Aloe forever living
Buna ziua mamici si nu numai!
Am 2 gemeni in varsta de 8 luni.
De curand am schimbat medicul,iar cea noua ne-a recomandat un gel pe baza de aloe pentru constipatia fetitei,pastile pentru tranzit,pentru protejarea ficatului,vitamine iar mie Multi Macka pentru reglarea menstruatiei.
Mentionez ca nu am auzit pana acum de aceste produse,dar doamna doctor ne-a asigurat ca sunt 100% naturale,fara adaosuri,conservanti sau E-uri.
Voi ce parere aveti despre aceste produse?
Multumesc anticipat
Intrebare sondaj:Aloe forever living |
Raspunsuri
CorinaDani spune:
daca nu e reclama mascata, atunci d-na dr. incaseaza bonusuri frumusele pentru recomandarea/vanzarea acestor produse, daca nu cumva chiar dumneaei este distribuitor/reprezentant al acestei firme.
va dau un singur exemplu : recent ma uitam la o emisiune a d-rului Oz, in care se discuta exact despre acest tip de produse. ca sa va dati seama cat de mult este umflat pretul produselor la noi, in SUA un litru de aloe vera costa 10 sau 18 dolari, iar la noi se vinde cu un pret mirobolant, in jur de 100 ron, daca nu si mai mult. ghici in buzunarul cui intra banii ? exact, in buzunarele celor care fac parte din acest sistem piramidal de MLM.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Fomalhauti spune:
Sper sa rezolvi problema fetitei. La mine insa bautura pe baza de aloe vera folosita tot impotriva constipatiei nu a functionat catusi de putin. Aveam probleme si foloseam un ceai de la farmacie. Am fost la o prezentare a produselor "Forever living" si, cand am auzit ce grozav e impotriva constipatiei, am cumparat gel (cred ca asa se numea) de aloe. Era un lichid (cu gust scarbos), intr-un recipient de plastic. Am oprit ceaiul meu, am inceput gelul si....m-am constipat ingrozitor.
Restul produselor nu le cunosc.
Candy spune:
Atentie, sunt f. multi medici bagati in aceasta afacere, deci au tot interesul sa recomande produsele. Ca peste tot, exista produse bune si mai putin bune la Forever, insa ceea ce nu spun ei e ca trebuie sa fii sanatos sa le poti consuma fara riscuri.
Absolut contraindicate celor care sufera de boli ale ficatului!!! Aloe produce o detoxifiere fortata, iar daca ficatul nu poate face fata, consecintele pot fi foarte grave!
makydenis spune:
Produsele in sine sunt bune, dar scumpe si cred ca dr e reprezentant Forever.
Data viitoare mai bine cere-i produse de farmacie.
ralutzy_che spune:
nu stiu ce sa spun de produsele care ti-au fost recomandate. cunosc si folosesc frecvent un spary dezinfectant si calmant de la firma asta. a fost scump dar sunt multumita de rezultate, bb s-a acomodat foarte bine cu el si imi place ca nu trebuie sa atingi rana, doar stropesti cu solutia. il folosim in caz de zgarieturi, cucuie, piscaturi de tantari.
Iaiu, mami de Alex (25.11.2009)