Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

'Neata burtici!
Cristelle, multumim de cafea!

Eu l-am visat pe bebe azi-noapte, era asa de frumusel!!! Avea o gurita super dulce, din aia cu colturile orientate in sus, ca intr-un zambet. Iar eu cu sotul ne intrebam cu care dintre noi seamana.

Azi sunt fericita, o sa port toata ziua zambetul puiului meu in inima

lulusor77 21+

ce fain..:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Petro, eu stiam ca in Ro nu se diagnosticheaza si nu se fac teste genetice pentru Charge in timpul sarcinii.
Da' sa stii ca-ti sta bine aici la noi, la odisee, ma simt si eu mai tanara cu vreo 4 ani.
Vei avea un bebelus grozav si Silvia va fi atat de mandra!

Ireth, nu are sens sa-ti faci griji, sunt foarte multe boli genetice care nu se pot diagnostica in sarcina, iar unele isi fac simtita prezenta dupa un an sau doi de la nastere. Fiecare sufletel e o minune care ni se da in grija, nu ne ramane decat sa speram ca totul va fi bine.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

hahhahaa ... cum vine asta? Ca doar sunt citeva luni diferenta intre noi, unde-s aia 4 ani?? Merci, m-ati adoptat la odiseea voastra .

Nu stiu cum sta treaba in Ro cu testele genetice, nici in It. nu stiam pana sa avem necazul asta. SI mai bine sa nu stie nimeni.

roberta - vizita cu anestezistul pt. epidurala se face de la sapt. 30 incolo, daca imi aduc eu bine aminte.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

adica acum 4 ani scriam la aceeasi odisee

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Acum am vazut ca in loc de vlad-rafael am scris vlad-andrei...In ultimul timp sunt si eu zapacita , am inceput sa uit de la mana pana la gura...sper sa treaca mai repede ultima luna de munca fara incidente prea multe

26+ cu Vlad Rafael

si cum il veti striga, rafael sau vlad?
am o amica care il striga rafi, de la rafael.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_ppk spune:

MultumescSarcina usoara si tie!

Mergi la inceput