LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)
Raspunsuri - Pagina 12
rein spune:
Am o totala ceata in legatura cu un subiect: Andra, tu ai 4 copii?
Si urez de acum La Multi Ani tuturor floricelelor de maine, ca nu cred ca mai intru la calc.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! FLORICELELOR!
Sa fiti sanatosi, sa aveti petreceri frumoase si vreme buna.
TZUNA ma bucur ca reusesti sa te mobilizezi destul de bine si ai dreptate cand spui ca pt fetele tale poti face orice, abia astept sa vad picturile.
REIN ma bucur ca v-ati simtit bine, sa fiti sanatosi.
Sper sa fie o zi frumoasa sa puem sta cat mai mult in aer liber, o zi minunata va doresc.
magdutah spune:
cu intarziere binenteles: La multi ani tuturor de Florii !
Noi iarasi bolnavi, ca doar am rezistat 2 saptamani pline la gradinita si trebuia sa ne vina iar randul. Asa ca il raportam pe Matei cu otita si conjuctivita. Nasul e de vina, caci de vineri respira rau de tot, sambata noaptea s-a trezit ca il doare urechea, nu ne-am mai dus la spital noaptea, am zis ca asteptam sa vedem ce o sa mai fie. Duminica a fost bine toata ziua, nu i-am dat decat atunci noatea nurofen si apoi dimineata paracetamol. Febra parca nu a avut, dar azi dimineata am vazut ca peste noapte ii cursese din urechea "vinovata". Medicul spune ca nu e grav, dar ca pentru ca i-a curs ii da antibiotic 3 zile. Meircuri iar mergem la el sa ne vada. Speram sa se faca sanatos pana vineri cand zburam la Chisinau. Asta este ! O sa trecem si peste asta. Macar de ziua lui a fost sanatos !
Pupice tuturor ! Si revenim cu vesti bune, speram !
martutza spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele saptamani,albinutze,bondarei,mamici,tatici,bunici,frati sau surori.Sa fiti sanatosi. La multi ani Alina.
Raportez doi copii bolnavi : Victor -bronsita si Claudia-rinofaringita -pe antibiotic la 8 ore ,plus sotz cu bronhopneumonie (si merge la serviciu ca deh ii fac aia statuie...sau, mai sigur, il vor impaia, ca la ce salarii mizere au nu vor cheltui ei bani pe statuie
.Eu sunt zombi ca orele copiilor de somn sunt diferite,orele de antibiotic si siropuri diferite....numai apuc sa dorm decat de la 23-2.30 si de la 4.30(5)-7.30...ba unul vrea pipi,ba altul tzatza,ba e ora de medicament,ba a facut mandra kk (si saraca s-a varzit la stomac de la antibiotic si face apaa...cu tot bioticsul pe care l-am dat si il dau
,apoi trezirea,mesele...curatenia de primvara,gatit la 3 zile cate 2 feluri...o iau pe campii....miercuri mergem la control si sper sa nu fi coborat virusul...caci Claudia inca haraie in gat si Victor tot mai are tuse cu expectoratie
..si sunt de lunea trecuta pe tratament....
SANATATE MAXIMA TUTUROR.
Multumesc tuturor pentru retete.
la toata lumea.O sa fac si eu drob de pui sa manance si sotzul,ciorba de curcan cu zeama de varza (vrea bine, nu vrea iarasi bine
),friptura de miel,rulouri din piept de curcan cu ciuperci si snitele de porc,salata de cruditati (mar,morcov,telina),salata de vinete cu maioneza,telemea si verdeturi plus nelipsitele oua colorate.La capitolul prajituri ma mai gandesc ce fac.Voi cumpara un cozonac si o pasca pentru ca nu cred ca am timp de framantat si nici cuptorul nu e ok. (arde in spate).
Daca numai resusesc sa intru va doresc de acum PASTE FERICIT SI LUMINOS ALATURI DE CEI DRAGI.
Krissy spune:
Bun gasit mamicilor
in Saptamana Mare! La multi ani sarbatoritilor din ultimile zile si multa sanatate bolnaviorilor!
Am si eu o intrebare, cand ne mutam la In floarea copilariei (4-12 ani)? Cand sarbatorim ultimele albinute si bondarasi?! Acum cand n-am gasit thread-ul nostru imediat (fiind pe a doua pagina), m-am gandit ca ne-am mutat deja, odata cu curatenia de primavara
.
Cum stati cu pregatirile? Eu sunt in urma cu toate, dar sper sa recuperez cumva spre sfarsitul saptamanii. Sophia e bine, e toata incantata cu activitatile de Paste de la gradi, fac o gramada de proiecte si concursuri. Au si party miercuri, cu "vanatoare" de oua ascunse pe afara, la locul de joaca. A fost si ea bolnavioara acum 2 saptamani, a luat ceva bacterie de la gradinita (ca a cedat la antibiotice), care s-a localizat la glanda parotida de sub urechea dreapta de am crezut ca are oreion (desi vaccinata)
. Asta asa ca sa ne "distram" si noi cu ceva.
Va doresc spor la pregatirile de Paste si o saptamana luminata!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
22+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
ralualexandrei spune:
La multi ani 

Petru
Horia
Rianna
Robert
Andreea
si Rein ![]()
Rein da eu am 4 copii.La cei trei pe care i-am nascut se adauga si Radu care imi este in acte frate mai mic si pe care l-am crescut impreuna cu sotul meu de cand era mic.Ma rog povestea este lunga complicata si nu foarte vesela insa important este ca pana la urma are happy end.
Sanatate multa multa bolnaviorilor.
Si noi suntem putin muciosi insa cu oscilo vad ca ne indreptam catre mai bine.
Krissy si eu sunt in urma cu treaba,daca te consoleaza
,insa incerc sa-mi accept limitele si cu asta basta.
Cred ca ne schimbam locatia dupa data de 9 mai cand aniversam ultimul bondarel 
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
rein spune:
Draga Andra am o uimire de la cer la pamant si-'napoi. Asadar ti-am luat albumele la verificat sa va identific si vazui ce bine arati cu toti copiii dupa tine. Hai, recunoaste, cate bone ai?
Spune-mi si mie cum e sa faci de mancare la asa famelion? asta e durerea mea cea mare... ca ma mananca flacaii mei in curand, dar ma gandesc la tine si nu mai am voie sa ma vait.
deci,
si
ia si-o bericica
si spor!
ralualexandrei spune:
La multi ani Mada_rozz!!!!

La multi ani Arianna,printesa de Lauramar!!!!

Rein ..si ne-ai identificat dupa poze?
Bone n-am si nici menajera ca de cand m-am fript suflu si-n iaurt ,asa ca am hotarat sa trag cat pot.
Cum e sa gatesc la asa familion???Hmmm pai gatesc des ca nu-mi ajunge frigiderul sa le depozitez
,la fel cum calc tot des,spal zi de zi etc,la mine e flux continuu.
Ieri vorbeam cu prietena mea cea mai buna si o intrebam daca imi da ceva lectii, la batranete ,de gatit pt doi.
Sa exemplific cantitativ:alaltaieri seara am facut pulpe dezosate cu fasole pastai la cuptor ,evident cea mai mare caserola de pulpe cam 1,200kg si 1,5 kg pastai,a fost doar cina.Ieri am crosetat felul doi ,comanda speciala sarmale :4kg de varza acra,1.5kg coasta afumata,3 kg de carne pt tocat,cam asa.![]()
Nu ma plang,ma rog doar sa am putere,e frumos la noi cu toate ca uneori testosteronul depaseste maximele admise(Jo stie
) insa e veselie in majoritatea timpului,zapaceala,nu e timp de plictiseala.
Va pup si ma indrept catre muntele ....de rufe de calcat.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ioanaradu spune:
buna si la multi ani cu intarziere tuturor!! 
cand am vazut mirarea adei m-am amuzaaat de cat de pierduta era
. apoi cu rein ieri ... la fel
. adevarul e ca e greu de crezut cum face andra fata dar face si face bine.
oricum matei e in culmea fericirii cand merge la andra si este indragostit de maria
.
despre noi nu am mare lucru de spus: muncim si muncim si muncim. matei merge la gradi, chiar si in vacanta. doar vineri va sta acasa. ne pregatim printre picaturi pt paste. cand am zis ca am terminat curatenia a venit sotul cu ideea brusca sa montam aer conditionat de pe o zi pe alta si am luat-o de la capat. 
saptamana viitoare suntem in concediu, in sfarsit si imi doresc sa dorm si sa leneveeeesc, sa ma plimb, sa mergem la film ... imi doresc multe.
matei ... creste. am avut surpriza ca in 2 saptamani sa-i ramana pantalonii scurti cam de 2 degete. e cumintel in limite, e si obraznicut, uneori ma scoate din minti. scoate perlute peste perlute, de genul:
- oamenii nu pot sa zboare. (Asta in timp ce se uita la spiderman) de fapt tati, stii? in viata reala nu este asa usor ca in filme.
- tati hai sa te ajut sa repari priza. stii? cand ne apucam de treaba trebuie sa gandim practic (???).
cu mancatul sta asa si asa. tot feluri limitate de mancare serveste, dar a mai adaugat cate ceva in meniu.
sa aveti o zi buna si o saptamana cat mai usoara.
rein spune:
Andra, nu, nu cred ca v-am identificat corect, tu esti cea blonda cu torturi in brate? iar fratele este cel adolescent. Si apoi m-am incurcat in copii care par de aceeasi varsta. So, treci si fa prezentarea cu egzemplu pe poza.
vreau sa va recunosc.
Acum am coborat si eu de pe muntele de rufe calcate. ca nu am avut timp mai devreme din cauza de cumparaturi si de muulti musafiri, respectiv de joi incoace in fiecare zi cate o tura de musafiri. Gata, acum sper sa se opreasca robinetul. Iar ni s-a umplut casa de jucarii.