Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Magddalena am citit mesajul tau dar nu stiu ce sa iti spun...poate o sa iti raspunda Lore ca e in domeniu..
Cat despre ramas dupa pierdere de sarcina, e o fosta aspiranta si acutala graviduta Ioana care a ramas in prima luna dupa pierdere, sper sa fie la fel si pentru tine!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Rachel felicitari pt bb cu pasarica!
Doamne deja bb vostri misca , noi tot aici tinand pumnii sa mai apara cineva cu II

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

fetelor eu nu scriu asa des ca voi ca nu stiu ce sa zic despre teste de ovulatie si temperatura ca nu am facut niciodata habar nu am...
cand imi trece si mie statusul de la "nou venit" la altceva?cred ca mai am un pic.
AAA nu v-am zis plec in vacanta luni yupiiiiiiiiii
adica doar eu ca sotul pleaca doua saptamani in deplasare si eu merg in SICILIA la fratele meu nu l-am mai vazut de un an aproape si abia astepto sa stau 10 zile off abia astept..va cam plictisesc nu?

daca ai rude in Sicilia, sa nu ne omori
deci nu ne plictisesti, se poate ramane insarcinata dar nu e tocmai indicat, din cate am inteles...
e bien sa treaca o perioada, nush' exact cat. ziceau fetele mai in urma

glumeam cu sicilia...sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetele of bella succes si sa treci cu bine de faza cu greturi...sincer eu am mancat de-a bomboane de menta si lamaie pentru 3 ani de acum in colo.
Lorena te si o sa vezi ca va veni bebe ,ma bucur ca ai voina si mult optimist,vei vedea ca bb va veni cat de curand cum spunea si Lia asteptam fetele la odisee ce este loc.
Cu drag va salut si multa sanatate si felicitari noilor gravidute,sanatate.

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

ANCA multumesc sper si eu sa ma destind ca cu toate problemele astea cam o dau in depresie. de fapt nu stiu daca imi doresc asa devreme o noua sarcina dupa ce tocmai am pierdut una dar daca e sa fie ma rog sa fie totul bine daca nu mai bine ca imi e groaza de o noua sarcina momentan cel putin acum.Mai tarziu da peste doua trei luni da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

anckta, gaby mersi nu mai e mult si ne urmati si voi; acum stam la panda pentru lore

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

fetelor eu nu scriu asa des ca voi ca nu stiu ce sa zic despre teste de ovulatie si temperatura ca nu am facut niciodata habar nu am...
cand imi trece si mie statusul de la "nou venit" la altceva?cred ca mai am un pic.
AAA nu v-am zis plec in vacanta luni yupiiiiiiiiii
adica doar eu ca sotul pleaca doua saptamani in deplasare si eu merg in SICILIA la fratele meu nu l-am mai vazut de un an aproape si abia astepto sa stau 10 zile off abia astept..va cam plictisesc nu?

daca ai rude in Sicilia, sa nu ne omori
deci nu ne plictisesti, se poate ramane insarcinata dar nu e tocmai indicat, din cate am inteles...
e bien sa treaca o perioada, nush' exact cat. ziceau fetele mai in urma

glumeam cu sicilia...sper

nuuuuuuuuu am un frate care e stabilit acolo si merg la el in vizita..De asta mie frica sa nu fi ramas ca stiu ca nu e bine momentan mai ales dupa chiuretaj off si doar am fost destul de atenti poate asa vrea doamne doamne ce o fi o fi va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Magddalena am citit mesajul tau dar nu stiu ce sa iti spun...poate o sa iti raspunda Lore ca e in domeniu..
Cat despre ramas dupa pierdere de sarcina, e o fosta aspiranta si acutala graviduta Ioana care a ramas in prima luna dupa pierdere, sper sa fie la fel si pentru tine!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

da stiu ca IOANA a ramas imediat dar ea a avut avort menstrual parca asa stiu si eu am avut chiuretaj si nu e asa recomndat..ei na ce o fi o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

da stiu ca IOANA a ramas imediat dar ea a avut avort menstrual parca asa stiu si eu am avut chiuretaj si nu e asa recomndat..ei na ce o fi o fi

Aa nu stiam, imi pare rau sper sa fie cum vrei tu atunci! Apropo, ce varsta ai? Am vazut poze pe picassa si esti tare frumusica si tinericaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

anckta, gaby mersi nu mai e mult si ne urmati si voi; acum stam la panda pentru lore

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

16+

Bineinteles
Si eu am o presimtire k voi fi cu Gaby, Paula si Camcris in odisee

Ancuta , in curand

Mergi la inceput