Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Gogoshica ai PM

Adra, pai Manduca ala cam seamana cu mei tai. Cel putin mie asa mi s-a parut. Doar ca este mai robust...sau nu stiu cum sa spun.

Eu am un ring sling si wrap de la nandu. Imi plac si mie cele de la Diana, ca sunt subtirele. Astea de la nandu sunt din bumbac mai grosut...de fapt sunt tesute. Cred ca o sa raman cu ele, sa nu mai dau alti bani.

Doar ca nu stiu cum sa-l pun pe bebe mic in sling, pt ca eu l-am primit cand avea Anastasia vreo 5 luni (si in wrap am purtat-o de pe la 3 luni jumate, pt ca tunci am aflat de el si i l-am luat).

Sa stii ca este o idee buna cu pozele , cel putin pt noi pt ca avem mii de poze. I-am pozat/filmat pe fiecare cand i-am adus de la maternitate, prima baita, cand papau tzitzi, cand ii schimbam, la prima lingurita de suc de fructe,de supa..etc, la baita,prima data cand i-am scos afara....etc,etc De, aveam si oi o idee mica si fixa!

Vecinul meu de la 1, asculta de dimineata "neshte manele d'alea da haoleu inima ,haoleu viata mea", la maxim, de-mi vine sa-mi dau palme . Nu mai suport ! Imi creaza o stare de indispozitie de neimaginat!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Hai ca acum am vazut cat costa manduca ala Laaaasa Adra ca este prea gros pt purtat bebele vara ! ... Nici macar nu-mi place ! ..........

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu am tot citit de Manduca, tot felul de review-uri laudative si am dat de curiozitate, am vazut ca arata ca un mei-tai, dar e laudat ca e si mai si de comod, si ca nu te mai desparti de el. Apoi am vazut pretul si am inchis repede pagina ca m-am speriat

Eva are f multe poze, eu si aparatul suntem de nedespartit, dar nu prea sunt scoase pe hartie, asa ca albume are mai putine

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor,

Vorbind cu o prietena si ea la al treilea copil(2 luni), mi-a recomandat un site, il scriu fara www-uri sa nu fie considerat reclama(cu toate ca nu vad asemanare cu DC). Se numeste 'flylady.net', poate va va fi de ajutor.

Sanatate maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Anaemi, multumesc din suflet. Am intrat pe ele si-am ramas captivata .
Cred ca o sa-mi placa asa de mult sa-l gatesc pe bebe...!!!

Ce urata faza cu manelele Si pe mine m-ar fi suparat.

Cristina G.
21+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Savvy, Lady a mea e o scumpa si uneori nici nu mai cere afara cand ma vede ca dorm sau imi e rau
Betty si Oxidoni e f buna ideea voastra cu nr de telefon si id-urile. Multumim
Ana imi place si mie Manduca
Anamaria mi-am notat toate momentele cand ati pozat/filmat voi copiii si o sa le urmez si eu cand se va naste Junior
Krissy iti tin pumnii pt eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Eu am pus 8, 5 kg la 24 de sapt. Adra sa stii ca la tine nu se vad kg acumulate si asta probabil pentru ca esti inalta, eu's mica
Ms de sfaturi M-am uitat si eu pe manduca, dar mi se pare prea scump, voi ramane si eu la sling cu inele.
Si la mine, mai nou bebe misca doar in partea de jos, da cu picioarele intruna, sus il simt mai rar. Ultima oara avea capul pozitionat in partea dreapta, dar inca nu a ajuns sa ma loveasca in ficat, lucky me.
Krissy te asteptam cu vesti bune maine!
Gogoshica mai un pic si ne ajungi, cam asa o aveam si eu la 21 de sapt.

Maria (27 nov. 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Da. Dar eu la 21 de saptamani am pus deja 7 kg...
Inca reusesc sa ma mentin calma (le-oi da eu jos cumva dupa aceea). Atata vreme cat strumfuletul este sanatos, totul e ok.
Nu stiu daca si tati e deacord, dar asta e...

Cristina G.
21+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Carmen, ba pardon, nu mi se pare ca s-ar vedea, arati f bine si f cool, iar Maria e o dulceata cu pletele ei, asa va invidiez, si a mea e pletoasa, da o tund cu prima ocazie, ea nu sta nici cu clamite, nici cu codite

Gogoshika, eu am reusit sa slabesc, la Eva am luat 25 de kg, de la 59 la 84kg si cand avea copilul 2 ani aveam si eu 62kg. Nicio grija, slabesti, cat despre tati, deh, nu se poate sa le ai pe toate, al meu facea mistouri ca ii placea cand ma enervam, dar nu a fost nemultumit sau suparat din cauza asta

Anaemi, stiu ca exista pozitii si pentru nou-nascut la sling, eu am si wrap, sper sa invat sa-l folosesc. De data asta

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna seara la toata lumea

Astazi am avut o zi plina la munca si nu prea am reusit sa intru asa ca acum recuperez

Gogoshika ce mica este lumea acum mi-am dat seama ca esti colega de servici cu sotul meu

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput