Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

date..hm...pai ultimul cm a fot pe 25.09.2010 dar vad ca este deja trecut, am 22 de ani aproape, pe pitic il va chema eduard si voi naste la elias cu dr ciprian pop began, cred ca asta e tot nu?

Multumesc la toate fetele de primire, cred ca tocmai m-ati facut sa imi treaca de acum plictiseala cronica, din cauza varstei nu prea am cu cine sa vb sa fie in aceiasi situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M
o intrebare ...voi ati simtit zvacnituri in col ?...sunt contractii ?[/font=Comic Sans MS][/size=3][/purple]

Arianna, nu te supara, dar cum poti identifica asa clar ca e vorba de "col"? Eu una nu stiu daca as putea "pune degetul" atat de precis pe o durere sau zvacnitura cand situatia e asa de alambicata in zona: muschi si organe in expansiune, bebelusi jucausi, placenta care pe unde fixata, contractii mai aiurea sau mai normale... Eu simt cand mi se intareste uterul sau ca am Braxton-Hicks, sau ca e ceva sensibil/dureros prin zona, gen dureri ascutite jos, lateral, etc, dar asa de specifica nu as putea fi. Doar daca iei cumva colul la palpat si atunci stii precis ca ala "zvacneste", ceea ce eu stiu ca nu e recomandat...

Florina_g bine ai venit! Sarcina usoara si ne bucuram ca te alaturi noua. Stii ce o sa fie bebe? Da-ne mai multe date sa iti mai adaug la listutza de pe prima pagina.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 19+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Bebele este un baietel tare agitat si energic, i-a facut zile fripte doctorului cand am fost la 4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna venit Florina!
Babyblue, e cineva pe lumea asta care nu iti zice sa stai calma? Oricum...daca vei fi consemnata la pat...sper sa nu te enervezi ca nu face nimeni curat sau ceva!! Lasa-le naibii ca le faceti voi, tu si bb sa fiti bine e important, nimeni altcineva! si ai grija de voi!

24+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M
o intrebare ...voi ati simtit zvacnituri in col ?...sunt contractii ?

Arianna, nu te supara, dar cum poti identifica asa clar ca e vorba de "col"? Eu una nu stiu daca as putea "pune degetul" atat de precis pe o durere sau zvacnitura cand situatia e asa de alambicata in zona: muschi si organe in expansiune, bebelusi jucausi, placenta care pe unde fixata, contractii mai aiurea sau mai normale... Eu simt cand mi se intareste uterul sau ca am Braxton-Hicks, sau ca e ceva sensibil/dureros prin zona, gen dureri ascutite jos, lateral, etc, dar asa de specifica nu as putea fi. Doar daca iei cumva colul la palpat si atunci stii precis ca ala "zvacneste", ceea ce eu stiu ca nu e recomandat...

Florina_g bine ai venit! Sarcina usoara si ne bucuram ca te alaturi noua. Stii ce o sa fie bebe? Da-ne mai multe date sa iti mai adaug la listutza de pe prima pagina.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 19+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

pt k durerea este ff jos...si nu pe burta....de palpat colul nu l-am palpat ...nu sunt medic .
daca era uterul ma gandesc ca simteam pe burta o durere ceva , si crede-ma ca dureri ascutite ,stanga ,dreapta am avut si eu si sunt ff clare...ceea ce am spus eu cu zvacnitura este ceva nou pt mine , si in alta parte nu as putea spune ca este si de aceea am zis ca este colul.[/font=Comic Sans MS][/size=3][/purple]

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Arianna deci sigur nu da bebe din picioruse acolo jos?

26 + <embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Florina&year=2011&month=7&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Arianna deci sigur nu da bebe din picioruse acolo jos?

26 + <embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Florina&year=2011&month=7&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

nu este aceeasi senzatie u cea de miscare a copilului ...este total diferit

20 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

multumesc mult fetelor pt sfaturi!!! m au ajutat f mult. mamutz, roberta, alina, ireth, baby si toata gasca

am mai vb cu dr meu. ce trebuie sa fac:
- sa stau la pat cateva zile,dc e mai nasol, ma interneaza
- sa iau no-spa de 80 mg, 3 pe zi, magne B6, utrigestan si doar dc e cazul, gynypral, o jumate de pastila la 6 ore.
- sa stau calma. ma stie si el de panicoasa..
- sa sun cum e ceva naspa.dc nu, ne vedem marti la cotrolul colului.

va pup pe toate!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Babyblue si eu sunt consemnata la pat din 31 ianuarie si deja m-am obisnuit.
La inceput mi-a fost foarte greu pt ca sunt o persoana super activa de fel dar bebe e cel mai important.
M-am chinuit f mult, ca si tine pt a obtine o sarcina asa ca ma gandesc ce mare minune mi-a dat Dumnezeu ori de cate ori i-mi vine sa-mi iau campii de atata stat in pat.
Sper la tine sa nu fie nevoie, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe frumos si sanatos.

Alina 23+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

o sa va tinem noi de urat sa nu va plictisiti.

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Aeianna eu spun ca mai bine stai calma nu ai dc sa te agiti, dar totusi pt linistea ta cel mai bine iti poti intreba doctorul.

26 +

Mergi la inceput