Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 24
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulusor77 'Neata burtici! Cristelle, multumim de cafea! Eu l-am visat pe bebe azi-noapte, era asa de frumusel!!! Avea o gurita super dulce, din aia cu colturile orientate in sus, ca intr-un zambet. Iar eu cu sotul ne intrebam cu care dintre noi seamana. Azi sunt fericita, o sa port toata ziua zambetul puiului meu in inima ![]() lulusor77 21+ ![]() |
ce fain..:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu
Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
hahhahaa ... cum vine asta? Ca doar sunt citeva luni diferenta intre noi, unde-s aia 4 ani?? .Nu stiu cum sta treaba in Ro cu testele genetice, nici in It. nu stiam pana sa avem necazul asta. SI mai bine sa nu stie nimeni. roberta - vizita cu anestezistul pt. epidurala se face de la sapt. 30 incolo, daca imi aduc eu bine aminte. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
adica acum 4 ani scriam la aceeasi odisee
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
babyblue spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cristelle25![]() 26+ cu Vlad Rafael |
si cum il veti striga, rafael sau vlad?
am o amica care il striga rafi, de la rafael.:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu
Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

.
Sarcina usoara si tie!