LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- nici nu ti-as aduce-o pe Maria ca pana la urma a facut si febra sambata noaptea, poate fi totusi ceva infectios asa ca o dregem noi cumva. Eu sunt hotarata s-o iau cu mine la lucru, sotul m-a boscorodit ca nu-i normal sa o plimb cu metroul sa o duc la scoala intre copii.... asa este si nici eu nu sunt fericita de solutia gasita dar ce sa fac.... deja ma iau cu mainile de cap asa ca .....sper sa fie bine in noaptea asta. Si dc e sa-si ia liber taica-su joi ca tb sa ma duc si la dr inainte de serviciu si chiar nu mai am cum sa o port cu mine.

Si eram asa de incantata ca acum aproape 2 saptamani scapase si de durerea de gat si de ureche fara antibiotic.... Macar slava Domnului ca nu a trebuit sa-i dau si atunci ca ar fi avut 2 antibiotice de luat in 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Cristos a inviat.Sper ca ati petrecut frumos in iubire si veselie.
La multi ani celor cu nume de floare,cu nume si derivate de la sf.Gheorghe,celor care au mai implinit niste ani si albinutelor si bondareilor dragi care au implinit 4 ani.Sa fiti sanatosi si feriti de rele.
Matei.. ....esti total cu instructiunile tale...pupa mama de gospodar.Bravo Jo...ti-ai facut ajutor de nadejde..apropo ai gasit servetele cu iepurasi??
Andra...esti frumoasa blonda...ma uitam dupa o doamna roscata prin zona dar nu stiam ca ti-ai schimbat look-ul...eu nu ma bag la poze decat daca are cineva la semnatura....ca sotul cam face curatenie prin comp..si am pierdut lista cu favorite...oricum felicitari...proaspata,frumoasa si plina de incredere...jos palaria
Sofia ...ai pictat foarte frumos ouale.Pupici si pentru tine Krissy si sarcina usoara in continuare.
Tzuna sanatate Mariei si tie rabdare si putere sa treci peste aceste momente dificile...
Siuta mersi de intrebare..copiii sunt mai bine ...un stranut,o tuse de control...ii mai tzin 5 zile cu fluimicil si ketof si apoi gataaa...numai vreau ca au stomacul varza saracii de ei.De CLaudia o sa pove la barlog....Victor saracul imi spune ca-l doare burtica si am inceput sa-i dau ceaiuri si biotics...ca ma tem sa nu faca gastrita.
Rox...ce imaginatie ai ...adica cum sa lase gupilu singur jos?!!...eu de cand au scos astia alerta cu rapire copii sunt paranoia in persoana...nu-l las mai departe de 1 m de mine pe nici unul chiar daca e cu tasu .

Multumesc pentru mesaje.

Eu am gatul in pioneze si abea pot inghiti dar sunt fericita ca sunt copiii mai bine.
De Paste Victor a avut voie sa picteze oua joi,sa ma ajute la ornat tortul sambata si sa manance si sa joace cat pofetste in restul zilelor
Duminica am fost in parcul Carol....va mai amintiti prima noastra intalnire de 1 iunie 2007??? de emotie.....ce amintiri...cum trece vremea...pe mine parcul m-a cucerit...locurile de joaca super asa ca vom merge aproape in fiecare weekend acolo pentru cine vrea sa ne intalnim....ca de venit in vizita vaz ca nu vrea nimeni sa ne viziteze...asta e....timpul...dar in parc tot iesiti asa ca va provoc la intalniri duminicale in parcuri daca vreti.
O sa pun poze pe FB si poate si pe webshots sa vedeti operele noastre .

acu fug ca vien domnu de la gradi.Am facut intelegere ca e saptamana scurta cu zi scurta ca sa se reobisnuiasca....plus ca matza nu se mai satura cu lapte la 4 ore asa ca tre sa ma apuc de recitit diversificarea.
si o zi minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Cristos a inviat!

Andra, multumesc pentru specificatii, de asemenea Ioanei pentru specificatii la specificatii. Absolut necesare, acum sunt complet edificata, singura clar nu ma descurcam. Concluzia e una si buna, Andra arati de milioane, cred ca esti simpatica si toti te iubesc si se mandresc cu tine. Bine ca ai si o fata in atata multime de baieti.

Siuta, eu il iau si pe Calin la Petru la gradi, uneori nu ma lasau sa intru si cu carutul asa ca il lasam afara. Copilul il luam cu mine si era tare greu ca abia se tinea pe picioare. Acum insa ma lasa cu carut in gradi dar noi avem clasa la parter. Iar copilu' mai fuge singur din carut prin clasa si se lasa smotocit de fetite.
Trebuie sa te cam chinui pana merge si Tomita pe picioarele sale. Ia-i un marsupiu ceva.

La multi ani sarbatoritei de azi, Raluca Ileana!
si La muuulti ani pentru maine Vlad si Alexia!
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna si o cafeluta!

La multi ani tuturor sarbatoritilor, cu mari, cu mici!

ce faceti fetelor? sunteti la nunta secolului?

sanatate bolnaviorilor!

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Ce nunta secolului Ioana?

Tocmai am terminat de mancat o salata imensa (ca mi-a spus dr sa nu ma mai ingras). Azi am fost la serviciu , cu Maria in parc acum pe seara si nu mai pot de oboseala asa ca sa se casatoreasca aia cum or vrea ei. e parca asta e cel mai important acum la cate probleme sunt in lume... In fine...

Maria tot tuseste, spre disperarea noastra dar in rest e bine. Eu raman singurica saptamana viitoare ca pleaca sotul in delegatie. Dr m-a asigurat ca inca nu nasc ... sper sa aiba dreptate. Pana una alta de maine ma apuc de facut bagajul de maternitate si de spalat/calcat hainutele bebelinei.

Mergi la inceput

Am ras cu lacrimi pana acum. Motivul: Maria, cine altul...

E adorabila. Il iubeste pe tati ca asa sunt fetitele si ca are un tatic super. Asa ca in seara asta s-a decretat indragostita de el. Ne-a spus iar ca vrea sa fie si sotul ei... I-am explicat ca nu se poate ca tati e doar sotul meu si e taticul ei si ve fi si taticul surorii mai mici. Asa ca Maria s-a pus pe vorbit cu burtica sa-i spuna cat de dragut va fi taticul ei. Si apoi a inceput: vreau si eu un sot si un tatic la fel. Sa-l cheme tot Gabriel. Si incepe chestionatul: cum l-ai gasit? Cum erai imbracata ? Gros? (nu stiu ce relevanta avea..), dar cum l-ai gasit asa de dragut? Unde era inainte sa-l gasesti? Si concluzia: dc gaseste pe cineva la fel , sa-l cheme tot Gabi o sa vrea sa fie doar sotul ei.

De unde le scot doamne pe toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Am ras cu lacrimi pana acum. Motivul: Maria, cine altul...

E adorabila. Il iubeste pe tati ca asa sunt fetitele si ca are un tatic super. Asa ca in seara asta s-a decretat indragostita de el. Ne-a spus iar ca vrea sa fie si sotul ei... I-am explicat ca nu se poate ca tati e doar sotul meu si e taticul ei si ve fi si taticul surorii mai mici. Asa ca Maria s-a pus pe vorbit cu burtica sa-i spuna cat de dragut va fi taticul ei. Si apoi a inceput: vreau si eu un sot si un tatic la fel. Sa-l cheme tot Gabriel. Si incepe chestionatul: cum l-ai gasit? Cum erai imbracata ? Gros? (nu stiu ce relevanta avea..), dar cum l-ai gasit asa de dragut? Unde era inainte sa-l gasesti? Si concluzia: dc gaseste pe cineva la fel , sa-l cheme tot Gabi o sa vrea sa fie doar sotul ei.

De unde le scot doamne pe toate?

Copiilor astora le merge mintea brici. Si Vlad ne uimeste cu tot felul de intrebari, replici, concluzii.
Tzuna si eu am aparat de facut aerosoli dar ii fac doar cu ser fiziologic. 2ml de trei ori pe zi cand are tuse rebela.
Seara ii mai dau Aerius, 3ml, ca sa poata dormi sa nu il chinuie tusea. In rest ceai de ceapa fiert cu lamaie si zahar si dupa oprirea fierberii mai pun o lingurita rasa de scai vanat si eventual tei sau musestel si las acoperit 10 min. Si asta i-l dau sa il bea continuu in prima zi, ii tot amintesc din 10 in 10 minute. Siropuri: Tusend si Prospan. Si multa multa vit C in faza incipenta, min 5 zile. In primele zile ii mai dau si Nurofen sau Calpol de doua ori pe zi dar doza mai redusa daca nu e febril. Va dorim sanatate!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum! Sa va rezerve viata numai lucruri minunate!

Gravidutelor noastre le doresc sarcina usoara in continuare si copilasi sanatosi tun si papaciosi.

O duminica minunata sa aveti!

Mergi la inceput

RADCARMEN-iti multumesc pentru mesaj. aerosoli cu ser fiziologic simplu i-am facut si eu zilele astea de cate 2 ori/zi cu 2,5 ml. Tusea e mai productiva si nasul se sufla mai usor. Ei ii trecea tusea cu sirop de ridiche neagra dar acum nu am gasit nicaieri. Ceaiul de ceapa il vomita indiferent cu ce il indulcesc eu sa o pacalesc. Mai bea uneori ceai de coji de nuci si cica e bun dar in combinatie cu asta de ceapa. In fine eu o consider vindecata de acum.... Si antibioticul l-am terminat ieri.... Sper sa fim bine amandoua caci de maine ramanem singure 1 saptamana.

Ce zi superba astazi..... ne-am plimbat in parc, am fost la biserica,si o tura rapida de cumparaturi..... Cred ca era de mers la padure dar nu ne-am riscat ca e 1 mai si probabil toata lumea e la gratar si-or mai avea si o manea ceva asa ca am preferat un parc mai retras.

Duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Antonia

O cafeluta fierbinte si aromata va ofer, poate ne adunam din nou sa ne luam avant sa plecam la "in floarea copilariei"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Antonia

va fac io vant la copii mari dar cred ca doar vantu o sa ramana acolo.

o saptamana usoara celor care citesc

Mergi la inceput