Contractii uterine fara a fi insarcinata?

Contractii uterine fara a fi insarcinata? | Autor: anangel_lexi

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor.
De cateva zile simt cum mi se incordeaza uterul, ca si cum as avea contractii. Nu sunt dureroare, nu mi se intareste burta, doar simt cum mi se incordeaza uterul pret de cateva secunde. Nu se intampla in mod regulat ci sporadic. In afara de asta, am o stare aproape permanenta de greata, ma simt cam balonata, uneori ma doare stomacul chiar in capul pieptului iar foame nu mai simt aproape deloc, desi mananc foarte putin.
Am inceput de vreo 2 saptamani o asa-zisa cura de slabire, spun asa-zisa pentru ca, pentru inceput, am renuntat complet la dulciuri, de care eram dependenta. Nu stiu daca are vreo legatura cu ceea ce simt acum, dar mi se pare ciudat.
Ciclul mi-a venit in martie cu 6 zile intarziere, pe 10 martie, si, desi stiam ca e imposibil, am facut un test de sarcina pe 22 martie, pentru a elimina orice urma de indoiala. A iesit negativ, asa cum ma asteptam. Pana ajung la medic as vrea sa stiu daca a mai avut cineva vreodata asa ceva.
Multumesc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aleniram spune:

Si eu simt aceleasi chestii despre care am crezut ca si tine ca sunt contractii.Si le simt de mult,dupa a doua nastere in 2005.Erau perioade cand nu suportam sa mi se miste tricoul pe burta,pentru ca aveam o contractie.Cu ceva ceaiuri s-au mai potolit.Numai ca in urma cu o luna am inceput si eu o dieta tot fara dulciuri,mai muolte legume si fructe si paine deloc.Si imi era tare bine.Numai ca am inceput sa gust din ce nu trebuia,mai ales dulce.In maxim o ora ma balonam si ma lua o durere de stomac care cuprindea tot abdomenul si aveam impresia ca imi tremura tot in interior .Saptamana trecuta am zis ca mor!Si am fugit la medic.Dupa ecografie mi-a zis ca am colon spastic ,trebuie sa tin regim o perioada si mi-a dat tratament.Asa ca....tot medicul o sa-ti spuna ce ai.

Mergi la inceput