LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani albinutelor si bondareilor care s-au sarbatorit zilele astea !
Elena, bafta multa la logoped !
Kitty, dementiala Giulia !!!Da-i niste pupicei mari de la noi .
Si imi pare rau de patanie dar bine ca a fost doar atat .
Rein, voi cum mai sunteti?
Roxanici , baietii tai ce mai fac ?
De ieri Anastasia merge din nou la gradi dupa o pauza de 3 luni. Nu are nici o problema, parca ar fi lipsit doar 3 zile.Acum e la faza in care eu trebuie sa umblu cu dex-ul la mine : ce inseamna "complicat ", ce inseamna "harababura", e in romana sau engleza ?" , si tot asa.
sa aveti o zi linistita
stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani bondareilor,Carl si Darius,sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!!

Kitty
nasoala intamplare insa nu e prima de acest gen despre care aud.Personal i-am instruit pe ai mei teroristi sa nu deschida usa nimanui cand nu suntem acasa indiferent ca sunt cunoscuti sau necunoscuti ,iar eu nu deschid usa decat celor pe care-i cunosc.Au venit de la Electrica sa schimbe contoarul si prin usa le-am spus sa lase un nr de telefon si ii vom contacta noi cand va fi sotul acasa si cu asta punct.Nu primesc in casa ditamai malacu' de om cand sunt singura cu copiii.
Frica pazeste pepenii.Chiar ieri am avut prilejul sa-l verific pe Robert daca si-a insusit cele spuse de mine.Cat timp eram cu picii in dormitor la somnul de dupa amiaza a sunat postasul la usa,conform instructiunilor Robert nu a deschis si bine a facut.Eu nu dormeam insa el nu avea de unde sa stie.

Laina multa bafta cu logopedul.

Paxela succes cu serbarile celor mici si tie multa putere iti doresc .

Adelyna cam telegrafic ,.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Ralualexandrei,cam telegrafic stiu, sunt atat de in urma cu tot ca nici nu stiu ce as putea sa scriu.
Incerc cateva randuri,so,Noemi e deja domnisoara,nu mai poarta pantaloni ce ceva vreme.Trebuie sa o lamuresc foarte bine daca vreau sa o imbrac in pantalonasi.In schimb vrea unghiile facute(folosim oja care se spala) si alte preocupari de genul asta.
Acum este tot la gradinita ,in septembrie incepe scoala.A invatat sa scrie cuvinte usoare,citeste putin,vorbeste romaneste destul de bine(o mai corectam uneori la formarea propozitiilor si la gramatica) .
Ii place baletul,mai nou vad ca si innotul,ii place sa faca totul singura ,sa fie independenta.
Este incapatanata trebuie sa ne alegem foarte bine cuvintele cand vrem sa obtinem ceva de la ea .Intrebarea ei favorita este "why" si trebuie sa gasim explicatii pentru tot.
Cam asta este Noemi in linii mari,este un copil bun si adorabil si nici nu stiu unde au zburat cei 4 ani.
Va pupam si o sa incerc sa citesc cate ceva din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani Carl si Darius,Riana si Raluca (restanta de ieri ). Sa-fiti sanaotsi ,norocosi si fericiti

Kitty-super Giulia si creierul ei.

Andra...bravo lui Robert...se vede ca e baiat ascultator cum vrea mami,nu?

Lain asucces la logoped...fimiu la ciocolata zice tzocolata da sa mor io daca il corectez e asha mortaaal...

Paxela succes in concursuri si distractie placuta.

Ioana felicitari...eu eram hormonata rau cand am luat apartamentul si am scapat din vedere nist echestii esentiale...acum ma gandesc ca ma intorc la munca anul viitor si ma orientez sa ne mutam la o casa mai mare...Doamne ajuta.

Adelyna...noi nu uitam dar ca si tine scriem mai pe sarite...din motive de copii...tu ce scuza ai ? ...poat emai scri totsi ceva de Noemi.

Siuta...pai si eu ar trebui sa-mi iau un DEX...dar nu stiu cine il cara...ca eu nu mai am maini...bag explicatii din top deocamdata.

ma duc la mandra sa o mufez ca se matzaie...si eu sunt zombi ca m-am culcat la 1 si ceva azi noapte din motive de diaree sau scaune moi la mandrutza si am doftoricit-o...pupici
si pe maine.

PS pentru mamele de baieti.Ce ati raspuns voi cand au vazut absorbantele in magazin sau acasa si au intrebat ce sunt alea si pentru ce??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani!! La multi ani!!

deci cu absorbantele e cam asa: sunt obiecte de igiena pt mami. asa cum spuma de ras este pt tati, ulei de bebelus este al lui matei, etc, etc. el nu insista, intelege ce-i spun.

acum poveste cu prezervative:
eu la casa cu matei in cos. in fata noastra un tatic cu un baietel in cos. baietelul ia o cutie cu prezervative si zice: vreau bomboane de-astea!!! ta-su ... lasa ca iti iau tic-tac, lasa-le pe astea. matei: vreau si eu bomboane de-alea!!! eu ... nu sunt bune, strica dintii. taticul incepe sa mustaceasca, doamna de la casa era pe jos de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

http://www.youtube.com/watch?v=BbPsVknvg0Y

Pentru toate mamele!
La multi ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

http://www.youtube.com/watch?v=BbPsVknvg0Y

sper ca e bine acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Amalia Elena
Carla Maria
Andrei

pt doritoare

Ai vazut Adelyna ca ai stiut ce sa scrii
Din cele povestite de tine Noemi seamana taaaare mult cu Maria mea ,niste cochete si tiranice domnisoare

Martutza despre absorbante ti-a raspuns Jo exact asa cum as fi facut-o si eu asa ca scriu doar idem
Despre Robert ascultator si nu prea dar ne straduim eu sa-l dau pe brazda, el sa nu calce pe bec.

Siuta ieri am scris cam in acelasi timp
E uimitor cat de usor se (re)adapteaza cei mici ,bravo Anastasiei.
Cu dex-ul de gat cred ca trebuie sa umblam toti ca acum e varsta intrebarilor fara sfarsit.

Ioana no comment

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La muuulti ani! Carla de Bianca, Amalia si Andrei!
Sa fiti sanatosi si norocosi!

Noi suntem bine, multam Domnului, fac ceva planuri de w-end si de vacanta de Paste. Pentru sambata avem invitatie la NexT Kids iar pentru duminica avem la Ateneu tot pentru copii. Ma rog sa fie ei bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ANDRA, multumim de coffee!

ROZI....superb....devastator....incurajant....descurajant....plin de o teama paralizanta....induiosator...si toate la un loc...
"will you give me away?" "....yes."
Oh Doamne. Doamne, ajuta-ne sa construim o relatie de o asa simbioza si incredere cu copiii nostri. Doamne, da-ne minte sa schimbam ce e de schimbat la noi insene pana nu e prea tarziu, pana nu-i instrainam prin anumite lucruri pe care le gresim. Doamne, iti multumim ca ii avem si ca mai e timp sa ii iubim asa cum merita.

Cat despre dex...eu trebe sa ma plimb mai degraba cu manualele la mine...caci intrebarile ei preferate sunt "de ce?" "de unde vine?" "cum?" si alte asemenea. Imi testeaza si ea limitele nervilor cu incapatanarea, trebuie sa ii spun de 3-4 ori sa faca ceva (si ma aude perfect!), insa DA, e un copil minunat si intelegator si sensibil, desi nu intotdeauna in felul care mi s-ar fi potrivit...nu e duioasa si afectuoasa si feminina, ci mai agitata si mai dura...gen "te mananc la propriu de drag". Mi-e asa draga cand o vad urcand singura scarile la gradi (clasa lor e la etaj), cand o vad uitandu-se cu interes pe o carte sau studiind cum functioneaza vreun lucru...

Orice altceva paleste. E comoara mea si minunea mea.

Mergi la inceput