Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

noua testele de ovulatie se interpreteaza asa:
negativ:a doua liniutza e inexistenta sau e mai deschisa la culoare decat linia de control
pozitiv: a doua liniutza e la fel de intensa ca si linia de control sau e chiar mai intensa decat linia de control

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Paula te rog sa imi mai spui daca atunci cand e intensa liniuta am ovulat sau o sa ovulez in 24-48 ore sau in cat timp o sa ovulez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Noua atunci cand liniuta de test e mai intensa decat cea de control in 12-24 de ore se produce ovulatia, teoretic practic difera de la organism la organism, dar tu cand vezi ca a inceput sa iti apara si a 2 liniuta presteaza in fiecare zi ca nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Anca uite www.fertilityfriend.com/home/2da6f3" target="_blank">aici graficele mele,da-ti cu parerea
normal ar trebui sa vina rushii la 13-14 zile de la ovulatie,mi-i se pare ca cu faza luteala stau bine
am luat naturiste pana in z 14 si luna trecuta si luna asta

_

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelor,
beau si eu o cafea cu voi
am venit de la doctor

mi-a recoltat
ma doare burta, ca la menstra
mi-a zis ca vin dupa 2 saptamani pentru mycoplasma/ureaplasma/papanicolau

si peste 1 luna pentru aspiratie endocervicala/anatomie patologica
am vazut si eu ce mi-a scris pe foaie - inseamna biopsie nu?

M-a luat o depresie crunta...
cred ca mi-o face pentru HPV radacina 53

Mi-e si frica de mor....
si o luna de zile....
nush' cum rezist....

offffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Paula scaderea nu este mare si este bine ca se mentine constanta ,acum Doamne ajuta sa o tina asa cat mai mult.Ce am vazut luna trecuta ca la tine cand incepe sa scada scade pana la 36.4 si at vine menstra asa ca acum este de bine

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Anca mersi
inseamna ca e de bine

_

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
paula super arata graficul tau asa cum a zis si anca daca se mentine constanta este de bine
lia i-mi pare rau ca ai luat acel balaur, hai ca va fi bine dupa antibiotic
lore eu zic sa nu te mai stresezi ca sigur este bb, nu mai astepta uratii ca nu mai vin, i-am alungat io de la tine, ia spune sincer pana acum ti-a mai intarziat menstra in afara de sarcinile pierdute? asa ca ........

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, multumesc mult
nu stiu sa-mi mai fi intarziat decat a doua luna de dupa chiuretaj cand am inregistrat cea mai mare intarziere, cred ca vreo 2 sapt, dar asta era dereglare de la chiuretaj si ca pierdusem si sarcina
in rest nu stiu ce sa zic
pana acum clar trebuia sa apara semne, macar o sangerare mica
oricum daca nu se intamplanimic pana joi de ziua mea fac test
nu mai e mult
sper sa fie si sa creasca sanatos pana la termen

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni capul sus , va fi bine si ai sa vezi ca timpul va trece foarte repede Sunt alaturi de tine

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetele!Multumesc de cafeluta paula ...se pare ca esti pe drumul cel bun ,sa dea DD luna asta sa ne arati II
Ancadragoman cum e cu cei 2% ne poti explica mai multe.Eu nu am firma dar poate alte fete au si nu prea stiu ce si cum
Monica nu te ingrijora te rog.Nu se refera la biopsie se refera la studierea morfologica a celulelor pe care ti le-a aspirat.Pentru biopsie te "atipea" pt cateva minute deci biopsie propriu-zis nu cred ca ti-a facut.
Este bine sa iti faci analize sa vezi ce tulpina de HPV ai.Important este sa ai grija de sistemul tau imunitar si sa iti pastrezi moralul ridicat...ai sa vezi ca totul o sa fie bine

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput