Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
florina_g spune:
date..hm...pai ultimul cm a fot pe 25.09.2010 dar vad ca este deja trecut, am 22 de ani aproape
, pe pitic il va chema eduard si voi naste la elias cu dr ciprian pop began, cred ca asta e tot nu?
Multumesc la toate fetele de primir
e, cred ca tocmai m-ati facut sa imi treaca de acum plictiseala cronica, din cauza varstei nu prea am cu cine sa vb sa fie in aceiasi situatie.
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M o intrebare ...voi ati simtit zvacnituri in col ?...sunt contractii ?[/font=Comic Sans MS][/size=3][/purple] |
Arianna, nu te supara, dar cum poti identifica asa clar ca e vorba de "col"? Eu una nu stiu daca as putea "pune degetul" atat de precis pe o durere sau zvacnitura cand situatia e asa de alambicata
Florina_g
bine ai venit! Sarcina usoara si ne bucuram ca te alaturi noua. Stii ce o sa fie bebe? Da-ne mai multe date sa iti mai adaug la listutza de pe prima pagina.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
19+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
florina_g spune:
Bebele este un baietel tare agitat si energic, i-a facut zile fripte doctorului cand am fost la 4d ![]()
Babylicious spune:
Buna venit Florina!

Babyblue, e cineva pe lumea asta care nu iti zice sa stai calma?
Oricum...daca vei fi consemnata la pat...sper sa nu te enervezi ca nu face nimeni curat sau ceva!! Lasa-le naibii ca le faceti voi, tu si bb sa fiti bine e important, nimeni altcineva! 
si ai grija de voi!
24+ cu 
Eliza Maria
Arianna_M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Krissy
Arianna, nu te supara, dar cum poti identifica asa clar ca e vorba de "col"? Eu una nu stiu daca as putea "pune degetul" atat de precis pe o durere sau zvacnitura cand situatia e asa de alambicata Florina_g bine ai venit! Sarcina usoara si ne bucuram ca te alaturi noua. Stii ce o sa fie bebe? Da-ne mai multe date sa iti mai adaug la listutza de pe prima pagina.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 19+ cu ![]() Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |
pt k durerea este ff jos...si nu pe burta....de palpat colul nu l-am palpat ...nu sunt medic .
daca era uterul ma gandesc ca simteam pe burta o durere ceva , si crede-ma ca dureri ascutite ,stanga ,dreapta am avut si eu si sunt ff clare...ceea ce am spus eu cu zvacnitura este ceva nou pt mine , si in alta parte nu as putea spune ca este si de aceea am zis ca este colul.[/font=Comic Sans MS][/size=3][/purple]
20 +
Arianna-Maria
florina_g spune:
Arianna deci sigur nu da bebe din picioruse acolo jos?
26 +
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Florina&year=2011&month=7&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui florina_g Arianna deci sigur nu da bebe din picioruse acolo jos? 26 + <embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Florina&year=2011&month=7&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
nu este aceeasi senzatie u cea de miscare a copilului
20 +
Arianna-Maria
ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui babyblue multumesc mult fetelor pt sfaturi!!! m au ajutat f mult. mamutz, roberta, alina, ireth, baby si toata gasca![]() am mai vb cu dr meu. ce trebuie sa fac: - sa stau la pat cateva zile,dc e mai nasol, ma interneaza - sa iau no-spa de 80 mg, 3 pe zi, magne B6, utrigestan si doar dc e cazul, gynypral, o jumate de pastila la 6 ore. - sa stau calma. ma stie si el de panicoasa.. - sa sun cum e ceva naspa.dc nu, ne vedem marti la cotrolul colului. va pup pe toate! _ Babyblue va pupa pe toti!! 19+ cu Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
La inceput mi-a fost foarte greu pt ca sunt o persoana super activa de fel dar bebe e cel mai important.
M-am chinuit f mult, ca si tine pt a obtine o sarcina asa ca ma gandesc ce mare minune mi-a dat Dumnezeu ori de cate ori i-mi vine sa-mi iau campii de atata stat in pat.
Sper la tine sa nu fie nevoie, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe frumos si sanatos.

Alina
23+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
florina_g spune:
Aeianna eu spun ca mai bine stai calma nu ai dc sa te agiti, dar totusi pt linistea ta cel mai bine iti poti intreba doctorul.
26 +