabinetele particulare din Iasi. noi am ales sa mergem la un doctor angajat Arcadia in speranta ca vom reusi sa nasc acolo pentru a scapa de stafilococul auriu de la Cuza-Voda si locuim f aproape de spital. iar in privinta preturilor la nastere in prezent sunt comparabile cu cele de la Cuza-Voda ( om vedea daca nu se vor schimba intre timp treburile ). nasterea naturala fara anestezie epidurala ne-ar costa dupa grila actuala de preturi 2300 lei, iar cezariana vreo 3400 lei. din cate am aflat la o nastere la Cuza-Voda prin cezariana (cu rezerva) se da cam 2000-2200 lei. deci diferenta nu este FOARTE mare.

Lori 18+

E un pic fortat pretul asta de 2000-2200 ron . E mare . la o nastere naturala se da undeva la max 150 eur iar la cezariana 1500 ron e deja mult. Rezerva te costa 50 ron pe noapte ...deci un 200 ron pt 4 zile. Cu totul ajungi la un maxim de 3000 ron dar pt o cezariana. Nastea naturala e undeva in jumate daca nu mai putin.

Uite chiar aici pe forum o discutie despre asta :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156030

Acum observ cu stupoare cat de mult am exagerat eu preturile. Ce darnica sunt

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Seidana, eu cred in reincarnare. Am idei mai ciudate despre natura si om, dar budistii cred in reincarnare de mii de ani, si cultura lor e mai veche decat a noastra cu muuult.
De asemenea cred in karma, si in wa (linistea interioara). Si tot asa cred in al XX-lea simt, extrasenzorial, care ne zice muulte, dar nu stim sa-l citim. Care tie iti zice ca poate e baiat si poate are ceva de la fratele tau. Si daca va fi fetita, tot de la el vine, ca reincarnarea se poate face in orice altceva.
pentru tine si durerea ta.

12+

Bijuteriile mele

iti multumesc..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Unde se gaseste uleiul asta de migdale???????
off Seidana ce mai zici si tu Doamne,parcavorbesti din filme..ma faci sa si plang, intotdeauna ne gandim apoi ca daca..daca...sau de ce atunci ai fost grabita si uite asa,dar toate au un rost... ( saru'mana pt raspuns )

eu cu centura de siguranta o sa fiu foarte aspra....asa sunt cu toti copiii care se urca la noi in masina, chair si copii mai mari de 10 ani,am o obsesie..o verisoara si-a pierdut unul dintre copii, avea 2 ani, si dormea in scaun de copii, iar fratele sau,care era mai amre,10 ani,statea pe bancheta,si ea a oprit masian,ca i s-a parut ca ala micu doarme prea chinuit in scaun, si l-a pus pe bancheta, si l-a mutat pe cel mare in scaunel, si la cateva minute, s-a rastrunat cu masina intr-o curba, si ala mic de 2 ani normal ca nu stia el sa se tina de ceva si a zburat pur si simplu, a murti pe loc..daca nu ii schimba, poate cel mare avea putere sa se tina de ceva....imi pare rau ca va pov d'astea, dar noi de atucni suntem chair obsedati cu copiii si centurile

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi asta e tragedia vietii noastre.... insa ar mi fi, dar toate greselile, loviturile , lacrimile, m-au facut mai buna ( sper), si mai inteleapta

Ulei de migdale incearca la magazinele naturiste sau plafar..

Acu vb cu o prietena si ma informez in leg cu nasterile in cluj

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hopa si eu ! Am fost la dr, a zis si el ca e f bun rezultatul la DT, vitamine nu mi-a recomandat, a zis sa merg la tara si sa ma uit pe sub graduri, ca tare multe vitamine o sa gasesc: urzici, spanac. M-am bucurat ca nu mi-a recomandat vit prenatale doar asa, ca sa fie acolo. Oricum, analizele imi sunt f bune
Ieri m-am grabit sa ajung cu buburuza la dr de familie, si am mai mers si cu autobuzul-o mare distractie cu caruciorul, nu cu masina. Am si carat-o in brate. Asa ca acum am ceva dureri, azi mai mari parca. Am luat no-spa, sper sa treaca

oanaiasi am googalit un pic despre umiditate, dar mare branza nu am gasit. Am mai vazut pareri cu 40-50% umiditate, dar eu o consider prea mare. Noi la 30 si un pic ne simtim f bine, nu avem mucoasele uscate. In baie am avut 50 si ceva % umiditate si de abia puteam sta. 50% umiditate e ca atunci dupa ce faci baie/dus, nu te simti f comfortabil in atmosfera aia.

seidana in Italia am vazut centura speciala pt gravide. Mai tarziu centura o sa fie f incomoda, o sa preseze burtica chiar si fara frana brusca. Poate se gaseste si in Romania centura speciala. Eu deocamdata port centura tot timpul, chiar de stau in spate, daca mai tarziu o sa ma incomodeze tare, strig SOS si o sa o primesc din Italia
Nasoala treaba cu cumnata. Prietenii ti-i poti alege, rudele-ba. Nu stiam ca ti-ai pierdut fratele, imi pare f rau

dnbunny cum zicea cineva la un mom dat, am impresia ca ovulez in fiece zi, asa scurgeri abundente am. Albe, transparente, vorba ta cu mucii . E normal asa, se ingroasa scurgerile ca sa nu lase sa patrunda infectii in uter

bujo perfect de acord cu tine in leg cu scaunul auto pt copii: este VITAL! Nu este obligatoriu sa faci accident, si la o frana brusca zboara copilul cat colo, ca nu tot timpul poti sa il tii strans. Noi folosim scaunul de mici si s-a obisnuit. Boceste, tipa, treaba ei, mai bine sa boceasca in scaunul de masina decat sa bocesc eu in caz de ceva, Doamne fereste!
Si nu e chiar o fita sa iti iei scaun de copii. Daca nu iti permiti un scaun scump, sunt si ieftineli de la Primii Pasi, cu 300 lei iti iei liber un scaun auto pt copii. La noi nu e inradacinata ideea asta, ca doar, de, romanul zice ca lui nu i se poate intampla.

zubi nush cat costa uleiul de migdale in Romania, vazusem cu 2 ani in urma dar mi s-a parut scump. In alte tari este f ieftin, in Italia de exemplu e 7 euro 250 ml, care ajung pe toata sarcina. Poate gasesti pe cineva sa iti ia. Sau poti folosi cu acelasi succes ulei de masline extravirgin, e la fel de bun!

de si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

ancaro ce fain ca ti-ai facut tu blugi de gravida! Poate incerc si eu, dar nu ma pricep chiar asa bine la cusut. ceva-ceva sper sa iasa. Am blugi de gravida din comert, dar imi sunt f mari, largi. Sa vad ce blugi sacrific
Poti sa imi explici ce fel de maieu ai cusut? Ca unul normal, de bumbac nu cred ca este asa elastic cat sa sustina burta si sa nu cada blugii de pe tine.
Cu preturile de la noi... e jale. Noi ne permitem, de asta! Nush cum Dzeu in alte tari civilizate iti poti lua haine de calitate la preturi ok, iar promotiile -nu mai zic, chiar sunt promotii! Si articolele de bebei sunt ieftine si muuuult mai frumoase! Am eu un of cu asta.

de si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Ma fetiliiii
Tocmai am fost sa imi iau dosarul de risc de la medicul de medicina muncii, e stampilat,parafat de medicul de med muncii plus medicul intreprinderii unde lucrez, acuma fetele de acolo au zis ca tre sa merg eu cu o copie la ITM, si cu alta copie direct la med d efamilie sa imi dea ocncediu,ca ea o sa imi dea,si sa vin in fiecare luna la ei,adik la med muncii,sa imi puna o stampila sau ceva de genu, acuma ce va intreb eu pe voi, sigur med d efam imi da concediu, nu si ginecologul, ca fetele mi-au zis clar, sa merg la med de familie

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Inutsa , am vazut ca ati locuit prin It o vreme sau doar ati fost in vacanta. Acolo umiditatea aerului in timpul iernii sau primaverii de ex poate ajunge dimineata si la 90%. Clima e mediteraneeana si e caracterizata prin umezeala. In mod normal daca in casa nu va prieste 50% umiditate inseamna ca afara nici nu calcati

Poate e higrometrul tau stricat ...ma gandesc ...

Oana 14+

Mergi la inceput