Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaelafalt spune:
Paula te rog sa ma treci si pe mine la ziua de nastere pe 16.10.1984 si onomastica pe 08.11.
Mersi si nu stiu sa iti zic de temperatura dar ai trecut de ovulatie din cate stiu eu nu? 36,9 poate e semn bun daca nu mai scade.
nouasnrs spune:
Neata pupici pe burtici
Am si eu nevoie de AJUTOR nu stiu sa citesc testele de ovulatie.
Duminica am facut unul si a iesit negativ, ieri am facut unul si a iesit pozitiv dar a doua linie era subtire si mai stearsa. O sa mai fac unul si azi si va spun cum este. Problema mea este ca nu stiu sa le interpretez degeaba ies 2 liniute daca eu habar nu am cand ovulez ca am inteles ca ies 2 liniute cu cateva zile inainte de ovulatie.
Va rog sa ma ajutati
Lia73 spune:
mihaela m-am dus sa=-mi fac analizele uzuale
paula poate e un samburel in burtica
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+7
PaulaFrida spune:
noua testele de ovulatie se interpreteaza asa:
negativ:a doua liniutza e inexistenta sau e mai deschisa la culoare decat linia de control
pozitiv: a doua liniutza e la fel de intensa ca si linia de control sau e chiar mai intensa decat linia de control
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
ancadragoman spune:
Paula in ce zi?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nouasnrs Neata pupici pe burtici Am si eu nevoie de AJUTOR nu stiu sa citesc testele de ovulatie. Duminica am facut unul si a iesit negativ, ieri am facut unul si a iesit pozitiv dar a doua linie era subtire si mai stearsa. O sa mai fac unul si azi si va spun cum este. Problema mea este ca nu stiu sa le interpretez degeaba ies 2 liniute daca eu habar nu am cand ovulez ca am inteles ca ies 2 liniute cu cateva zile inainte de ovulatie. Va rog sa ma ajutati |
de cand incepe sa se observe liniuta cealalta jap jap pe dulap
normal ovulezi cand liniutele sunt de aceeasi intensitate
dar tu presteaza pana dispare liniuta
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+7
lucianamoga spune:
Neata fetelor!
Paula mersi de capitol si de cafea
Lia imi pare rau , dar faci repede tratamentul si apoi esti linistita tie si la bebelin
Lorena nici nu vor mai veni uratii pentru bebe e acolo
la toate fetele
O zi frumoasa sa aveti
Moni bafta la doctor , te asteptam cu vesti
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
corina_s spune:
neata fetele..
Paula multumim de capitol si de cafeluta..azi insa cred ca beau un ceai, ca raceala tot nu imi trece..si am mai venit si la munca..mai bine stateam acasa
va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
elenusht spune:
neata fetelor! sunt aceeasi elena de zilele trecute numai ca mi-am schimbat user-ul pentru ca imi trecusem numele intreg si la o cautare pe net apareau numai detalii picante! Eu sunt in z 22, si probabil ca acum , in perioada asta ovulez, pt ca progesteronul asa arata!
v-am pupat!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 neatza fetelor eu tot fara urati si fara spoting, sunt z 30 va pupic ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore ti-am zis ca nu mai vin uratii...e
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png