gene false

gene false | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

cat timp pot fi purtate?? am inteles ca sunt si care pot fi tinute 2-3 lun, e adevarat?? cum arata fara rimel?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Eu stiam ca le dai jos dupa fiecare intrebuintare, adica..seara. Nu de alta, dar adezivul folosit iti poate deteriora genele naturale si pe de alta parte nu cred ca rezista mai mult.

Fara rimel arata tot bine, dar discordant fata de genele tale.
Adica rimelul uniformizeaza ambele tipuri (si ale tale, si cele artificiale) ca nivel si culoare.
2-3 luni, cred ca te gandesti la extensiile de gene. alea sunt scumpe si m-am gandit si eu....dar am auzit ca nu prea merita.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da ina extensii. nu, nu sunt asa scumpe.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Mi-am pus o singura data, de acelea care tin si peste o luna de zile. Am avut gene din acelea, smoc cu smoc.
In primul rand, este o chestie de acomodare, s-ar putea sa nu le suporti, daca nu sunt puse bine, vei vedea incontinuu o liniuta in fata ochilor. In al doilea rand, trebuie sa dormi cam pe spate, nu pe o parte cu capul in perna, pentru ca ti se vor intoarce rau de tot si vor arata urat.
In al treilea rand, eu dupa o saptamana am vrut sa le scot, ma saturasem de ele, de la cosmetica mi s-a dat un gel care topeste adezivul cu care au fost puse. Crede-ma ca a doua oara eu nu-mi voi mai pune niciodata. Am folosit o gramada de gel, si nu se dezlipeau nicicum, a fost un chin. M-a durut foarte tare, in plus, au cazut impreuna si cu genele mele. Sunt numai de fatada, de aratat lumii, ca pentru tine, sunt numai un dezavantaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nasol cu dormitul pe spate, ca noi doua cel putin am tot dormit pe spate o gramada, fiind proaspete mamici si ex-gravidutze Nu stiu Yasmi ce preferinte are, dar eu dorm numai cu fata in perna de cand am putut din nou sa imi permit asta fizic.

Genele false obisnuite (cele pe care le scoti seara) ma tenteaza mult, dar impiedicata fiind nu am reusit in veci sa mi le pun singura. Stiu ca teoretic e simplu dar practic nu-mi iese.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu imi pun din acelea care se scot seara, la inceput mi-a fost greu dar incet incet m-am obisnuit si le pun foarte usor. Dar le folosesc rar, pe la diverse ocazii, nu stiu cat de de ok sa le pui zilnic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Madau, de unde ti-ai luat genele ?
Ma refer la genele false, desigur. Ce model sunt: continui sau care se pun fir cu fir ?

Despre extensii, am auzit ca agreseaza podoaba naturala si ca dupa un timp ramai si fara cele naturale.
Probabil, ca si la unghiile false, exista metode mai naturale sau mai agresive .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

De pe genefalse.ro Am si din cele Red Cherry si cele Andrea. Ambele la fel de bune. Sunt din alea lungi, nu am rabdare si nici nu ma pricep sa le pun pe cele fir cu fir.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cat timp pot fi purtate?? am inteles ca sunt si care pot fi tinute 2-3 lun, e adevarat?? cum arata fara rimel?

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Arata ....bine dar false si fara mascara .
Este foarte posibil sa nu le suporti. Eu le-am dat jos in aceeasi zi.M-au enervat cumplit asa ca nu am mai avut rabdare pana a 2 a zi sa le dau jos civilizat si am frecat ca nebuna cu demachiant pana mi-am iritat ochiul, mi-am rupt genele naturale dar chiar si asa mi-a fost mult mai bine fara ele.
In fine....eu am avut aceeasi reactie si la extensii par, unghii false. Cred ca de asta nu mi-am pus silicoane. De groaza ca as vrea sa le scot singura :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna fetele. Mi-am pus #351;i eu de doua ori: prima data mi-am pus peste toata pleoapa #351;i a doua oara mi-am pus doar cateva smocuri din acelea doar in coltul exterior al ochiului. Dar nu imi mai pun niciodata. Daca iti cade unul dintre smocuri, se vede foarte urat. Nu am avut probleme de acomodare, insa cred ca mai bine folosesti un rimel bun #351;i gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

si pe mine m-a tentat intr-o perioada,sa imi pun gene false,dar mi-a trecut la fel de repede,dupa ce am vazut-o pe o prietena chinuindu-se sa si le scoata.....asa ca de cate ori am nevoie de un look mai special(ca 90% din timp stau acasa),apelez la rimel,si am genele naturale destul de ok.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput