LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Asadar sa facem prezentarile:

Klaus,Robert si Edy

Maria

eu

Radu

s-acu fac cinste cu si fug la piata.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu am venit de la piata si am preluat cafeaua de la andra!!
rein stai sa te ajut putin

Klaus,Robert si Edy - Klaus este tatal lor, al tuturor, Robert e baiatul cel mare, Edy e cel mic

Maria - Maria este mijlocia

eu - mama lor, a tuturor

Radu - fratele si cel de-al 4-lea

cum am zis am fost la piata unde a inebunit toata lumea!!! 30 lei kg carne de miel ... hm ... plus lumea de pe lume, desi era ora 8.30 cand eu ma aflam deja in piata. si n-am gasit colt de servetel cu modele de paste . ieri am cautat si la kaufland, real ... cica s-au terminat!!! sa dea dom'le cate 1 pachet, maxim 2/familie ... sa ramana la toata lumea.

sa aveti spor la cumparaturi si treburi.

Mergi la inceput

Multumesc Ioana pt ajutor .
Servetelele te asteapta,daca n-ai gasit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANDRA- ti-am admirat si eu din nou toata familie si ..... dupa pozele si spusele tale, dupa ultimele zile cand Maria a avut mai multe fetite invitate la somnul de pranz am decretat ca e frumos cu multi copii si dc ne mai tin balamamlele dupa gaza asta ce vine acum si dc situatia financiara ne-o permite mai facem unul.

In rest toate bune si frumoase, curatenia e aproape gata si suntem f incnatati de rezultat. Nu va inchipuiti ca e cine stie ce dar e totul facut de noi, am pus mult suflet, avem amintiri cu fiecare coltisor si suntem fericiti.

Pana la urma cred ca plecam cu totii 3 zile la Piatra-Neamt. probabil am inebunit dar Maria vrea musai sa mearga (i-am ascuns faptul ca a venit cumnata mea in tara dar ea tot a aflat ceva din convorbirile noastre la tel.) eu nu ma vad stand in Bucuresti... nu mai am nici chef si nici timp sa gatesc de toate.... am si racit dupa ce am dat cu var peretele restant din dormitor asa ca vreau doar sa fiu undeva unde sa dorm si sa fie totul pregatit pentru Maria si pt sotul din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

fetele, cer si eu ajutor pentru meniul de Paste. Si anume pentru felul 2. Ce sa faaac?? Vreau sa fie oarecum festiv, dar mai ales simplu (gatitul este strict o obligatie pt mine, nicidecum o placere). Ah, si fara miel....ci pui sau curcan. Help!...

Mergi la inceput

Laina cel mai simplu e sa faci friptura.
Pui pe sticla sau curcan la vas de yena.
Puiul pe sticla se face usor,il speli il ungi cu sare, condimente interior-exterior si il infigi intr-o sticla plina cu apa pe care o asezi in picioare intr-o tava cu apa.Timpul de coacere cam 1.30h

Curcanul eu il impanez cu usturoi(cumpar ciocanele),il pun in vasul de yena,il condimentez ,torn peste el cat sa-l acopar apa,vin rosu si sos de rosii,il tin cu capac cam o ora apoi fara capac sa se rumeneasca tot cam asa.
Garnitura e la alegerea ta la ambele fripturi.

Tzuna ma bucur ca sunteti multumiti si va doresc drum bun.
Cat despre multi copii partea financiara si asigurarea viitorului este singurul lucru care ne-a oprit de la mai multi si pe noi

Astazi am zis stop treburilor , i-am luat pe cei mici si am mers la Robert la meci,a jucat titular pe un alt post decat al lui(aripa se accidentase in meciul de duminica si are mana in gips).A fost o atmosfera superba,un meci foarte frumos si cei mici erau extatici ca i-am adus la meci.La sfarsit am facut cinste cu inghetata ca asa-i traditia cand castiga ai nostri.
Pe drumul spre casa am cules multe priviri nedumerito-admirative,cred ca suntem o gasca mare si ciudata ,intr-o lume in care oamenii se multumesc cu unul maxim doi copii ,eram o aparitie ,mai ales ca Robert este acum cu un cap mai inalt ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

cum stati cu pregatirile? noi am reusit sa vopsim ouale, aseara pe la 23, dupa ce am ajuns eu acasa de la serviciu. Matei a fost delicios de-a dreptul cum m-a ajutat cu operatiunile. statea cu cutia de la vopsea in mana si "citea". asa ... instructiunea 1. ai citit mami? ai facut exact, exact ce scrie??? trecem la 2 ... imi dadea cutia. hai mami! citeste cu atentie!!
azi taiem ingredientele pt salata beof, preparam o placinta cu carne si una cu spanac.

andra ... daaa!!! stiu ca ma asteapta. ieri am avut o nebunie totala la serviciu. dc nici azi nu gasesc servetele in drum, vin la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Salut fetele ,

am intrat sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.
Noi suntem bine,crestem si ii mancam ficateii si plamanii lui mami si tati.
Cu mai multe vesti va veni mami!
Ana si Stresul asta mic de frate al meu (Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu
cum stati cu pregatirile? noi am reusit sa vopsim ouale, aseara pe la 23, dupa ce am ajuns eu acasa de la serviciu. Matei a fost delicios de-a dreptul cum m-a ajutat cu operatiunile. statea cu cutia de la vopsea in mana si "citea". asa ... instructiunea 1. ai citit mami? ai facut exact, exact ce scrie??? trecem la 2 ... imi dadea cutia. hai mami! citeste cu atentie!!

Ioana, zici ca ai fost la noi in casa aseara, programul nostru a fost identic cu al vostru. Si noi am avut "atelier de creatie" impreuna cu Sophia, vopsitul si decoratul oualeleor a fost asteptat cu mare interes. La fel si ea ma dadacea sa se asigure ca am citit bine instructiunile. Una peste alta a iesit bine, am pus cateva poze de aici, de la inceputul operatiunii. Tot aseara tarziu am reusit sa-mi pregatesc si carnea pt drob (fiarta & tocata), si sa imi pun la marinat mielul pt friptura, dar de dat la cuptor o sa le dau doar azi dupa serviciu. Maine mai fac o pasca, sarmale de vita de vie, si o ciorba acra si cam atat anul asta.

Elena, si eu iti sugerez friptura ca si felul doi. Poti sa faci o friptura de vita, ca sa fie mai in ton cu Pastile, cu garnitura de spanac si/sau garnitura de legume la cuptor (cartof, morcov si pastranac).

Tzuna, ma bucur ca mergeti in deplasare, ca altfel te dadeai peste cap si cu gatitul si meriti si tu sa te mai odihnesti. Sunt sigura ca o sa fie bine cu drumul, doar o sa va opriti mai des.

Andra, chiar aveti o familie de toata admiratia, bravo!

Nu stiu daca o sa mai intru in weekend, de aceea eu va urez de pe acum la toate un Paste Fericit, aducator de lumina, sanatate si bucurii in familiile voastre! Cristos a inviat!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 23+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Alex, Maya !!! sa fiti sanatosi si voiosi

La multi ani si celor ce isi serbeaza numele azi!

iar la restul, sarbatori linistite!

Mergi la inceput