Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Babylicious, multumesc frumos!

Theo 24+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui thaimeed

Hello

Am venit de la eco! Bebelina e bine si maricica... are 733g si e mai mare cu 3 zile! Azi oricum a fost foarte cumintica si nu prea a dat din labute... dar la eco casca de mama focului!

Ma intorc sa citesc ce ati mai scris!

Theo 24+ Maria Ruxandra

bravo!

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

thaimeed felicitari!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Theodora felicitari pentru strumfita 25+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Servus fetele!

Burtocika si Michelle, felicitari pt ca ati aflat ca aveti fetita, respectiv baiat! Sa fie sanatosi si sa se nasca cu bine. V-am marcat si pe prima pagina cu caruciorul aferent

Theo, sa iti fie si tie sanatoasa grasutza, ma bucur ca ai venit si tu cu vesti bune de la eco.

Multumesc tuturor care m-ati felictat pt morfologica si carora v-a placut baby Philip. In afara de masuratorile f bune si concluziile pozitive ale doctorului, pt mine a fost o intalnire f placuta cu bebe, care s-a dovedit, asa cum il si simt, foarte neastamparat. Intai statea in cap si dadea din picioruse, apoi s-a uitat direct la noi si si-a schimbat brusc pozitia, stand pe spate, numa' bun de masurat. La sfarsitul sesiunii statea tot pe spate, dar misca agitat din manute si picioruse. Capul era in dreapta buricului meu, si piciorusele mai in jos, spre stanga, lateral de vezica. Pe mine una inca ma uimeste de fiecare cat de detaliat si clar putem trage cu ochiul la fiinta asta mica care creste in pantecul noastru!

Sanatate multa bolnavioarelor, liniste si odihna unde se poate, si unde nu se poate (ca la mine), mult noroc si putere ca sa ducem cu toate sarcina cu bine cat mai aproape de termen!

Pupice,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 19+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Lissa, mamutz si cereline va multumesc!

Theo 24+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Krissy multumesc frumos! Sa creasca mare si sanatos bb Philip!

Theo 24+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Am citit povestea ta....nu am cuvinte.
Am plans, cum de mult nu am mai facut-o....
Sa va dea Dumnezeu puterea sa va ridicati si sa mergeti mai departe

19+cu si

Multumesc .

roberta - multumesc si tie! Cum te mai simti? Ai inceput cursul pre-parto, ai decis spitalul?

Va doresc la toate sarcini usoare, sa va bucurati de ele si sa aveti bebici sanatosi!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Buna burtici, sunt noua pe forum, daca ma puteti ajuta, cum intru si eu in clubul vostru? astept un pitic, acum avem 26 sapt si dpn 2 iulie. daca se poate sa imi explicati ca nu prea ma pricep la asta. mersi mult si sanatate la burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Bine ai venit florina_g. Clubul nostru este deschis!
Trebuie sa scrii repede 10 mesaje ca sa te putem citi in timp real.

Krissy, theo, burtocika si restul fetelor pe care am uitat sa le mentionez, multe, multe felicitari pentru surpriza din burtica!

19+

Mergi la inceput